понедељак, 16. октобар 2017.

DNEVNA DOZA LUNE -16.10.2017

foto /amzn.to

Dobro jutro, ulazimo u treću nedelju oktobra kada će Škorpije biti u prvom planu kako zbog ulaska i Merkura u znak Škorpije koji će pružiti ruku Jupiteru i zajedno će krenuti u jedno veliko istraživanje i emotivne izazove.Mars je pri kraju Device i pri samom kraju nedelje ulazi u znak Vage koji će u znaku Vage boraviti do 9.12.2017.Nedelja koja je pred nama nosi i Mlad Mesec u četvrtak, ali i naglu opoziciju Sunca i Rx Urana gde će se mnogi probuditi iz letnje sna i jesenje melanholičnosti i preuzeti velike transformacije.Današnji dan može doneti nešto veću osetljivost reumatskim bolesnicima, ali i meteropatama.Moguće nagle vremenske prilike.Današnji dan je veoma povoljan za važne poslovne aktivnosti, učenje i napredak.Na emotivnom nivou povećana opreznost, ali i strpljenje koje se može pokazati povoljnim.

foto / weheartti.com


Noć ovog 16 oktobra nosila je i 2:13am Mesec na 7,27 stepenu ( ceo dan kroz energiju znaka Device) na zvezdi Tuban u sazvežđu Drako opasnost od požara koji haraju Kalifornijom što može biti u povećanju ali noć koja može biti uspešna onima koji rade sa finansijama, i svi oni koji rade sa tokovima novca da mogu imati nagle poraste finansija( odnosi se i na osobe koje se bave finansijama preko interneta).Zvezda Tuban je poznata kao pronalazač blaga u starom dobu, i donosi sreću sa finansijama.Od 5:08 Mesec na zvezdi Aliot (8,56 stepenu)izuzetno teškoj zvezdi koja povećava spontane pobačaje, samoubistva, destrukciju, depresije, ali donosi poteškoće pri porodjaju, pa se nadam da su trudnice ove noći bile ipak zaštićene.

foto/ ruflledblog.com


Mesec na zvezdi Zosma(11,19) od 9:38am u sazvežđu Leo koja iako mudra i donosi moć intuicije, je zvezda koja često nosi prevelika požrtvovanja, patnju i velika odricanja.Ipak, ova zvezda može uticati na duhovnu zaštitu.Pratite instikte mogu vam pomoći od običnih svakodnevnih stvari do nekih većih.Mogućnost promena kroz prijatelje i saosećajnost.Sreću možete naći u malim detaljima i sitnicama.



Od 10:33am: Mesec u devici na 11,50 u opoziciji sa Rx Neptunom u ribama( prolazna konfuzija, moguće greške u radu, u povećanju virusi, prehlade, paziti na imunitet.Sklonost i apatiji, osećaju da vam se ne radi, zaljubljenosti, idealizaciji, bežanju od obaveza, teškom prilagodjavanju obavezama.U porastu trovanja hranom, osetljivost kroz psihu, osećaj povlačenja, skromnosti, sramežljivosti, koristoljubivosti od strane drugih.U porastu prevare, gubitak stvari, razočarenja, osetljivost i nervoza koja može da se prenosi na pulsirajuće migrene, stomak i stopala.Opreznost sa lekovima, ličnim stvarima, paziti na koncentraciju! Ipak ovaj aspekt donosi kreativne i inspirativne ideje koje mogu pomoci tako što ćete sebe motivisati i raditi koliko imate mogućnosti, ali koje mogu uticati da jutarnji sati i ne mogu toliko loši.Sklonost skrivenim emocijama, istraživanjima i enigmatičnosti, opterećenosti sitnicama, osetljivosti na lekove, porast poroka.Može postojati osećaj" krivnje" bez ikakvog razloga, distancirajte se od opravdanja i pratite svoj unutrašnji osećaj.Osećaj neke magle i udaljenosti može biti prisutan.

foto / shopstyle.it


13:14: Sunce u znaku Vage (na zvezdi Spika) u sekstilu sa Saturnom u Strelcu( Mesec na zvezdi Koksa na stepenu svoje egzaltacije): Odlično vreme za učenje, važne sastanke, putovanja, karijeru, položaj, reputacije, medije.Izražena strpljivost, upornost, temeljnost i studioznost.Odlično vreme za politiku, organizacione poslove, marketing.Osećaj mira u sebi, ali i osećaj mogućnosti da se od ovog perioda može obnoviti nešto značajno.Dobro vreme za imovinske poslove i razgovore, kao i primanje saveta od starijih osoba.Posebno važan aspekt za završavanje teških poslova ili nečega što vam nije išlo u prethodnom periodu.Poštovanje radne etike i okruženja.Kroz ovaj aspekt možete imati mogućnost da steknete poverenje kod drugih ili ostavite značajan utisak na druge kao vodja.Na polju emotivnog dela pozitivni i trajni dogovori.Vreme poštovanja, harmonije, sklada, ali sve se dobija kroz jako veliki rad.



19:45: Mesec u Devici u trigonu sa Plutonom u Jarcu( na 16,56): Period snage, regeneracije, transformacije, motivacije, odličan za rad i polje nekretnina.Emotivno period jake strasti i povezanosti.Idealno vreme za obilaske zanimljivih mesta, koncerte, lekarske preglede, sportske aktivnosti, početak promena navika ili dijeta.Vreme posvećenosti kroz rad, ali i odlično vreme za bacanje suvišnih stvari, davanje u humanitarne svrhe, oslobodjanja od predrasuda, ali pozitivnog svakodnevnog toka.

ASTRO -VREMEPLOV

16.10.1977. rodjen je američki producent i kantautor -John Mayer u kombinaciji duple Vage sa optimističnim Mesecom u znaku Strelca.

16.10.1854. rodjen je irski pisac, poeta, stvaralac, Oscar Wilde u znaku Vage sa podznakom u Devici i Mesecom u znaku Lava.

foto/ themichellewilliams.com


16.10.1958. rodjen je Oskarovac, producent, američki glumac Tim Robbins u znaku Vage sa podznakom u Devici i Mesecu u znaku Strelca.



16.10.1983. rodjena je Loreen, poznatija kao pobednica Eurosonga  kada je predstavljala Švedsku na tom takmičenju.Loreen je izuzetno talentovana, sama piše svoje tekstove, rodjena u znaku Vage sa Mesecom u Vodoliji koji joj donosi nezavisnost i eksperimentisanje.



Natasa Paunovski


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski