петак, 8. децембар 2017.

DNEVNA DOZA LUNE -8.12.2017

Foto /   bibliophie-exhibitionsm.tumbir.com


" Koji je znak dobrih postupaka?
Mir u duši"- Simeon Atanovski



Mir u duši uvek najvažniji i do njega nekako najteže dolazimo u ovo turbuletno vreme.Zadržati mir, ali savest danas dodje kao retka pojava.Pre neki dan sam pratila prepisku na twitteru koja me je potpuno iznenadila kako nepoznati ljudi mogu baciti nekom koga ne poznaju puno toga veoma ružnog i da nema nijednog momenta ni savesti ni mira u dusi, niti znaju ko je ta osoba zapravo.Pomislila sam kako je toj osobi dok to gleda i oseća negativne vibracije.Full moon, au...Mešanje politike, demokratskog lažnog slobodnog ispoljavanja na kontradiktoran način jeste period u kome se nalazimo posebno i zbog veoma nepovoljnog retrogradnog Merkura.Smejanje, podcenjivanje, mešanje u tudje živote kao kavez, nekako lebdi nebom.

foto /  freddy freitas


Mesec ceo dan u znaku Lava.Od popodnevnih časova Venera ide prema  zvezdi Antares, Mars na kraju Vage,Merkur u retrogradnom hodu spustio se na 27-26 stepen, Sunce ide napred znakom Strelca pokušavajući da spoji lepo i korisno.Energija ali sa i dalje pomalo patetičnim, euforičnim sa primesama umornim oscilacijama, ali visoko dramatičnim energetskim strujanjem.Ambicije, planovi, žurba, potreba za dokazivanjem, jake reči, emocije u porastu biće u prvom planu i danas.

weheartit.com


16. minuta posle ponoći: Mesec u Lavu u trigonu sa Suncem u Strelcu na 16,02( Sunce u blizini zvezde Ras Algeti pojačava hrabrost, produktivnost, ali može doneti naglu uznemirenost koja može imati veze sa okruženjem.Generalno period dobre energije i visokih emocija.Srećan period za emocije, decu, izlaske, prijatelje, javne nastupe, upoznavanja, dobijanje samopouzdanja.Osećaće se ove noći ipak jak elan i potreba i snaga da se izborite sa svim onim što vas muči.Jaki dokazi ljubavi i poverenja.
Anna Breguez

6:00am: Mesec na zvezdi Merak i Tania(19,26-19,33 Lava) pojačava dominaciju, jaku potrebu za dokazivanjem, ličnim napretkom, ali komandovanjem.Posebno pojačana istrajnost u fizički teškim situacijama ili nekoj ličnoj krizi.Posebno jutarnji časovi nose borbenost, neustrašivost, odlično vreme za učenje, putovanja, nauku, jake duhovne vrednosti.8:07: Mesec na zvezdi Aldzenubi(20,42) posebno osetljivo vreme za psihološki osetljive osobe( destrukcija, povredjivanje sebe, emotivni izazovi).



15:14: Mesec u Lavu u trigonu sa Rx Uranom u Ovnu( 24,50) -Neočekivana sreća, snaga, neustrašivost, sklonost rizicima i potrebama za promenama.Moguća iznenadjenja, kupovine, putovanja.Odlično vreme za upoznavanja, potreba za emotivnim dokazivanjem, ali nezavisnošću.Neke neočekivane dobre vesti i potreba za nečim novim.Izazovima, ali i ubrzani tekući ritam, neočekivane kupovine, vesti, promene planova.Odlično vreme za javne nastupe, sticanje novih prijatelja, internet, slobodu mišljenja, kreativne sposobnosti.Sklonost da se seče i prekida sve što smeta, ne valja duže vreme.

blackpoemusic.tumbir.com


18:22: Mesec u Lavu u trigonu sa Rx Merkurom u Strelcu na 26,38-Povoljno vreme za završavanje poslova koji su duže vreme stajali.Važna pisma, vesti, neke senzacije, dobro vreme za učenje, davanje ispita, krakotrajna putovanja, rodjake.Sve nešto dramatičnije, ali sa dosta euforije.Promene kroz okruženje, decu.Dobro vreme za hobije, može biti neočekivanih prilika, sastanaka, izlazaka, potpisivanja ili kontakta sa finansijskim službama.Mesec i u blizini zvezda Alfrad, Adhafera i Al Dzabha mogu doneti lošije vreme za pušače i osobe sklone porocima( potrebna umerenost).U povećanju laži, prevare kroz emotivne odnose.U povećanju dosta posla za policiju, vatrogasce, pojačani sukobi, požari, provale posebno od 19:30.Dosta vesti kroz poznate i sklonost skretanju pažnje.Na emotivnom nivou vreme nastavaka nekih razgovora ranije započetih, kao i vreme kada će emotivna podrška biti od velikog značaja.Puno pokreta, razgovora, velikih reči i dokaza ljubavi.



21:51: Mesec u Lavu u trigonu sa Saturnom u Strelcu na 28,40( vreme umerenije, mudrije energije, poverenja, dobre koncentracije, stabilnosti i povoljan za traženje saveta za starije.Dobre vreme za položaj, karijeru, važne kontakte sa inostranstvom i dogovore za naredni dan.Vreme jakih poruka i inspiracije, nastavaka nedovršenih poslova i istrajnosti.Pozitivno vreme jer donosi odgovornost i sve što se zacrta može se uraditi.Emocije pod smirujućom energijom.Loše vreme oko imovinskih razgovora jer može dolaziti do svadje.U povećanju teže prihvatanje kritika ili saveta.Može biti prolazne egoističnosti i poteškoća oko deljenja sa drugima.

citedesetoiles.tumbir.com


23:42: Mesec u Lavu u sekstilu sa Marsom u Vagi na 29,44( vreme osećaja pobede i vreme uspeha.Medjutim poslednji stepeni posebno prelaza prema zvezdi Regulus mogu doneti i prolaznu nesigurnost, nervozu, oscilacije na partnerskom odnosu, osetljivost kroz ortačke odnose, zakon pa je potrebna pažnja.Svakako možete pobediti neku brigu i preći neki teži nivo, osećati da dolazi vase vreme, dati podršku najmilijima, ali na ličnom nivou osećaj nekog nepripadanja, prolazne tuge.Sklonost kompromisima, jaka dostojanstvenost, ali osećaj da su pred vama veoma važni profesionalni/emotivni dogadjaji.

ASTRO -VREMEPLOV

Fanpop


8.12.1943. rodjen je Jim Morrison pevač grupe Doors, jedan od najharizmatičnijih umetnika, tekstopisac, buntovnik , pisac i pesnik, rodjen u znaku Strelca na vrlo srećnom 15 stepenu u podznaku veoma slobodnoj, originalnoj i revolucionarnoj Vodoliji sa Mesecom u znaku Bika.


8.12.1982. rodjena je američka rep pevačica Nicki Minaj u znaku Strelca sa podznakom u originalnom znaku Vodolije sa perfekcionističkim Mesecom u Devici.Nicki je u uprofesionalnom usponu i tek bi trebalo da očekuje veći napredak u 2018.

facebook


8.12.1978. rodjen je američki glumac( " Izgubljeni, Vampiski dnevnici") Ian Somerhalder u znaku Strelca sa podznakom u Vodoliji i energičnim Mesecom u znaku Ovna.

8.12.1953. rodjena je američka filmska glumica irskog, nemačko-švedskog porekla, Oskarovka Kim Basinger u vatrenom znaku Strelca sa podznakom u Vodoliji i dosta zatvorenim Mesecom u znaku Jarca.

Famous People

8.12.1966. rodjena je vrlo neobična i originalna irska umetnica i tekstopisac Sinead O Connor u znaku Strelca sa podznakom u Strelcu i ranjivim Mesecom u Vagi.Dobitnica je mnogih nagrada.

8.12.1964. rodjena je američka glumica Teri Hatcher u znaku Strelca sa podznakom u dominatnom znaku Lava sa Mesecom u Vodoliji.Posebno prepoznatljiva u serijalu " Očajne domaćice".

Wikipedia


8.12.1936. rodjen je američki glumac David Carradine u znaku Strelca sa podznakom u Ribama i Mesecom u znaku Vage.

8.12.1886. rodjen je meksički slikar poznat po muralima Diego Rivera u znaku Strelca sa podznakom u Devici i Mesecom u znaku Bika.


Natasa Paunovski

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski