петак, 20. октобар 2017.

DNEVNA DOZA LUNE -20.10.2017.

foto /elegant -classics.com

Dobar dan, Mesec od ranih jutarnjih časova u znaku Škorpije.Nosi energiju za sobom kao "cunami", energiju " preživljavanja", jakih potraga, razmišljanja,ali nudi smer levo /desno..Manje nesigurnosti, više konkretnih rešenja, više akcije, manje lenjosti, više dubine u srcu, temeljnosti i razmišljanja.Isplivavanje, oštroumnost, ambicije, tajanstvene emocije.Sunce se drži na 26 stepenu Vage, spremno da jos malo izvaga, razmisli pre konačnih odluka.Venera se smejuri i traži podršku i poklone.Savetuje, meri, traži ono dobro.Mars je na kraju Device razmišljajući o još jednom završnom projektu, ali čišćenju svega ispred sebe što mu smeta.Merkur prati instikte i cinično se smeje Venerinim glupostima i želji o idealnoj ljubavi.Crno je danas u trendu privlači i odbija loše.Crveni karmin, šampanjac, kožna jakna i potreba za promenama koju je povukao Mlad Mesec.

foto/bloglovin.com


Mesec u fazi praznog hoda od ponoći do 5:55am.Vreme jakih misli i osećanja, ali blokada, strahova, nepovoljno za operacije, trudnice.Treba misliti na lepše stvari, ako je moguće, manje gledati teške teme ili slušati crne hronike.

foto /fabforgottennobility.tumbir.com


7:42: Mesec u konjukciji sa Jupiterom u Škorpiji na 2,05( harizmatičnost, strast, odlično vreme za začeća, erotičnost, seksipilnost i fizička privlačnost, pozitivno vreme za finansije i finansijske dogovore, putovanja u egzotičnije krajeve, telepatsku povezanost, pomoć, podršku i osećaj zaštite.Vreme koje možete posvetiti sebi, ispunjenju svojih potreba i želja.Plodno vreme za ljubav i druženja.Osećaj blagostanja i dobri planovi.



13:24: Mesec u konjukciji sa Merkurom na 5,05( jake misli, duboka povezanost, sklonost otkrivanju prevara, tajni.Može biti dobre i loše vesti.Povoljne kroz neki pur, posetu, loše kroz neki gubitak ili brigu za nekog.Odlično vreme za učenje, Škorpija ovde nudi brzinu, prodornost, temeljnost, ona danas pomaže da se reše i ajteži zadaci i enigme.Povoljno za intimne razgovore, razgovore koji nisu za javnost.Puno poruka i traženja unutrašnje podrške, ali i generalnog poverenja.Znaće to Škorpija da nagradi na drugi način.Povoljno za medicinu, okultizam, alternativne lekovezaštitu drugih.Treba izbegavati nagle reakcije na polju ljubavi ili ishitrenost, prolazni gnev.Dobro za sve vrste imovinskih transakcija, prodaje/kupovine stana.Povoljno za prava, advokaturu, berze, novčane pozajmice.Možete otkriti nešto o sebi( hrabrost, jačina) ali otkriti nešto što će vam dati snagu i motivaciju da uporno idete ka cilju.

Astro -vremeplov

20.10.1971 rodjen je američki reper, producent, glumac - Snoop Dogg u znaku Vage sa podznakom na nultom stepenu Bika i Mesecu u znaku u Škorpiji koji ga čini često kontrdiktornim, ali jednako hrabrim i smelim da udje u rizične i nove projekte.

20.10.1958. rodjen je američki filmski i pozorišni glumac, nominovan za Oskara -Viggo Mortensen u znaku Vage sa  Mesecom u znaku Vodolije.

20.10.1451. po julijanskom kalendaru rodjen je Kristofer Kolumbo u znaku Škorpije sa podznakom u Lavu i Mesecom u Devici.

20.10.1979. rodjen je američki glumac John Krasinski u znaku Vage sa podznakom u duhovitom znaku Blizanaca, ali i Mesecom u znaku Vage.

foto/fame collectiblies

20.10.1971. rodjena je australijska pevačica i glumica Danni Minogue u znaku Vage sa podznakom u erotičnom znaku Škorpije gde joj se nalazi i Mesec.

20.10.1985 rodjena je američka glumica Jennifer Freeman u znaku Vage sa Mesecom u Jarcu.

20.10.1982. rodjena je Ana Mihajlovski -tv lice, voditelj, u znaku Vage sa Mesecom u Strelcu.



Natasa Paunovski


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski