субота, 9. новембар 2013.

PRVA ČETVRTINA MESECA -NOVEMBAR 2013

10. novembra tačno u 6:57am ulazimo u Prvu Četvrtinu Meseca.Mesec je star 6 dana, a upravo prolazi znakom Vodolije dajući  pojačanje slobode i brži ritam, potrebu za transformacijama, promenama na delu,i situacije koje ćete znati na pravi način da prepoznate.Mnogi će se osećati po principu" želim da nešto danas uradim za sebe"Ova prva četvrtina je interesatna jer od sutra od 22:13 Merkur menja pravac i kreće u direktni hod sve do 5.12. kada će ući u znak Strelca.Merkur je dostigao i odredjeni nivo i nadam se da vas naučio i doneo vam neke bitne informacije i promene a već 11.11. na nebu ćemo imati jedan interesantan aspekt Merkura i R Neptuna u ribama koji će pojačavati maštu, kreativnost, doneti jaka predosećanja, i osećaj da je sada pravo vreme za neke važne poslove.Misli jake pa ih treba pretočiti u delo.Osećaj humanosti i povećanje dobrih misli, proniciljivosti i brzog povezivanja stvari, ali jakih emotivnih izjava.Interesatno je da i Venera koja je pre neki dan ušla u zemljani znak Jarca od juče pravi sekstil sa Merkurom i  Neptunom pa pojačava osećajnost, i potrebu za romantičnošću.Ovaj vikend nosi povećanje idealizacije, iluzija, ali i kraj mentalne konfuzije.Poruke Venere biće promena u medjuljudskim odnosima i veća detaljnost i rad na sebi, a  i skorijom konjukcijom sa Plutonom i stavljanje akcenta na dubinu svih prethodnih odnosa i jaka okrenutost statusu, reputaciji i miru u duši.


Prvu četvrtinu nosiće i približavanje Sunca  i Meseca prema R Jupiteru u raku od 12.11. u trigonu koji posebno može doneti dobru motivaciju, volju, srećne porodične mogućnosti, veći optimizam, kao i veoma važne odluke u toku sledeće nedelje.Može biti mogućnosti za nekim  dobrim promenama na polju finansija u toku sledeće nedelje, ali povećanje velikodušnosti, dobročinstva i pozitivne energije.Nemojte se začuditi ako od nekog dobijete mudar savet, dobru preporuku ili pomoć jer to neće biti neuobičajeno pod ovim trenutnim tranzitom.Ono loše može biti iza vas i više može biti mogućnosti da razmišljamo pozitivno, jer to nas u ovom periodu može i zadržavati.Pojačanje duhovnog i emotivnog Neptuna posebno će se osećati sa njegovim direktnim hodom od 13. novembra sve do 4. marta 2014 kada će na 5 stepenu Riba ponovo imati korak unazad ili retrogradni hod.Jaka inspiracija, duboki motivi, ideje, jaka osećajnost posebno može pratiti ovaj tranzit.

Sigurno je da je pred nama posebna nedelja sve do ulaska Punog Meseca 17. novembra.Mnogi mogu otkriti nešto novo što ih može ispuniti i aktivirati da se pokrenu.Planete će se kretati unazad, pa direktno i spajati " aktivnu" energiju na nebu.Nosiće nam razne poruke, pa će čitanje "izmedju redova" biti važno.Biće tu i nagrada za trud iz prethodnog perioda, ali pojačanje vere u stvarima koje volite.Za mnoge ovo će biti i oslobadjanje od prethodnog lošeg -pre svega mentalnog perioda, ali i okruženja.Komunikacija će biti jasnija, moćiće da se polako, ali sigurno dolazi do lakših dogovora.Mnogi će osećati da je sad pravo vreme za neke važnije prekretnice.Zato-krenite u nove pobede, i radite samo ono što volite, jer vi ste pokretači vaše sudbine....


Uz energiju Meseca -lep vikend:)))




Slike: Sanja Radusinović
Tekst: Nataša Paunovski






Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski