субота, 27. октобар 2018.

DNEVNA DOZA LUNE -27-28.10.2018

" Može zvučati ovako ili onako, ali zaista je ljubav ta koja je najvažnija. Ona sve leči. Samo treba naći način. " - Milena Dravić


Mesec u Blizancima tokom celog ovog vikenda.Sveta Petka  - svim vernicima koji slave slavu ove divne svetiteljke neka im je srećno:-)) Praznik Svete Petke me uvek podseća na jedan porodičan momenat kad je moja majka prolazila kroz jedan zdrastveniji težak period.Nije bila krštena jer u vreme njenog odrastanja, njen otac, a moj deka nije verovao kao komunista  u Boga ,iako je njegova majka bila rodjena na bas ovaj divan praznik..Moja majka im je imala izrazitu želju da se krsti baš u crkvi Svete Petke na Kalemegdanu.Da li nekim čudom ili uz veru više nikad nije imala problem koji joj se pojavljivao u to vreme često.Čak je i jedan od nasih domova koje smo voleli bio blizu Kalemegdana i nekako je nedelja bila uvek rezervisana za posetu ovoj divnoj Svetiteljki koja pre svega štiti žene, majke, supruge, sestre.


Vikend koji je pred nama nosi energiju komunikacije, poseta, putovanja, iako vladaoc Merkur na poslednjim stepenima Škorpije savetuje da se malko ipak pripazi na saobraćaj, dokumentaciju, kompjutere i moguće kvarove.Može biti dosta nesporazuma u komunikaciji i nekog vida površnosti koji će znaci koji su temeljniji malo odbijati.Iako se može osećati i mali umor, ali nekakav vid idealizacije i mašte, ovaj vikend je odličan za učenje, kontakt sa rodjacima, ali pokret i obnovu poslova koji su dugo čekali.Emocije će se prenositi preko pisama, sms poruka, ali retrogradna Venera u konjukciji sa Suncem može posebno doneti isplivanje nekakvih slabih tački i osećaj da emotivno je potrebno uneti više samopouzdanja.Prijaće pokret, kretanje, sport, koncerti, prijatelji, pa izlazite iz domova bez obzira na vremenske prilike jer vam može prijati.

Subota, 27.10.2018



1:30a,: Mesec na zvezdi Mirfak na 2,05 stepenu Blizanaca u sazvežđu Persej može posebno doneti pojačane želje, razmišljanja i snove.Ipak u ovo vreme može biti neke veće potištenosti, tuge, osećaja razočarenja koji se u subotu i zbog kvadrature sa retrogradnim Neptunom može osećati.

7:50a,: Mesec na zvezdi Prima Hiadum u sazvežđu Bika(5,48 Blizanaca) , jedna od 6 zvezda Hijada pojačava nesrećne misli, pesimizam i osetljivost na brodovima i okeanima.Dobro vreme za učenje, pisanje , potpisivanje.Mogućnost da se neki planovi ne ostvare ili krenu naopačke.U povećanju generalno masovni neredi i masovna nezadovoljstva.

14:41: Mesec na zvezdi Aldebaran  na 9,47 Blizanaca u sazvežđu Bika, jedna od 4 kraljevske zvezde ili čuvar Istoka donosi napredak preko inostranstva, posebno plodnost kroz polje istoka.Treba obratiti pažnju na partnerske odnose jer može doći do rivaliteta.Sreća dolazi preko novih stvari, ali medijske pažnje.Mogućnost vremenskih nepogoda koja neće prijati meteropatama i astmatičarima.

21:49: Mesec u Blizancima u kvadratu sa Rx Neptunom u Ribama -uspavanost, pasivnost, maštanje, povećana razočarenja, loša koncentracija, laži, manipulacije, koketiranja, foliraže.Treba posebno paziti kome možete verovati.Mogućnost udaljenog odnosa sa prijateljima posebno bliskim rodjacima.Osetljivost kroz saobraćaj, pisanje.Opreznost sa lekovima, porocima! Osetljivost kroz nepoznate osobe.Može dolaziti do idealizacije nekog, pa emotivnog pada.Preosetljivost, psihološke kočnice.Povoljno za glumu/umetnost.Dosta grešaka.Pripazite kome se poveravate!



Vladaoc Merkur trenutno boravi na 25 stepenu Škorpije na zvezdi  Marsik u sazvežđu Hercules koja donosi sreću preko sportskih takmičenja, medjutim na emocionalnom nivou donosi izdaje, prevare, pojačanu sklonost nasilju i ljutnji koju ako osetite, probajte naći način da sebe ne okrivljujete, već da nadjete način da se smirite.Pojačana sklonost rizicima.

NEDELJA, 28.10.2018

2:49am: Mesec na zvezdi Rigel na 16,50 stepenu Blizanaca u sazvežđu Orion povezan je sa slavom, bogastvom, srećnim prilikama, objektivnim planovima, ali jačoj okrenutosti karijeri.Potrebno je dosta ulaganja u profesionalni deo, da bi se održao focus.Odlično vreme za istraživanja, pronalazaštvo, nove ideje, kreativnost, porodične promene.U ovo vreme jedino trebalo bi pripaziti na povrede stopala, kao i povrede oštrim predmetima.Odlično vreme za podučavanje i zbog uticaja zvezde Haseleh.Mogućnost neočekivsnih emotivnih poznastva i poziva.

3:53am: Tranzitno Sunce u znaku Škorpije u sekstilu sa Saturnom u Jarcu na 4,37 stepenu: Period lojalnosti, poverenja i dovoljnog strpljenja u stvarima koje su vam potrebne.Smirenje posle Punog Meseca i osećaj nekog mira u sebi iako ne bi vladalo neko veće raspoloženje.Veća samodisciplina, ali osećaj ugodnosti.Praktični planovi i kroz to dobra realizacija.Ko radi u ovo vreme period mira i stabilnosti.Možete steći poverenje drugih ili razgovarati na temu stvari koje su vas mučile.Dobro da se traži savet ali da se posreduje.Možete biti dobar trener, ucitelj drugima.Period emotivnog mira.

6:39am: Mesec u Blizancima trigon Mars u Vodoliji na 19 stepenu -  Mesec izmedju zvezda Hoedus i Nihal mogu doneti pozitivne akcije u isterivanju nepravde, zakona.Pozitivno vreme za sport posebno kroz polje atletike, odbojke, košarke.Sreća kroz igrice, kao i komunikaciju sa inostranstvom, sreća preko putovanja.Energičnost, sreća preko polja emocija, pojačana strast, dugi telefonski razgovori, dobro kroz rodjake, druženja i izaske.Osećaj dobre energije za one koji u ovo vreme ustaju/rade.

9:55am: Mesec na zvezdi Belatriks u sazvežđu Orion na 20,57 stepenu Blizanaca  donosi dobar govor i srećnu kroz učenje stranih jezika, prevodjenje ili kontakte sa strancima, turizam.U povećanju borbenost i snalažljivost, odlične ideje i snalažljivost.Dobro i kroz obavljanje fizičkih poslova.Povoljno za vojna i medicinska zanimanja.Dosta ponuda, ali dobro i za zaposlenje.Pozitivan period za internet, krakotrajna putovanja, izlete.Na emotivnom nivou treba se čuvati nestrpljivih donošenja odluka.


Mesec u praznom hodu do ponoci može doneti mentalne strahove, prolazna uznemirenja, ali sklonost problemima na polju papirologije i dogovora.

11:26: Mesec na zvezdi Kapella u sazvežđu Auriga donosi počasti, komplimente, srećne ljubavne mogućnosti, dosta pokreta, zabave, sreću preko polja dece.Radoznalost i iz toga potreba da se nauči ili sazna nešto novo.Mnogo telefoniranja.Veselije ponašanje, dosta flerta.

12:00 Mesec na zvezdi Fakt na 22,10 Blizanaca može doneti dosta dobrih novosti, sreću kroz otkrivanje novih područja, hobija, zemalja, sreću kroz nauku, internet upoznavanja.

12:30: Mesec na zvezdi Mintaka na 22,24 u sazvežđu Orion donosi puno neočekivanih nepovoljnih vesti.U ovom periodu vozačima se preporučuje opreznost.Povećanje tajnih neprijatelja i zavisti.Na emotivnom nivou zablude.

12:50: Mesec na zvezdi El Nat u sazvežđu Bika donose dobro vreme za hirurške intervencije, kozmetičke tretmane, izlete, dijete.Pripaziti na vid.Mogućnost kradja.Opreznost sa parkiranjem, posebno izbegavati udaljena i mračna mesta i zbog uticaja zvezde Ensis od 13:10.

16:30: Mesec na zvezdi Al Heka na 24,47 donosi sklonost tvrdoglavosti i teranju inata, fanatičnim idejama koje mogu ici na sopstvenu stetu.

Od 23h -23: 30 Mesec izmedju zvezde Polaris do zvezde Betelgez(28,34-28-45) Blizanaca mogu doneti jake poruke ili signale koje univerzum može poslati.Dobro za nov početak, projekte, ljubavi.Odlično vreme za učenje, spremanje ispita, druženje sa bliskim prijateljima, vreme smeha i opusštenosti.Mnogo novosti.Vreme nešto nepovoljnije za avio letove.Paziti ukoliko bude lošijih vremenskih uslova na zdravlje.Moguće i neočekivane neprijatne vesti vezane za poznate ličnosti.

Vreme do ponoci u blizini zvezde Menkalinan na 29,55 Blizanaca mogu doneti pozare, tuče, nervozu na putevima, granicama kao i povećanje kriminala.Na ličnom nivou preporuka odmora.



Ukoliko zelite da se druzite sa mnom na mojoj javnoj viber grupi Astro -Luna izvolite link za ulazak:

https://invite.viber.com/?fbclid=IwAR3LDMdUxtNnfIhABpycHOLRNVDMorZ4TyeqDQVXSPj2z78R1y8Rl707GKM&lang=en


#
# vikend je pred nama# mesec u blizancima#

Astrolog Natasa Paunovski



Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski