субота, 15. јун 2013.

PRVA ČETVRTINA MESECA 16.06.(19:24)

Mesec je trenutno star 6 dana.

Mesec stiže do prve četvrtine tačno na sutrašnji dan 16.06. u 19:24, što znači da će Sunce osvetljavati pola njegove površine.Mesec nas dočekuje u zemljanom promenjivom znaku Device na prvu četvrtinu u kvadraturi sa Suncem u vazdušnom znaku  Blizanaca što može uticati na povećanje male melanholičnosti, umora, manjih problema u komunikaciji ili preveliko analiziranje, opterećenje uma i problem sa željama i mislima, povećanja nesanica.S obzirom da je nedelja iskoristite ovaj ulazak da se dobro odmorite, da izbegavate nepotrebna samoispitivanja, unutrašnju nervozu koja bi lošije mogla uticati na psihu, stomak i disajne organe.Trudite se da se opustite , bez plana, većih želja, razmišljajući o vremenu koje dolazi.
Od 23:27 Mesec u devici napraviće i kvadraturu sa Jupiterom koji još uvek boravi u znaku Blizanaca, pa može biti većih želja nego mogućnosti, maštanja, nemogućnosti ostvarenja ličnih želja, ali izvesnih preterivanja na polju hrane, emocija, povećanja apatičnosti ili idealizacije okruženja, nemarnosti i samopostljivosti.Ovo je Blizanački ciklus obojen elementima vode, posebno što se Sunce uskoro priprema da udje u sazvežđe Raka u petak 21.06. u 7:05am.Sunce se polako ali odvažno približava konjukciji sa Jupiterom (19.06)uz uticaj Marsa u blizancima pa će energija, informacije, pokret, radoznalost biti na visokom nivou, a uz uticaj Merkura i Venere u raku kroz emotivni naboj, intuiciju i energiju imaćemo utisak da prvo put kažemo i ono što osećamo, ili da individualno osetimo pravi momenat za velike odluke.


Period od prve četvrtine Meseca do ulaska u Pun Mesec(23.06. u 13:33) treba iskoristiti da sredite misli, promenite neke navike, ovo može biti odličan period za kontrole na zdrastvenom planu, čišćenje organizma, završavanje sitnijih poslova, ali dobru pripremu i tela i duha za leto.Misli obojene emocijama u kombinaciji sa elokvencijom Sunca i Jupitera u blizancima može dati ideju" ono što želiš -uradi bez straha i sumnje u svoj pozitivan ishod".

Nataša.P






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski