недеља, 31. децембар 2017.

DNEVNA DOZA LUNE -31.12.2017.

Poslednji dan 2017.Godinu završavam malko bolešljivija sa laringitisom i polako zalečenim ramenom i rukom( ipak ovo moje kucanje mora negde da udari ali nije mi žao).Sve to ima zašto i zbog čega, i love my karma, misija traje...Ova godina je bila krajnje neobična sa velikim oscilacijama.Pamtiću je po nekim divnim putovanjima, nekim divnim ljudima koji su ušli u moj život( verujem da se slični ljudi nalaze po univerzumu), sa izuzetno mnogo posla( hvala nebu što mogu biti dobar posrednik i Lunin ljubimac).Ovom prilikom zahvaljujem svima onima koji mi ukazuju poverenje sve ove godine.Ovaj post namenjujem vama, što mi dajete svoje srce na dlanu i što zajednički tražimo rešenja i vodimo bitke i radosti.Ove godine sam izgubila dve drage osobe iz porodice.Znam da me gledaju sa neba i šalju poljubce.Bila sam vrlo ponosna kuma i nadam se da će se preostale moje prijateljice/drugari ženiti i udavati i da ćemo se zajedno radovati svim budućim momentima koji nam predstoje i da će se moj spisak kumića povećati.Decembar je bio izuzetno težak možda i najteži ove godine, ali iz njega sam puno naučila, zato se ne bunim, već Saturnu pružam ruke da me nauči još puno toga jer je potrebno.Posebna zahvalnost svima onima koji prate ovaj moj astrološki kutak koji dodje kao moj drugi dom gde delim sa vama sve ono što se dešava na nebu.Zahvaljujem divni ste, Srecno vam bilo, budite mi dobro, zdravo, zaljubljeno, srećno:))

Poslednji dan 2017 je pod uticajem Meseca u veselom znaku Blizanaca.Blizanac je pokretljiv, muški, promenjiv znak pod uticajem planete Merkur.Merkur nam ide znakom Strelca pa nam šalje ipak energiju optimizma, filozofiranja, vere i nade.Sa njom ćemo dočekati Novu 2018.Pokret, dinamika, dosta sms poruka, usijane društvene mreže, puni trgovi, muzika, mladje populacije koje će posebno biti u pokretu.

foto/ yes -i-do.gr


1:47am: Mesec na zvezdi Aldebaran u sazvežđu Bika- jedna od 4 kraljevske zvezde, nalazi se na 9,47 stepenu Blizanaca i spada u zvezde čuvare neba.Poznata je kao čuvar Istoka.Ova noć donosi veoma intezivne misli i maštu.Mnogima od vas može doneti dosta odgovornosti, i uspeha u javnom životu.Dosta kontakta sa rodjacima i putovanjima.Uspeh na istoku.Nepovoljno vreme za timski rad, ortakluk.Ovo je zvezda koja predskazuje sudbinu pa može doneti i jake snove ove noći koji mogu imati veze sa dešavanjima koje slede u narednoj godini.Od 1286 je prešla u znak Blizanaca i vlada pisanjem, rodjacima, govorom.Pomalo šalje idealističku energiju, donosi sreću preko novih stvari koje danas treba kupiti i spremiti za Novu 2018.Nadam se da niste zaboravili da stavite svoje želje u kutiju sreću.
foto /Fashion

4:36am: Mesec u Blizancima kvadrat Neptun u Ribama na 11,53( izrazita senzitivnost i preosetljivost.Opreznost sa lekovima.Mnogi od vas mogu već početi da slave, pa mala pažnja opreznost sa alkoholom! Jako nepovoljno vreme za saobraćaj, moguće loše vremenske prilike koje loše mogu uticati na koncentraciju, vozači mala opreznost! Emotivno -psihološke krize, nesanice, unutrašnji nemiri, nagle promene raspoloženja, konfuznost, umor, bilo bi dobro ovo vreme prespavati!

foto /  kseniablog.tumbir.com


12:09: Mesec na zvezdi Haseleh(16,38): može doneti vreme koje bitno utiče na nečiji život, dosta vesti, prekretnica, važnih vesti i odluka.Odlično vreme za podučavanje i poslednje kupovine.Može biti manjih nemira u domu.

12:28: Mesec na zvezdi Rigel(16,50) u sazvežđu Orion, ovo je najveća zvezda u sazvežđu Oriona.Rigel je povezana za slavom, popularnošću, originalnošću, svestranošću, donosi brz uspeh i pokreće stalnu borbu i motivaciju da se stigne do cilja.Mnogi od vas u ovo vreme mogu donositi važne odluke, menjati planove, ali imati veoma srećne okolnosti( pogledajte ako imate neki važan trigon sa ovom zvezdom)Objektivnost, odlične mehaničarske sposobnosti, ne tako loše vreme za javna pojavljivanja, kupovine, šetnje i posete rodjacima i prijateljima, važna putovanja i poruke.Biće tu nekih simboličkih važnih opštih dogadjaja koji će zatvoriti ovu godinu, ali idealno vreme za pronalaske, neke važne odluke sa kojima ćete uči u Novu 2018, samo napred:-))



13:31: Mesec u Blizancima u opoziciji sa Merkurom u Strelcu na 17,30: Danas moram da vas upozorim posebno mladje pripadnike samo malo više brige u saobraćaju, mislite o svemu, ne brže od života! Ovo je aspekt koji pojačaca saobraćajne nesreće i nezgode, konflikte i svadje, nervozu oko sitnica i može doneti prolaznu uznemirenost i napetost u govoru.U povećanju problemi sa disajnim organima i krvnom slikom.Umerenija ishrana.Može dolaziti do loših vesti, tenzije kroz poziciju okruženja, komšija! Loše izražavanje pa nesporazumi.Ukoliko je moguće obratite se lično oči u oči.Nepovoljno vreme za dokumenta, u povećanju kazne, potpisivanja, greške u pisanju, loša mentalna snaga, loše vreme za trgovinu, rodjake.Ako ovo osetite probajte da se koncentrišete na bitne obaveze i da sve radite lakše, jer ovaj aspekt donosi brzopletost!

foto/vk.com


15:15: Mesec na zvezdi Hoedus1(18,38) u povećanju veća obećanja, slaba realizacija.Može biti provokacija ili zlih namera.Treba dobro razmisliti kome možete verovati.Ne dozvoliti da uticaj drugih utiče na vaše odluke posebno kad su emocije u pitanju! Nestabilnost, strahovi, nervoza oko sitnica, nagle promene raspoloženja.Posebna opreznost kod vozača.

16:53: Mesec na zvezdi Nihal(19,40) -odlično vreme za sport, pokret, brzinu u svemu, pa se u ovo vreme sve preostale obaveze mogu završiti.Odlična sposobnost da se uradi više poslova odjednom.Vise osmeha i boljeg raspoloženja.Period zaštite, odličan za sve vidove takmičenja.Posebno srećno vreme za najmladje pripadnike.



18:55: Mesec na zvezdi Belatriks(20,57) sazvežđe Orion, veoma ratnička zvezda koja donosi jaku moć govora, mentalne sposobnosti i sposobnost prevazilaženja bilo kakvih problema.Spretnost i lako rešenje bilo koje prepreke.U porastu svadje i konflikti zbog oštrine govora, treba se distancirati od takvih osoba, ali generalno voditi računa šta i kome se govori, sve preko biće previše.Brz uspeh i napredak, sposobnost snalaženju u svakoj situaciju, iako porast ljubomore.



20:20: Mesec na zvezdi Kapella( 21,51) donosi sreću, radoznalost, veselost, pokret, okrenutost svemu što je novo, povećanje slavlja na ulicama, u društvu.Okrenutost novim stilovima i fizičkim promenama.U porastu nagla upoznavanja i zaljubljivanja.Dobro vreme za nova upoznavanja, dobre vesti, vesela energija i opustenost.

21:14: Mesec na zvezdi Mintaka(22,24) jos jedna zvezda u sazvežđu Oriona može doneti neočekivane loše dogadjaje i tenzije na polju ulica.U porastu nesreće praćene bacanjem petardi ili drugih opasnih predmeta.Opreznost ponovno na polju saobraćaja, koncentrišete se dok ne stignete na željeno mesto.U porastu rkoz opšti uticaj u svetu atentati.



Uoči odbrojavanja i izlaska iz 2017 Mesec će biti na 24,06 stepenu Blizanaca i doneti mnogo veselja, poruka, želja i sreće.U toku noći može biti porasta tuča i konflikata medju mladom populacijom i povreda, ali generalno noć ulaska u Novu 2018 biće veoma vesela, pozitivna i neposredna.

SREĆNA NOVA 2018 -neka vam donese puno ljubavi i ispunjenja, ljubim vas :-))

ASTRO -VREMEPLOV

foto /The Holiwood Reporter


31.12.1938. rodjen je Ser Anthony Hopkins, Oskarovac i genijalac, englesko -američki glumac, rodjen u kardinalnom znaku Jarca sa podznakom u Jarcu i Mesecu u maštovitom znaku Strelca.
foto /People

31.12.1959. rodjen je američki glumac Val Kilmer u kombinaciji duplog Jarca sa Mesecom u znaku Vodolije što mu donosi potpunu transformaciju u prilagodjavanju ulogama i neki vid lične buntovnosti.

foto / Stabroek News

31.12.1948. rodjena je disko diva Donna Summer, u znaku Jarca sa podznakom u Devici i Mesecu u znaku Jarca.

31.12.1943. rodjen je Oskarovac, engleski glumac Ben Kingsley u znaku Jarca sa nežnim Mesecom u Ribama.

31.12.1942. rodjen je Andy Summers nekadašnji gitarista i kompozitor grupe Police u znaku Jarca sa Mesecom u Vagi.


#currentmood#


Natasa Paunovski

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski