недеља, 24. децембар 2017.

DNEVNA DOZA LUNE -24.12.2017.

Mesec u Ribama kroz ceo dan očarava mirnoćom, i regeneracijom.Prva nedelja da mogu da se posvetim sebi i da sve ide polako bez gužve.Romantika u duši, neko smirenje posle nemirnog neba, mašta, idealizacija, bežanje u neki siguran svet mašte, osećaj duše na drugoj planeti,osećaj praznika pokreće neku nadu i trenutni optimizam.Ruka polako zaceljena i spremna za nove izazove.Emocije danas kao maksimum svakog.Ljubav svuda oko nas, širenje i zagrljaji.7 dana do Nove Godine.Danas je pozitivan dan da se okrenete sebi, poklonima za najdraže, ali i nizu novogodišnjih koncerata koji daju nadu u bolju energiju svih nas.Bez muzike nema života:-))

Od 2:05am Mesec na zvezdi DENEB ADIGE ( 5,20 Riba) posebno pojačava plodnost, kreativnost, jake emocije i misli, povezanost, uspeh preko pisanja, duhovnu sreću i mir.Za one koji rade vreme materijalne dobiti.Zamislite želju :-))

4:52am: Mesec na zvezdama SADAHBIA(6,43), BIHAM(6,50) u sazvežđu Vodolije i Pegaz donose uspeh preko novih stvari i svih vidova istraživanja, ali eksperimenata koji imaju skrivenu pozadinu.Možete sanjati mesto koje trebate posetiti ili ljude koji su bitni za vas u narednom periodu.Vreme kada se može naći nešto izgubljeno:-)) Dobra sreća prati hrabre:-) Voda kao lek i čistač dobre energije biće prisutna tokom celog dana.

9:05am: Mesec na zvezdi  SKAT(8,52)  zvezda koja simbolički u prevodu znači ŽELJA,  ukazuje na sposobnost ispunjenja želja.Tradicionalno donosi dobru sreću, trajno zadovoljstvo, slavu, mir u duši, dobru intuiciju, dobra dela, odlično vreme za molitve i osećaj zaštite.Misli dobro i dobro će biti.Odlično vreme za pronalaske, svestrane projekte, šetnje, porodicu, putovanja, okultizam, posebno donosi sigurnost i zaštitu u opasnim situacijama.Vreme jakih emocija i povezanosti na neobičnom nivou.Osobe koje budu započinjale emotivne odnose danas mogu imati veze koje odišu nekom snagom, romantikom, velikom zaljubljenošću.



10:10am: Mesec u Ribama u trigonu sa Marsom u Škorpiji, Mesec na zvezdi Situla(9,25),  pojačava vreme jake emotivne snage i akcije.U porastu sklonost porocima, rizicima a može biti opštih neočekivanih okolnosti( razočarenja, prevelikih očekivanja, prolazne apatičnosti i osetljivosti na oštre predmete).U porastu poplave i problemi na morima.Malo osetljivije vreme za osetljive osobe( psiha, imunitet).Mala opreznost sa lekovima.Dobro vreme za putovanja.Ipak uloga Marsa je ovde jaka, donosi jake emotivne odnose, lični napredak uz ozbiljnu inicijativu, važne posete i planove, energičnost, lak dolazak do istine, jako ostavljanje utisaka.



14:44: Mesec u Ribama u konjukciji sa Neptunom u Ribama na 11,45 stepenu( sjajno vreme za umetnost, stvaranje, ali i za regeneraciju, molitve, meditacije, punjenje baterija.Osetljivost na finese, jaka okrenutost bojama, estetikaProlazana osećaj usamljenosti, nerazumevanja, ali jaka intuicija.Mnogo mašte, zaljubljenosti, osećaja neke prolazne tuge.Opreznost sa lekovima, alkoholom, u porastu trovanja, davljenja, loša organizacija, mali umor, apatija, a opet neki osećaj unutrašnjeg osećaja prepoznavanja.Preosetljivost, senzibilnost, neobične situacije, susreti, osećaj male magle u glavi.Lako upijanje misli drugih, požrtvovanost, naivnost, sklonost idealizaciji drugih.Psihološka ranjivost pa treba raditi na samopouzdanju.Ovo vreme neće prijati osobama koje pate od ozbiljnih problema sa depresijom.



17:32: Mesec u Ribama kvadrat Merkur u Strelcu na 13,12 stepenu( dosta loše vreme za saobraćaj, papirologiju, dogovore, kupovine, granice( velike guzve, konfuznost) u povećanju udesi , magla, loše vremenske prilike pa vozači malo više opreznosti i koncentracije! Vreme nesklada izmedju uma i srca.Neke nedoumice, strahovi, pojačana nesigurnost, problemi u emotivnoj komunikaciji, u povećanju laži.Osetljivo vreme za astmatičare,u povećanju hormonalni problemi i neki unutrašnji nemiri.Može dolaziti do problema sa okruženjem, rodjacima, nekog nerazumevanja, pogrešnih sms poruka ili grešaka u slanju emailova.U povećanju kradje, napadi iz senke.Dekocentrisanost, umor, loše izražavanje.Ako imate u ovo vreme bitnije obaveze, probajte da dišete, radite sve korak po korak i da se koncentrišete.



21:35: Mesec na zvezdi AHERNAR(15,19) zvezda jake duhovne snage, molitvi, filozofije, jakih izražajnih emocija, izuzetno kreativna.Neko će u ovo vreme osetiti period novog ciklusa i izlaska iz mraka.Odlično vreme za opšte spašavanje drugih, kao i humanitarne akcije i pomoć slabijima.Jako pojačano vreme za umetnost, otkrivanje tajnirad na sebi i dolazak do emotivnog i unutrašnjeg mira.Idealno vreme za psihologiju, ples, koncerte.Na opštem nivou osetljivost je otvorena kroz vodu( poplave, okeani).Porast alkoholizma i problema u saobraćaju zbog toga.Može biti nestanaka i gubitka stvari.Vreme povratka, kontakta sa osobama koje dugo niste videli, ali za mnoge šanse za dobijanjem prave prilike za sebe.



22:21: Mesec u Ribama u trigonu sa Jupiterom u Škorpiji na 15,41- veoma srećno i plodno vreme.Vreme odlično za materijalnu, ali pre svega duhovnu sigurnost.Vreme čarolije, magije, zaštite, andjela čuvara.Neko će izaći iz problema kao Feniks.Odlično vreme za započinjanje novih stvari.Mesec i u blizini zvezde Anka u sazveždju Feniks pa je sve u vezi sa jakim emocijama, duhovnom snagom, telepatijom, srećom, romantikom, posebno važno vreme za one koji izlaze iz problema( nalaženje snage za nov početak).Veoma srećno vreme za ljubav, daleka putovanja, javne nastupe.

ASTRO -VREMEPLOV

foto /  news.com.au


Na današnji 24.12.1971. rodjena je velika muzička zvezda portorikanski pop pevač, glumac -Ricky Martin, rodjen u kardinalnom znaku Jarac  sa podznakom u vrckavom, nemirnom, ali krajnje svestranom znaku Blizanaca sa Mesecom na poslednjem stepenu Riba koja mu posebno donosi smisao za ples/muziku.Ricky je potpuno spreman za neke krajnje nove projekte i povratak na scenu tokom druge polovine sledeće godine kada će ponuditi nešto potpuno drugačije i novo.Njegova serija koncerata počinje početkom godine kao zagrevanje za posebno vaznu 2018.

foto /Daily Mirror


24.12.1991. rodjen je pevač, tekstopisac grupe " One Direction" -Louis Tomlinson u znaku Jarca sa podznakom na nultom stepenu Blizanaca i dominatnim Mesecom u Lavu koji će mu doneti da uvek privlači pažnju.

foto / Daily Express


24.12.1922. rodjena je jedna od najlepših glumica sveta, Ava Gardner u zemljanom znaku Jarac sa podznakom na nultom stepenu Lava i Mesecom u znaku Riba kao kombinaciji markatnosti, popularnosti, harizme.

24.12.1954. osnovana je Laos država u jugoistočnom delu Azije u astrološkoj kombinaciji Jarac podznak Devica i Mesec u Strelcu.

24.12.1951. osnovana je Libija država na severu Afrike na obali Sredozemnog mora, rodjena u kombinaciji Jarac podznak Devica, Mesec u Vagi.

currentmood:Veče sa Ivanom Ivanovićem

Moja preporuka za večeras je koncert Vlade Georgijeva,mog omiljenog pevača, umetnika velikog srca  sa kojim sa počela decembarski blog.Vlada će 24/25 da zasija u Sava centru bolji i kreativniji nego ikad.Kad sam čula ovu Vladinu novu pesmu bila sam prava Luna u srcu..Uživanje večeras:-))

Nataša Paunovski

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski