понедељак, 12. фебруар 2018.

DNEVNA DOZA LUNE -12.02.2018.


" Kakvo god da je pitanje, Ljubav je odgovor" - Vejn Dajer

Slava  Sveta Tri Jerarha, onima koji slave, sve najbolje:-)) Ulazimo u novu nedelju sa Mesecom u jarcu koji od juče posle ponoći nosi poruku da ne treba nigde žuriti i da je potrebno mudro i oprezno prići novim stvarima.Neka saznanja treba da ostanu u nama samima.Neka nostalgija za prošlim vremenima, a opet unutrašnja snaga.Od juče  i Venera ušla u znak Riba u kome će boraviti do 7.03. ,nosiće energiju jake romantičnosti, sentimentalnosti, nežnosti, skrivenih i tajanstvenih emocija, maštanja i idealizacije ljubavi.Pred nama je ove nedelje još jedno Pomračenje i to Solarno Parcijalno 15.02. baš u vreme Mladog Meseca.U novu nedelju ulazimo sa nastavkom misli, obaveza i poslova, ali većom odgovornošću i zrelim rasudjivanjem.Emocije mogu biti pod kontrolom, ali kao u senci neke transformacije koja se dugo čeka.Istrajnost, upornost i strpljenje danas može biti in.Sve treba raditi polako i bez žurbe i sačekati da nešto samo dodje kad treba.Iako moguca manja zabrinutost, ipak treba ići u korak sa vremenom, ali emocijama.Disciplina, red, oscilirajuće vremenske prilike, ali stabilnost nosi današnji dan.I neka mašta za prošlim vremenima, onim nečim starim što se dobro može ukombinovati u nešto novo.Snaga će biti posebno u veri i razumevanju sebe.Profesionalne mogućnosti visoke.Ne bunite se i ne žurite, sve će danas imati zašto i kako treba da se desi.Budite mi dobro:-))

foto /  the7illest.tumbir.com

4:30am: Mesec na zvezdi Pelagus(12,23 Jarca) - u sazvežđu Strelca pojačava jake duhovne religiozne i duhovne vrednosti.Posebno važna za mornare.Za ovu zvezdu se vezuje veći optimizam i potreba da se dodje do istine, ali jako interesovanje za daleka putovanja, duboka saznanja, uspeh kroz polje poljoprivrede, javnim poslovima.Može doneti važna dešavanja na polju brodova/aviona.Na ličnom nivou može doneti jake snove u ovo vreme.

6:09am: Mesec u Jarcu u sekstilu sa Neptunom u Ribama na 13,10 stepenu, Mesec u bloizini zvezde Ascela pojačava zaštitu, srećne okolnosti, donosi jake snove i izuzetnu intuiciju, ali zdrav razum.Može doneti nagle poklone i sreću preko protekcija.

9:23am: Sunce na zvezdi Deneb( 23,33 Vodolije) -može doneti veću podršku prijatelja i potrebu da drugima pomognete.Može dolaziti do sudbinskih promena.Odlično vreme da se dodje do istine.Malo tuga, malo radost, ali dolazak do balansa.Koristite svoje veštine, originalnost i svoje talente jer ova zvezda to zna da nagradi.Mogućnost prekretnica kroz polje oca, prijatelja, naglih promena planova.
foto/ Bored Panda

9:42am: Mesec na zvezdi Manibrium(14,59 Jarca) pojačava inat, ali donosi hrabrost, junačenje, i posebno može biti važna osobama koje su vezane za vojsku, zakon, vatreogasce, topioničare, zavarivače.U porastu požari i kvarovi.Trebalo bi da postoji veća opreznost.Može biti lukavih vojnih strategija ili nameštenih akcija, mešanja u tudju politiku io malverzacija.
foto/giphy/vincent van gogh

10:22am: Mesec na zvezdi Vega u sazvežđu Lira( 15,19 Jarca)  zvezde koja donosi posebnu magiju, privlačnost, harizmatičnost.Posebno naklonjena osoba koje se bave umetnošću.Dobro vreme za kraća putovanja, dogovore, potpisivanja.Dobro vreme za gradjevinu, arhitekturu, dizajn, enterijer, dogovore u vezi trajnih budućih projekata.Dobro vreme za nauku.Može doneti obnovu kontakta ili nastavak i realizaciju nečeg što je stajalo.Emotivno unosi mir, stabilnost.Odlično vreme za učenje, razne vrsze istraživanja, jaku okrenutost tradicionalnim vrednostima i pitanjima države.Postojaće neki vid osiguranja.Na ratnim i opasnim područjima ova zvezda može pokrenuti zamke, podvale, opasnost od mina i eksplozija.Treba se čuvati kazni( saobraćaj ili nešto drugo).

18:00: Merkur na zvezdi Kastra( 20,12 Vodolije) pojačava blokade, pojačanu ljubomoru, zavist.Treba se distancirati od takvih osoba.Dobro vreme za traženje saveta, posredovanje, pokretanje novih poslova, učenje, odmore.





19:35: Mesec na zvezdi Deneb( 19,48 Jarca) -ovo je vrlo borbena zvezda pa u zavisnosti od aspekata koji vam pravi sa natalnim planetama ona može doneti ili sukobe i napetost ili jaku volju i uspeh u toj borbi.Ona generalno poveća kriminal, nasilje i nesrećne slučajeve.Može biti u obliku nekog naplata duga ili iskušenja kroz osobe koje mogu biti nemoralne.Može doneti i neka emotivna previranja i osećaj nerazumevanja.

20:23: Mesec i Pluton u konjukciji na 20,11 stepenu /dobro vreme kroz polje edukacije, polozaja, ambicija.Ipak vreme povredjivanja i dominacije, emotivnih napora i odricanja, jake unutrašnje tenzije.Može biti raskoraka izmedju emocija i realčne situacije, neke unutrašnje patnje.Sa druge strane dobro vreme da se aktivirate i uvedete neke promene u svakodnevnici koje mogu pozitivno uticati na samo raspolozenje.Osetljivost kostiju, prolazne migrene, ali jak uticaj na druge.Prevelika analitičnost koja blokira ličnu opuštenost.

Astro -Vremeplov
foto/Famous Biographies

12.02.1809 rodjen je Abraham Lincoln-američki političar, 16 Presednik Usa i jedan od najzaslužnijih, rodjen u znaku Vodolije sa podznakom u Vodoliji i Mesecu u znaku Jarca.
foto/Life& Style

12.02.1980. rodjena je američka glumica Christina Ricci u znaku Vodolije sa podznakom u Devici i Mesecu u znaku Jarca.
foto/Sea and Skay

12.02.1809. rodjen je Charles Darwin -britanski biolog, prirodnjak,geolog koji je postavio  temelje moderne evolucije kojoj se svi prirodni oblici razvijaju putem prirodne selekcije, rodjen u znaku Vodolije sa podznakom u Strelcu i Mesecu u znaku Jarca.

12.02.1969. rodjen je američki režiser i producent ( " Crni Labud, Noja) -Darren Aronofsky u znaku Vodolije sa podznakom u Ovnu i Mesecu u znaku Strelca.

12.02.1968. rodjen je američki glumac Josh Brolin u znaku Vodolije sa podznakom u Biku i zanimljivom Mesecu u znaku Lava.



#currentmood#sway#

Nataša Paunovski


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski