среда, 4. септембар 2013.

POZNATE DEVICE- HAPPY B -DAY BEYONCE




Beyoncé Giselle Knowles-rodjena je 4.09.1981., Houston, Usa( 4:37am).Rodjena u zemljanom znaku Device pod uticajem Merkura smeštenog u znaku Vage i velikim stelijumom planeta u znaku Vage u 3 polju( od malena izražena crta muzikalnosti, medijalnosti i popularnosti) ali veoma disciplinovanog detinjastva,rada na sebi koji je dobro poznatim svim Devicama.Podznak u vatrenom Lavu posebno donosi atraktivnost, da je prosto svojom unutrašnjom snagom bila predodredjena za veliki uspeh, da je veoma ponosna, dostojanstvena, ponekad i dramatična,ali veoma iskrena,s obzirom da se atraktivni Mars nalazi na ascedentu, iako Beyonce na prvi pogled deluje krhko i nežno, ona je veoma energična, veoma temperametna i jaka ličnost.

Prvi muzički koraci krenuli su  krajem 90 u grupi“ Destiny's Child“ pod uticajem njenog oca koji je i osnovao ovaj ženski bend.Iako je grupa obećavala, Beyonce se izdvojila kao solo i vrlo brzo i izdala svoj prvi album 2003 „Dangerously in Love“  koji je postao jedan od najuspešnijih albuma te godine,a kasnije i nagradjen sa 5 Gremija.( uticaj Marsa i Urana preko znaka riba najavio je nagli početak i osamostaljivanje uz uticaj oca koji je veoma muzički uticao na Beyonce, a poseban uticaj Sunca i Jupitera u devici da je na prvom studijskom albumu radila izuzetno puno i da je naišao na uspeh).Njeno drugo solo izdanje„B'Day“, nosio je vreme posebno izraženog perfekcionizma i rada na sebi, izuzetne samokritičnosti, i marljivosti, ali jačeg samopouzdanja i velike želje za muzičkim promenama u stilu 2006( Jupiter trigon Uran, Merkur konjukcija ascedent).




Treći album  „I Am... Sasha Fierce“ izdat je krajem 2008( Sunce konjukcija Saturn kroz tranzitno kretanje znaka Device u trigonu sa Jupiterom u jarcu nosio je izuzetnu ambicioznost, rad, mada verovatni lični osećaj prezasićenja ili napora kroz poslovni odnos sa ocem koji je kasnije mogao najaviti i lični osećaj depresija, bezvoljnosti i malih kriza).Ipak, ne treba zaboraviti da ova sjajna dama je jedna od pevačica čiji su se singlovi najaviše kotirani, pa pripada damama koje su veoma obeležile muzički stil prve decenije 21 veka. U januaru 2010., USA Today je intervjurio Beyonce i ona je objavila da namerava pauzirati u 2010. godini. Rekla je: "Definitivno je vreme da pauziram, da napunim svoje baterije... Volela bih da uzmem šest slobodnih meseci i da ne snimam muziku. Moram da samo živim svoj život, da me neke stvari ponovo inspirišu."( njen solarni horoskop za 2010 je bio praćen promenama i željom za povlačenjem posebno zbog uticaja tranzitnog Saturna prema tranzitnom Merkuru u januaru te godine) U februaru 2010., Knowles se pojavila u singlu Lady GaGe "Telephone". Taj singl je dostigao prvo mesto na američkoj listi pop pesama, i Knowlesin četvrti studijski album 4  je izdat 24. juna 2011( tranzitni Jupiter u biku pravio je konjukciju sa njenim Mc i doneo je plodnost i uspeh u radu, tranzitni Saturn je pravio konjukciju sa njenim natalnim Jupiterom i Saturnom koji je doneo izuzetnu medijsku odgovornost i sigurno da joj je ovaj album bio veoma značajan kao i mišljenje publike, a u tom momentu tranzitni Marsiz 10 pravio je trigon sa njenim natalnim Merkurom što je posebno uticalo na podršku i sreću na ovom albumu). Dok je radila na albumu, Knowles je bila inspirisana muzičarima Fela Kuti, the Stylistics, Lauryn Hill, Stevie Wonder i Micheal Jackson. 






2001 Beyonce je u ušla i u glumačke vode( Neptun planeta glume prolazi njenom 5 kucom) i neki od filmova su: Pink Panter, 'Carmen:A Hip Hopera'', 'The fighting temptations.





Njen otac Mathew Knowles je bio prodavač medicinske opreme( njeno Sunce nalazi se na 11 stepenu Device u 2 polju polju finansija i prodaje), a majka Tina Beyincé modni i frizerski dizajner i stilista.( Mesec u škorpiji u 4 polju je poseban znak jakog uticaja majke i povezanosti sa njom)Njen otac je afroameričkog porekla, dok majka ima afroameričke, indijanske i francuske korene. Ime je dobila po majčinom devojačkom prezimenu, kako bi se sprečilo izumiranje tog imena, jer je vrlo malo muških naslednika imena Beyincé. Njena baka po  majci, Lumis Albert Beyincé i Agnéz Deréon, francuski su doseljenici koji govore francuskim jezikom, koji i Beyoncé tečno govori( Uran u škorpionu u 4 u  trigonu sa Ma iz 12). Beyoncé  ima i mlađu sestru Solange, koja se poput svoje starije sestre, bavi muzikom i glumom( i veoma su povezane). Beyoncé je završila osnovnu školu St. Mary's Elementary School u Texasu, gdje je išla na časove plesa, baleta i jazz pevanja( uticaj Jupitera, Saturna i Venere u znaku vage koji su joj doneli i prirodnu izraženost ka muzici i prelep glas, kao i uticaj Neptuna –planete muzike, glume u njenom 5 polju i sekstilu sa njenom Venerom  i Plutonom). Njen talent za pevanje otkriven je kada je njen učitelj plesa počeo pevati jednu pesmu, a Beyoncé ju je završila, savršeno pogodivši najviši muzički ton. Beyoncé je bila stidljiva devojka( što je potpuno normalno za jednu Devicu), no njen interes za muzikom i nastupom brzo se počeo razvijati, nakon što je učestvovala u školskom talent takmičenju.. Čim je prvi put stala na pozornicu, nestala je sva nesigurnost i trema i Beyoncé je u tom trenutku odlučila da želi postati pevačica( što svakako treba zahvaliti samouverenom podznaku u Lavu koji voli scenu, sjaj, publiku, svetla).Uticaj Saturna, Venere, Plutona i Jupitera u vagi u 3 donose da i Beyonce sama piše i kreira mnoge svoje pesme koje imaju autobiografski značaj.Njen odnos sa ocem je po njenom želji da predje na " potpunu samostalnost" prekinut, medjutim zvezde najavljuju da će se to promeniti u narednih tri godine.

28. avgusta 2011. na MTV Video Music nagradama, Knowles je objavila da ona i Jay-Z očekuju svoje prvo dete(Neptun je u tom momentu primao sjajne aspekte sa tranzitnim Marsom u raku, a Venera je boravila u lavu, pa je dugo čuvana tajna postala i javna što je često otvoreno kod Beyonce). To je objavila tokom poziranja na crvenom tepihu i ponovo pri kraju svog nastupa pesme "Love on Top". Huffington Post je kasnije potvrdio da je Knowles trudna već pet meseci te da je njena objava trudnoće oborila rekord na Twitteru za "najviše twittova u sekundi" . 

7. januara 2012. Knowles je na svet donela ćerku nazvanu Blue Ivy Carter u bolnici Lenox Hill u New Yorku ( mala Blue Carter je rodjena u znaku Jarca sa podznakom u Devici sa velikim uticajem Meseca u raku što označava jaku povezanost sa roditeljima, posebno sa majkom). 









Beyonce je započela svoju prvu evropsku i svetsku turneju baš u našem gradu 15.04. ove godine.Pokazala se kao sjajan umetnik, sa velikim kreativnim podsticajem i kao veliki profesionalac.Ona je trenutno na turneji u Usa i korača ka smeru svog uspeha


Ova sjajna diva je astrološki gledano jedna ljupka, šarmatna, ali pravična dama.Rodjena je za veliki uspeh, ali on nosi i veoma puno odricanja.Postoje veće mogućnosti da Beyonce uskoro poželi da postane majka po drugi put, kao i da ima veće senzacionalne planove u periodu od 21.09.2013.-9.01.2014. i periodu od 8.08.2014.-6.03.2015. Njen profesionalni put je veliki, pa možemo očekivati da će nam ova sjajna muzička zvezda spremiti velika iznenadjenja posebno u 2015 do maja 2018 koja je godina velikih profesionalnih pozitivnih preokreta i jedna od važnijih godina za karijeru Beyonce kada će biti na samom vrhu.Na ličnom planu Beyonce će uvek imati potrebu da dosta vremena provodi sa svojom porodicom, da ima veću porodicu(  posebno sa mogućnostima rodjenja muškog deteta) i velikim radom i na filmskom platnu od 2015-2019.Njena natalna pozicija Venere u konjukciji sa Plutonom i Jupiterom u vagi označava veoma seksipilnu, mentalno motivisanu osobu, veliku estetu, fizički snažnu , osobu koja poštuje zakon, zainteresovana je za politiku, humanu, koja nosi jak uticaj na druge.Uz pomoć i lične zaštite( ipak velike zvezde moraju imati i malo sreće) svakako uz lični trud Beyonce je postala to što jeste.Ona je MUZIČKA DIVA:))

Nataša.P.

Bilo je teško izabrati pesmu koja je obeležila baš ovu damu, jer ih ima puno, ali ovih dana pevušim "Grown Woman " pa vam to danas poklanjam:)))








Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski