четвртак, 8. фебруар 2018.

DNEVNA DOZA LUNE -8.02.2018.

foto/raspberrytart.tumbir.com

" Stvari ne vrede onoliko kolika im je cena, već onoliko koliko smo ljubavi  u njih uložili"-Momo Kapor


foto/vk.com

Mesec u Škorpiji u Škorpiji na poslednjim stepenima pojačava intuiciju, moć preživljavanja, ali tešku borbu sa samim sobom.Neki bes i destrukcija može da lako eksplodira i da se očisti za čas nešto što smeta na putu.Dublje emocije, predosećanja, neispavanost, meteropatske pojave, ali sitnice koje mogu promeniti stvari u sekundi.Sa druge strane seksipilnost, jaki fizički odnosi, ali osećaj neke nemogućnosti i teškoće da se stvari realizuju do kraja.Neka krajnja isključivost, vruće/hladno, rizici na sve ili ništa, pa nek ide život.Danas posebno oni koji vole sport, takmičenja, koji su vezani za berze mogu imati uspeha.Ipak od jutarnjih sati, Mesec na zvezdama Zuben, Marsik(25,08-25,43) nose povećane prevare i izdaje i veća očekivanja od drugih i nebo pokazuje da morate danas biti više oslonjeni na sebe i svoju volju i veru, ali moć prosudjivanja.Jutarnji sati skloniji nasilju, vreme od 6:20am.
foto /Vane N

8:17am: Mesec u Škorpiji u kvadratu sa Venerom u Vodoliji na 26,39 stepenu- u pojačanju sebičnost, ljubomora, zavista, pojačan apetit ili veći materijalni apetiti koji negativno utiču na lični napredak.Emotivni problemi, unutrašnje tenzije, problem sa ženama, osetljivost kroz dom, finansije.Loše vreme za kupovine.Brige kroz prijatelje.Osetljivost predela hormona, štitne žlezde, bešike, genitalija.Duša koja se guši i ne može da nadje mir.Ako osetite ovo stanje, probajte da dišete, nadjete kiseonik, probate da smirite energiju.Period do 11:15 nosi i problematični aspekt kroz emotivne razgovore, razgovore kroz posao.Može biti ljutnje na relaciji ljubav/finansije/sigurnost.U porastu buntovnost, destrukcija, sklonost da se iz besa nešto poruši.

foto /  ohh couture

13:48: Mesec na zvezdi Bungula( 29,29) - karmička emotivna iskušenja.Jak intezitet emocija, ali sukobi zbog rivaliteta.Treba izbegavati emotivne svadje/razgovore.Dobro vreme za prava, politiku, obrazovanje, kontakt sa inostranstvom.Lična regeneracija kroz potrebu ka promenama.Osluškivati svoje unutrašnje Ja, ne raditi stvari za koje znate unapred da će doneti problem.

14:55: Mesec prelazi u vatreni, muški znak Strelac.Energija nekog vida oslobodjenja, većeg optimizma, rasterećenja, okrenutosti filozofiranju života, idealizaciji ljubavi.

Mesec u fazi praznog hoda od 17-21:20( vreme kada mnoge obaveze mogu biti odložene i stavljene za naredni dan.Može biti poteškoća na relaciji saobraćaja, dogovora, potpisivanja).



Astro - Vremeplov

James Dean, Buntovnik bez razloga, imao najkracu ali izuzetno popularnu holivudsku glumačku karijeru, rodjen 1931 u znaku Vodolije sa podznakom u Ovnu i Mesecu u Škorpiji.

Sjajna Lana Turner rodjena 1921, rodjena sa Suncem i Mesecom u Vodoliji kao i podznaku u Blizancima

Američki glumac Nick Nolte -dobitnik Zlatnog Globusa rodjen je 1941 u znaku Vodolije sa podznakom u Biku i Mesecu u znaku Raka.

Oskarovac Jack Lemmon, rodjen 1925 bio je jedan od najboljih komičara, rodjen u znaku Vodolije sa podznakom u Raku i Mesecu u znaku Lava.

Oskarovac John Williams rodjen 1932 u znaku Vodolije sa Mesecom u Ribama, smatra se jednim od najtalentovanijih kompozitora i pijanista.



#currentmood#

Nataša Paunovski

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski