петак, 27. септембар 2013.

POSLE " KEFALONIJSKE IDILE"

Dragi moji, posle Kefalonije i jednog lepog odmora ponovo sam sa vama.Na nebu se svašta nešto dešavalo, pa da napravimo malu retrospektivu pre nego što Vagama čestitam rodjendan-sa zakašnjenjem:)))


11.09.2013(8:17am) Venera je prešla u vodeni znak Škorpije .Pojačanje strasti, tajnih emotivnih dešavanja, provokacija, dubokih emocija i pojačanih fizičkih odnosa-wow, po principu: " volim te, ne volim te".Važan aspekt dešavao se14.09. kada je tranzitna Venera u ženskom znaku Škorpije primala trigon sa Neptunom  u ribama pa je povećavala romantičnost, zaljubljenost i ljubav,ali i 18.09. napravila konjukciju sa Saturnom u škorpiji, pa moglo je biti emotivnih zahladjenja,težine, odgovornosti, osećaja nekog " emotivnog čišćenja", udaljavanja i napora, ali uz odricanja i kompromise sve je moglo proteći dobro.19.09. Venera je primala i  jedan pozitivan sekstil sa R Plutonom, a 26.09. i sa Jupiterom u raku pa je to bilo pravo vreme za jake emocije, ljubav, nešto dobro.U to vreme je dobro planirati porodicu, a posebne veze započete tog dana mogu imati važan efekat u budućnosti.Venera će boraviti u znaku Škorpiona sve do 7.10. pa uživajte, manje mozgajte, izbegavajte da stavljate kontrolu i posesivnost u vašim emotivnim odnosima i opustite se-možda će se desiti nešto što bi moglo da vam promeni " život".Svakako mnogi će proći kroz važne emotivne lekcije.


Merkur je ušao u znak Vage 9.09.(9:08am) u kome će boraviti do 29 septembra.Lepe misli, ljubaznost, prikrivena nesigurnost, potreba za lepim manirima, odmerenošću šta ćemo reći, beg od tudje gluposti i primitivnih izjava, a opet i vaganja izmedju reči , misli i emocija.Bilo je tu svega po malo od 14.09. kada jeMerkur i primao kvadrat od R Plutona u jarcu pa  se nadam da ste probali da malo brojite do 100 jer je moglo biti napora u komunikaciji , neke nepravde, problema u saobraćaju, bezakonja,.16.09. Merkur u vagi je primao i opoziciju sa R Uranom u ovnu pa ne zaboravite da za sve postoji prvi put.Puno iznenadjenja, euforije, pa nagle uznemirenosti, taman pomislite da ste jedan problem rešili, naidje drugi i tako u krug.Ali nadam se da ste  ostali pribrani, možda iz ovog aspekta i  nešto pametno i naučili.....:))))20.septembra Merkur je primao i kvadraturu sa Jupiterom u raku, pa je moglo biti malo više patetike, problema sa imovinskom papirologijom, trošenjem ( nepotrebnih) reči da bi zaštitili nekog, pa je bilo dobro da čuvate svoje reči i misli za nešto pametnije i konkretnije.U svakom slučaju nesporazuma, ali generalno uticaj tranzitnog Merkura u vagi nosi odmeravanja, potrebu za balansom i preporuke da sve dočekate sa većom dozom tolerancije, ali i opreznosti.Oni koji imaju neke sudske sporove, plaćanje kazni, mogu malo biti pod pritiskom više nego obično, a nije preporuka pod ovim aspektima prodavati imovinu ili kupovati nešto trajno.


20.09. od 17:28 Pluton koji boravi u znaku Jarca krenuo je direktno.Direktna duboka suočavanja sa stvarima iz prošlosti, političke promene, transformacije na polju statusa i položaja, na individualnom nivou direktnim suočavanjem sa svojim korenima, dušom biće prisutno.Da li će biti prilike da se izbaci ono što je dugo stajalo i krene se napred, zavisiće pojedinačno, ali svakako ovaj uticaj je vrlo zapažen posebno što je od 21 septembra u sekstilu sa Saturnom u škorpiji na 9 stepenu pa je ovaj uticaj psihološki i mnogo jači, a sa druge strane u kvadraturi sa R Uranom u ovnu pa će mnogi osetiti ovaj uticaj kao vreme traženja sebe, vreme budjenja od dugog apatičnog sedenja u mestu, na globalnom nivou biće svega, što je evidetno gledajući političke prilike kod nas i u svetu.

Ja vam šaljem mnogo " grčkog sunca" a sledi tekst o Vagama:))






Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski