четвртак, 20. септембар 2018.

DNEVNA DOZA LUNE -20.09.2018



"Spoznati samoga sebe teže je nego spoznati anđele."
Vladeta Jerotić

Mars u sukobu sa retrogradnim Uranom prepun iznenadjenja.Od otvaranja srca ka prošlosti i podsećanja na jedan period kada su neke mladalačke odluke bile vredne pažnje do problema da sam dobila prvu blog suspenziju.Nije mi jasna krivica, ali za sad vam pišem pod ograničenim limitom.Nadam se da će ljudi iz dragog mi Google imati razumevanja da ono što stavljam i pišem ima samo simboliku iskrenih misli i da nema dozu neprimerenosti.Večeras mi je pala klapa da je vreme za neki ozbiljniji sajt i nešto sasvim lično.Ali otom potom.

Otvaranje duše svega dobro skrivenog u nama.Tačka.Nešto dobro, nešto loše, shvatanje da život nije raj.Gledanje po 10 put filma Gia i nadasve ostavljenog pečata na sam film.Mesec u Vodoliji nešto posle ponoći donosi energiju slobode.Budi slobodan da budeš ono što jesi.Ne skrivaj se  iza drugih i ne budi ono što drugi žele da budeš.Budi samo ti, prikažu svoju dušu i oslobodi okove ograničenja jeste poruka današnjeg Meseca.Svi smo mi malo više zaboravljeni internetom, tehnologijom, pečatirani nekom tamo zaboravljenom šifrom i lozinkom koju nervozno tražimo.Nadahnuće da možemo biti povezani sa svetom, ali biti primer nepoznatima je krajnje veliko.Bitno je da pokušamo da ne robujemo ovim čudima od kompjutera.Mesec u Vodoliji danas ima poruku prijateljstva i ljubavi, ali pošto ćemo danas imati i aspekte daljih iznenadjenja treba se pripremiti da nam srce i glava trebaju biti na mestu.U večernjim satima može biti jakih emotivnih oscilacija i očekivanja.A Mesec -mesec je prepun izazova danas i očekuje od vas da potražite sebe i oslobodite se rutine i tudjih uticaja, da se posvetite stvarima koje su deo vas i koje možete plemenito podeliti sa dragim ljudima.Neka genijalnost i briljatni brzi potezi osećaće se u vazduhu.Ali biće eksplozivnosti, tenzija, padanja u nesvest, nestanaka struje, porasta manjih zemljotresa, osetljivosti posebno kroz srce, vene, kolena.Srce danas veliko, ali ne želi da bude zarobljeno, želi da leti i nadje svoje srodne duše.

Mesec od ponoći u fazi praznog hoda( mogućnost problema na mrežama, internetom, blokada i nerazumevanja), sve do ulaska i prelaska Meseca u vazdušni znak Vodoliju.

Od 1:53: Mesec prelazi u znak Vodolije, pod uticajem vladaoca Urana koji retrogradno pravi trenutnu bitku sa Marsom takodje iz znaka Vodolije.Otvaranje najmanjih pora prošlosti.Neka olakšanja u duši.Potreba da podelimo sa prijateljima, da unapredjujemo svoje znanje i prenosimo svoja iskustva.Vreme koje ne poznaje granice i brzo prolazi uz dobru priču.Eksplozivne reakcije, ali opet i želja za ravnopravnošću.Bežanje od svega što može da donese naglasak posedovanju.Jaka svest o slobodi života i ličnim potrebama.Veća okrenutost budućem vremenu.Osećaj olakšanja, freedom u svim oblicima.Puno akcije i žurbe.Jurnjave da se brzo stigne na posao.Potrebe da se nešto iz korena menja.Otvorenija intimnost, prijateljstvo koje prelazi u nešto više.Potreba za neobičnim rizicima.Privlačnost ka novim stvarima.Posebno bunt se može javiti preko polja zabrana.Danas je dobro otvoriti mnoga zakočena pitanja koja ste stavili pod tepih.Može biti iznenadjujućih promena u vidu starih problema ili odnosa.Danas je  dobro preseći i ići dalje, ali takodje napraviti ličnu prekretnicu.




4:08am. Mesec na zvezdi Šam u sazvežđu Sagita, povećava vreme ozbiljnih provokacija, ali i zaštite neba.U porastu problemi iz vazduha.Ovo je borbena zvezda koja donosi apstraktnost, jako nametanje mišljenja, ali sklonost i raspravama.Posebno povećava ljubomoru i veliku strast, ali jake emotivne izazove.

5: 37: Mesec u Vodoliji u kvadratu sa retrogradnim Uranom u Biku na 1,49 stepenu u blizini zvezde Altar pojačava posebne provokacije i neočekivane probleme, ali potrebu za ličnim transformacijama i promenama.Neko će se ovog jutra probuditi i poželeti da svoj život promeni iz korena.Buntovna energija praćena naglim budjenjem i ranjivom senzitivnošću.Mogućnost neplaniranih briga, ali ideja.Neočekivani susreti, posete.Dosta osetljivo vreme za srčane bolesnike.U povećanju nesanice i unutrašnji nemiri, ali i nagla motivacija i istovremeni optimizam da se nešto veliko desi, promeni.U porasti bračne svadje i tenzije.

6:24am: Mesec u Vodoliji u konjukciji sa Marsom, Lilitom i Jućnim čvorom - Period jakih karmičkih oslobadjanja.Ako nešto nije tvoje pusti ga i oslobodi se, poruka je ovog veoma intersatnog, ali ne tako prijatnog položaja.U porastu tenzije, napori, nesreće,greške, nagla budjenja, neprijateljstva, rivalitet.Treba biti oprezansa energijom i odlukama! Moguća jaka prepoznavanja prošlosti ali oslobadjanje od nečega što vas dugo koči.Treba se čuvati povreda, pretnji, nervoze koja dolazi iz vazduha.U povećanju pretnje i nesilje.

9:40am: Mesec na zvezdi Giedi Sekunda(3,51 Vodolije) u sazvežđu Jarca,  mogu doneti slučajne susreti, dosta komunikacije i telefonskih poziva.Vreme za bitnije vesti.Dobro vreme za učenje.U porastu požrtvovanje, ali neki vid otkrivanja nečeg duboko skrivenog u sebi.

10:49 am : Mesec na zvezdi Alšat, u sazvežđu Jarca pojačavaju posebno važne promene na porodičnom i imovinskom nivou, ali nagle probleme u odnosima sa roditeljima.Vreme do kraja ovog dana donosi jaku intelegenciju, srećne okolnosti kroz istraživanja, ali mogućnost neplaniranih obaveza, većih promena na polju prijatelja i neočekivana upoznavanja.

15:47: Mesec u Vodoliji u kvadratu sa Venerom u Škorpiji na 6,50 stepenu - nedostatak zadovoljstva, emotivni problemi, nepotrebni finansijski troškovi, ljubomora, osećaj kontrole i gušenja koji pojačavaju probleme u partnerskim odnosima.Loš tajming za emotivne razgovore i početke.Hormonalni problemi, apetit na nervnom nivou.Osećaj neispunjenosti.

Astro -Vremeplov

Na današnji 20.09.1934 rodjena je italijanska glumica, filmska ikona i Oskarovka- Sofija Loren u znaku Device sa podznakom na dostojanstvenom, ali kraljevskom kardinalnom znaku Jarca sa Mesecom u slobodoljubivom, ali originalnom znaku Vodolije u konjukciji sa Saturnom u vodoliji.Venera i Neptun u stidljivom znaku Device ipak su doneli fotogeničnost i da je ubrajana u najlepše žena sveta.Merkur i Jupiter u vagi povećava kulturu, otmenost, da je Sofija velika dama i veoma pravična.Bila je udata za Karla Pontija, sa kojim ima dvoje dece.Njena harmonična, ali pomalo buntovna priroda, jak smisao za javnost i popularnost i van granica njene Italije, ali izuzetan dar za glumu nose da i danas kada puni 84 ostavlja izuzetan utisak.

20.09.1975. rodjena je i italijanska glumica Asia Argentina u znaku Device sa podznakom u Vagi i neobičnim Mesecom u Ribama.
20.09.1965. rodjen je američki glumac Gary Cole u znaku Device sa Mesecom u Ovnu.
20.09.1984. rodjen je nekadašnji evropski šampion u umetničkom klizanju, francuz Brian Joubert u znaku Device sa podznakom u Škorpiji i Mesecom u Raku.
20.09.1981. rodjen je španski teniser Feliciano Lopez u znaku Device sa Mesecom u Blizancima.

Na današnji dan osnovana je RUSIJA, 862 po julijanskom kalendaru u znaku Vage sa podznakom u Strelcu i Mesecu u Raku.
20.09.1459. po julijanskom kalendaru osnovan je Bukurešt –glavni grad Rumunije u znaku Vage sa podznakom u u Strelcu i Mesecu u Raku.
20.09.1640. rodjen je Belize glavni grad Belizea, nekadašnji glavni grad britanskog Hondurasa, rodjen u znaku Device sa podznakom u Škorpiji i Mesecom u Strelcu.
20.09.1500 po julijanskom kalendaru osnovana je Granada glavni grad španske provincije Andulizija, rodjena u znaku Vage sa podznakom u Strelcu i Mesecu u Devici.
20.09.1817 rodjen je Tolido četvrti po veličini u saveznoj državi Ohajo u znaku Device sa podznakom u Strelcu i Mesecu u Vodoliji.
20.09.1596 rodjen je Monterej jedan od značajnijih gradova severnog dela Meksika, rodjen u znaku Device sa podznakom u Raku i Mesecom u Devici.

#currentmood#suspenzija#gia#mesec u vodoliji#

Nataša Paunovski




Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski