четвртак, 8. март 2018.

DNEVNA DOZA LUNE -8.03.2018.

foto / Jenny Zentz.com

Drage moje žene, devojke, devojčice, princeze, kume, prijateljice, poznanice -Srećan vam 8.Mart:-))

Sinoć sam šetala po Ušću u potrazi za nekim poklonima i omamili su me razni mirisi od sniženja parfema, prelepog cveća do pune bioskopske sale, najpraznije je bilo u delu za potrebe doma, što znači da je ženama trenutno bitnije nešto sasvim drugo, imala sam utisak da im je muka kuće, već su u potrazi za lepotom, zadovoljstvom i pažnjom.Posebno sam se zadržala u parfimerijama, gde sam na 20 žena ugledala po nekog muškarca, što je bilo krajnje simpatično:-)) Žene su čak same kupovale cveće i parfeme, a muškog sveta kao da je izolovala neka fudbalska utakmica.U razgovoru sa svojim partnerom htela sam baš da dodjem do odgovora, i on mi je rekao da ga nerviraju klasični praznici i da muškarci treba da budu pažljiviji svakodnevno, slažem se, ali ovo je dan baš specijalno postavljen za žene, ali on je ostao vrlo principijalan u tome da je to bezveze i da mu deluje veštački, nasmejao me i pričom da je lepše slaviti svaki dan ne samo ovaj naš ženski:-)).Pričala sam pre neki dan i sa starijom populacijom i jedna komšinica me pitala da li negde putujem sa mužem za ove praznike, ja je pitam mislite na Uskrs, a ona mrtva ladna kaže, ma kakav Uskrs, 8. mart, ja kažem ne, a ona nastavlja to ti nije dobro, to je tvoj praznik.Tako da sta da vam kažem, imamo različita mišljenja sa svih uglova, ali ako danas slavite slavite na najbolji način i ako vaš partner nije kao moj baš sklon standardima.P.s. mene nešto više obradovalo putovanje za Rim koje planiram za mesec dana, pa sam ipak nekako praktičnija, ali definitivno mislim da je lep praznik:-))Cveće cveću:-))

Mesec ceo dan u veselom, vatrenom, muškom znaku Strelca pojačava entuzijazam, nadu, dobro raspolozenje.Idealizam, mašta, pokret, putovanja, jaka okrenutost duhovnim vrednostima, humoru, potrebi za nekoj opuštenosti.

1:35am: Mesec u Strelcu u trigonu sa Venerom u Ovnu na 1,18 stepenu -pojačava ljubav, pažnju, poklone, zadovoljstvo, nosi plodne aspekte kroz začeća, provode, upoznavanja, kao i pozitivno vreme za novac, zaljubljivanje.

2:28am: Mesec na zvezdi Jed Prior(2,18 Strelca) pojačava podmukle akcije, sramotu, neprijatne situacije.Može doneti neki vid rizika ili usamljenosti.Tu je i zvezda Izidis(2,35 Strelca) koja posebno u toku noći može doneti povećane kriminalne delatnosti, ali opasnost po osobe visokog ranga iz te oblasti.Noć donosi jake, ali neobične snove.Dobra noć za detektive, policajce, lekare i sve oni koji se bave obezbedjivanjem.Mars prešao preko zvezde  Lesat(24,01 Strelca) i ipak danas pojačava mudre odluke, pronciljivost, povoljno vreme za debate, otvorenije razgovore, dolazak do istine.Mars danas može doneti dobru energiju da se završe neki komplikovani poslovi, ipak na zdrastvenom nivou osobe koje imaju problema sa crevima, hemeroidima, moraju biti pažljivije.

5:15am: Mesec na zvezdi Akrab(3,11 Strelca) donosi dobre materijalne mogućnosti, ali i povećanje nelegalnih poslova, kao i problema na carinama.Može doneti oštrinu na polju komunikacije i prolazni pesimizam.Jutro nosi i zbog zvezde Jed Posterior povećanje ubistava, a od 8:10am na zvezdi Dzabah vreme ispunjenja kroz nebo i neki vid veće zaštite, osećaj da vas nešto čuva, plodne, ali krajnje slučajne aktivnosti i susrete.Može biti nekog nametanja u idejama, stavovima, medjutim Mesec u Strelcu teži ličnoj slobodi i nezavisnosti, pa danas se treba okrenuti individualnom radu.Mesec u Strelcu u trigonu sa Merkurom u Ovnu na 3,10 stepenu od 5:16am pojačava jake mentalne sposobnosti, dobro vreme za učenje, davanje ispita, sredjivanje papirologije, pisanje, može doneti neočekivane vesti i naglu sreću.
foto /  Priyanka Ashwani Kumar

18:16: Mesec na zvezdi Antares(9,46 Strelca) -u sazvežđu Škorpije - zvezde poznate kao čuvara Zapada, posebno nosi neustrašivost, pokret, spremnost na velike akcije, ali period ubedljivog ostavljanja utiska na druge, kao i odlično vreme za javne poslove.Dobro kroz polje obrazovanja, filma, medija, religije, inostranstva.Ipak pod nepovoljnim aspektima , ova zvezda hoće da donese razočarenja, naivnost, nepredvidljive nepovoljne dogadjaje, uspavanost, zaboravljanje bitnih stvari, ali povećane nesreće u svetu.Osobe koje imaju problema sa visom potrebno je da obrate pažnju!Dobro vreme za političare, državnike, važne političke dogovore.

22:34: Mesec na zvezdi Rastaban(11,58 Strelca) pojačava nemire, osvetoljubivost i neku prolaznu tenziju.Treba bolje paziti na lične stvari! Ipak, donosi prijatne promene preko prijatelja, kao i jaku povezanost sa osobama koje su daleko od vas.

Astro -Vremeplov

8.03.1982. rodjena je tatoo umetnica, medijska ličnost, model, glumica -Kat Von D, rodjena u znaku Riba sa Mesecom u Devici.Napravila je sjajnu kolekciju ruzeva i ima u planu da nastavi svoj rad i dalje.



8.03.1976. rodjen je američki glumac, poznatiji po romantičnim komedijama -Freddie Jr.Prinze u znaku Ribe sa podznakom u Vagi i šarmatnom Mesecu u Blizancima.


8.03.1943. rodjena je engleska glumica Lynn Redgrave, rodjena u znaku Riba sa podznakom i Mesecu u energičnom znaku Ovna.Umrla 2010.


8.03.1990 rodjena je češka teniserka Petra Kvitova, dva puta je osvajala Wimbldon,rodjena u znaku Riba sa prepoznatljivim Mesecom u Lavu.

8.03.1870. osnovan je Tripoli -glavni grad Libije, u znaku Riba, sa podznakom u Strelcu i Mesecu u znaku Bika.



#currentmood#srećan 8 mart# 

Moja preporuka danas je romantična komedija -Madame iz 2017 sa sjajnom Rosie de Palmom , simpatičnom Devicom koja se našla u potpunoj drugoj filmskoj transformaciji.

Natasa Paunovski




Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski