недеља, 15. април 2018.

DNEVNA DOZA LUNE -15.04.2018.

Nedelja 15.04. na pola meseca  čeka Mlad Mesec.Merkur danas kreće direktno i malko donosi olakšanje bar u glavi mada će biti u retrogradnoj zoni senke do početka maja, pa budite još malo strpljivi da razmišljate trezvenije, srčano, iskreno, ali umereno.Boje proleća sijaju pod veselim baštama Beogradama.Na nekim drugim stranama sveta sneg i loša energija neba.Podseća na neke nemile dogadjaje koje smo i mi ovde morali da preživimo.Sumnje i strahovi sakrivene pod radoholičarstvom i stavljanjem što više obaveza.Mesec kroz ceo dan u energiji Ovna, prvog znaka Zodijaka, donosioca proleća, hrabrog ratnika koji prkosi vremenu.Sinusi i alergije, migrene i osmeh, preznojavanje i spremanje letnje garderobe.Prolećni umor, ali i sunce da zagreje dušu, ali da neki motiv.Šifrovane tople poruke podrške, u nevolji se poznaju prijatelji.Zahvalnost na ljubavi i pažnji.Nove boje proleća u susret drugoj polovini meseca.Još jedno uranjanje u maštu inspiracije i istrajnost do ponovnog početka.Nedelja dan za punjenje baterija i pidzama party.Danas za i protiv imaju jaču energiju.

4:36am: Mesec na zvezdi Alderamin( 12,47 Ovna) u sazvežđu Kefej pojačava nesanice, nemire, ali i napade.U porastu brige oko dece i strah od sramote, pada časti, sramote.Neki unutrašnji nemiri i želja za isterivanjem nepravde.7:16am: Mesec na zvzedi Alferac(14,18 Ovna) pojačava srećno vreme za ljubav, kupovine, putovanja, dobro vreme za trgovinu.Povećava popularnost i sreću, ali pre svega zaštitu u teškim momentima.Dobro vreme za berze, emocije, donosi omiljenost i veoma plodne ideje.

9:47am: Mesec u Ovnu u kvadratu sa Marsom u Jarcu na 15,42 stepenu: Mars prešao preko zvezde Wega, trenutno na zvezdi Alya pojačava opasnosti, kazne, nasilje, svadje, impulsivno ponašanje, zamke, podvale, opasnost od mina na ratnim područjima, povećanje bombardovanja, požara i kvarova, osetljivosti kroz zakon.Posebno povećanje osetljivosti disajnih organa, lica i povećanje povreda u predelu članaka.Na emotivnom nivou treba se čuvati svojeglavosti, a ovaj aspekt povećava problem sa autoritetima, jaku samodestrukciju, naglost, emotivne povrede i pretnje.Ovo vreme traži mirovanje i mudre odluke.

11:22am: Merkur sa 4,46 kreće direktno.Da se podsetimo Merkur je ušao u retrogradno kretanje unazad od 23.03. sa 16,54 stepena.Merkur sada krece polako ponovo i figurativno rečeno zagreva svoje misli, planove, ali može biti u retrogradnoj zoni do 3.05. kada će njegov uticaj biti mnogo lakši.,Iako od danas kreće direktno, ponovni aspekt Merkura i Saturna koji će od 18.04. krenuti retrogradno od 25.04. može doneti mračne i pesimistične misli, usporenja, zakašnjenja, mentalne blokade i strahove, komplekse, udaljavanja, dok 7.05. u kvadratu sa Plutonom koji će 22.04. krenuti retrogradno izuzetno teške reči, ludačke misli, tenziju i na neki način " ubistvene misli" i pritiske, , dok 12-13.05. pred njegov ulazak u znak Bik i kvadrat sa Marsom, ali konjukcija sa Uranom može doneti posebno neprijatna iznenadjenja, stres, jake tenzije, žurbu, pritiske, neočekivane vesti, tako da će trebati još vremena da Merkur pokaže radost, olakšava put planiranja, pa je važno da imate još malo strpljenja.Definitivno njegovo direktno kretanje od danas može doneti manja olakšanja, ali ne potpuna.



15:38: Mesec na stepenu svoje egzaltacije, 19 stepenu povećava pravdoljubivost, odlične ideje i može biti povoljan za nove projekte, upoznavanja, pokretanje nečeg novog, neki vid ličnog čišćenja i zakona.Danas nisu preporucljive operacije na polju glave, očiju, usta jer mogu doneti komplikacije.Posebno kardiovaskularni bolesnici trebaju biti oprezniji.

19:37: Mesec u Ovnu u kvadratu sa Plutonom u Jarcu na 21,16-Mesec se približava zvezdi Baten Kaitos i povećava prisilne emigracije, brdolome, napade i opasnosti na vodi.Ova zvezda loše utice na masovne dogadjaje, a pojačava i saobraćajne nezgode pa se ovo vreme preporučuje kroz opreznost.Porast destrukcije i posesivnosti, povreda i nerazumevanja može biti uključena.Oštre kritike, masovne demonstracije, nezadovoljstva, opasnost od vojnih akcija i nervoze.

23:05: Mesec na zvezdi Akamar pojačava odlično vreme da se okrenete sebi, svom telu, sportu, duhovnosti, meditaciji, hobijima.Vreme pozitivnih ideja, mirno i srećnije za putovanja.Dota vesti i nagle euforije.Dobro kroz druženje sa prijateljima, upoznavanja.

Astro -Vremeplov

foto/Television Academy

15.04.1959 rodjena je Oskarovka, sjajna engleska glumica Emma Thomson u znaku Ovna sa senzibilnim Mesecom u Raku.

15.04.1938. rodjena je italijanska glumica Claudia Cardinale u znaku Ovna sa podznakom u čulnom znaku Bika, ali erotičnim Mesecom u Škorpiji.

15.04.1990. rodjena je mlada glumica Emma Watson koja hrabrim koracima grabi prema Holiwoodu, poznatija po serijalu Hary Pottera, rodjena u znaku Ovna sa podznakom u Devici i optimističnim i vizionarskim Mesecom u Strelcu.

15.04.1979. rodjen je engleski glumac Luke Evans u znaku Ovna sa podznakom u Vagi i Mesecu u znaku Strelca.


#currentmood#bee gees#

Nataša Paunovski

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski