петак, 11. мај 2018.

DNEVNA DOZA LUNE -11.05.2018.

Srbija je u finalu Evrovizije... jako dobra vest.Ako vas kojim slučajem interesuje kako su zvezde " odradile svoje" moram da vam samo odam tajnu da je jedan od  članova naše ekipe imao trigon Jupitera i Saturna( vratili smo se etno zvuku ponovo, sve preko kreativnog dela), ali i odličnom trigonu Merkura i Marsa pa je pesma dobila glasove, publiku i energiju u Lisabonu.Dalje vam neću otkriti, samo da je sinoć bila prelepa noć za sve nas iako nisu bila velika očekivanja..( ponovo smo kao nacija bili samokritičniji).Pomislila sam u jednom momentu gledajući kartu jednog od članova biće malko gusto( mesec konjukcija saturn, mada bi ovaj aspekt trebao da donese i karmički nivo i ljubav koju je širila samo kompozicija) ali imamo prolaz, može nas i iznenadi konjukcija Marsa i Urana(tradicionalno sa new age modernim zvukom) i tako je i bilo.Sve čestitke i braći Slovencima:-))Muzika pod uticajem zvezda zna da napravi čaroliju i iznenadjenja posebno pod energijom Meseca u Ribama...

Što se tiče današnjeg dana Mesec će biti na samom izlasku iz znaka Riba i u popodnevnim časovima ući u krajnje aktivan , vatren, užurban znak Ovan, nadam se da više blokada i štrajkova neće biti sutra i da će nam taksisti dozvoliti da normalno idemo gradom.Energija od nešto mirnije varijante prelazi u krajnje brzu, impulsivnu, pa se pripremite za popodnevna iznenadjenja i gužve.Emocije i dalje oscilirajuće na putu ka nekom vidu jakih prepoznavanja, od poštištenosti do krajnje euforije.Danas u povećanju mogu biti nagle vremenske prilike, ali i pojačane migrene, nesanice, čudni snovi, iako i dalje krajnje izražajna intuitivnost i vizionarski duh koji ćemo pretočiti u delo, jer pod uticajem Meseca u Ovnu neće biti čekanja ili ostavljanja stvari za sutra.

"Što više cenite i slavite život koji imate, imaćete više razloga za slavlje. "
. Oprah Winfrey


Od 2:29am: Mesec na zvezdi MARKAB( 23,29 Riba, sazvežđe Pegaz) -ova zvezda može doneti dosta dramatike, pojačanih eksplozija, sklonost povredama, požarima, pojačanje tuča u toku noći i sukoba.Ipak, ova zvezda povećava izuzetno jake intelektualne sposobnosti, velika putovanja, jaku intuiciju i povezanost sa prijateljima, jake vizije koje treba staviti na papir.


4:13am: Mesec na zvezdi SADALBARI(24,23 Riba u sazvežđu Pegaz) donosi jake snove i predosećanja.Ova zvezda može doneti zaštitu u rizičnim situacijama.Genijalne ideje i posebni potencijali.Emotivna povezanost sa onima koji mogu biti daleko od vas.


11:03am: Mesec u Ribama sekstil Mars u Jarcu na 28,02 stepenu: Pratite svoja osećanja i instikte u ovom periodu jer vas mogu odvesti na pravo mesto i pored pravih osoba.Možete i iskoristiti svojih 5 minuta ili imati sreće da se nadjete u pravo vreme.Produktivna, racionalna energija Marsa u kombinaciji sa nežnim Mesecom u Ribama donosi odlično vreme za donošenje važnih odluka, završetak bitnih poslova, odlično vreme za sastanke, možete ostaviti poseban utisak na druge, ali dobiti samopoštovanje i dati doprinos nečemu što vas iznutra može činiti srećnim.Vreme produktivne, ali intezivne emotivne energije.Pozitivno vreme za ljubav.Može biti prolazne ljutnje, ali ovo vreme treba iskoristiti ipak za važnije poslove.

13:30: Mesec na zvezdi ŠEAT(29,22, sazvežđe Pegaz) povećava tugu, rastanke, odvajanja, poplave.Posebno loše vreme za brodove, može dolaziti i do nemira na polju rudnika, aviona, problema sa mrežama.Ipak, ova zvezda donosi izuzetnu intuitivnost  i krajnje odlično vreme za hobije,ples, jogu, plivanje i punjenje baterija. Emotivne oscilacije, vruće -hladno.

14:41: MESEC PRELAZI U PRVI ZODIJAČKI ZNAK, vatreni znak Ovan.Pokret, samoinicijativa, hrabrost, impulsivnost, nestrpljenje, sklonost krajnostima, žurbi, prihvatanju više obaveza odjednom, jakoj emotivnoj strasti, ljubavima na prvi pogled, preosetljivosti i uvredljivosti, ali jačem optimizmu i želji za nečim novim.U osetljivosti glava, zubi.

16:52: Mesec u konjukciji sa Kironom na 1,11 Ovna u blizini zvezde Kerb može doneti povećanje rastanaka, emotivnih kriza, problema na partnerskom odnosu.Potrebno je ovo vreme okrenuti sebi, svojim potrebama, želji, nalaženju načina da se otkrije glavni problem.Pojačana preosetljivost i podsećanje na prošlo vreme.Jaka samokritičnost.Potrebno je osloboditi se starih navika i pokrenuti promene u sebi.

19:30: Mesec na zvezdi Deneb Kaitos(2,35 Ovna sazvežđe Cetus) povećanja zdrastvene probleme, povrede, samodestrukciju, pucnjave, požare, finansijske gubitke, povećanje davljenja, osećaj gušenja i lođše emotivne kontrole, kočenje nečeg novog, kritike, teškoće na mentalnom, takodje i na fizičkom nivou.Opreznost.I dalje preporuka okretanju sebi, svojim potrebama, ali u ovo vreme miru.


Astro -Vremeplov
foto/Gala

11.05.1904. rodjen je Salvador Dali-spanski umetnik, nadrealista, jedan od najznačajnijih umetnika 20 veka, rodjen u znaku Bika sa podznakom u emotivnom znaku Raka sa izražajnim Mesecom u znaku Ovna.


foto/Famous Biographies

11.05.1963. rodjena je prelepa engleska glumica Natasha Richardson u znaku Bika sa šarmatnim podznakom u znaku Vage i Mesecom u znaku Strelca.Izuzetno negativna opozicija Mars/Saturn donela joj smrtnu povredu kojoj je podlegla 2009.Volela je život i bila je izuzetno jaka, omiljena.


11.05.330 po julijanskom kalendaru osnovan je Istanbul u znaku Bika sa podznakom u Vagi i Mesecu u Lavu.


#currentmood#balkanika#novadeca#finale#nebo vas voli#

Nataša Paunovski


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski