понедељак, 8. октобар 2018.

DNEVNA DOZA LUNE - 8.10.2018

"Lepota uvek diže oči ka nebu."
 Ivo Andrić



Dobro jutro:-)) Nedelju počinjemo sa Mesecom u nežnom znaku Vage baš pred Mlad Mesec koji nas očekuje u utorak u jutarnjim časovima.Lepota spolja, ali stalno balansiranje i nesigurnost u odlukama i emocijama može se osećati, što može povećavati čas sreću, čas tugu , posebno zbog vladaoca Venere koja je krenula retrogradna i sada trenutno analizira izmedju prošlosti i onog čemu teži.U četvrtak je pred nama nešto nepovoljniji kvadrat retrogradne Venere i Marsa u Vodoliji kada može biti " pucanja po šavovima" ali i nepotrebnog finansijskog rizika, trošenja i kontradiktornosti izmedju potrebe da budete voljeni i slobodni/ te dve stvari često mogu biti u ozbiljnom problemu, a odluke pomalo ranjive, pa će biti itekako onih koji ne znaju zapravo gde da krenu.Mladina u utorak mnogima može za trenutak da otvori oči i donese potvrdu onog što je srce sakrilo u dubine onog najtanjeg.Od srede 10. oktobra Merkur prelazi u znak Škorpije, pa misli mogu biti duboko emotivnije, ali zagonetnije, pod lošijim aspektima i osvetoljubivije, generalno svi ćemo nešto istraživati, ulaziti u mentalnu dubinu, ali mistično kriti ono što ne želimo da drugi vide.Ova nedelja je posebno prepuna crnih rupa, ali otvaranja slabih tačaka, i možemo posebno biti " osetljivi" na nijanse, emocije, podršku koja će nam biti veoma važna, ali mišljenje drugih.


Osećaj odredjenog vida rasejanosti i ne korišćenja " mozga" zbog razdora izmedju emocija i onog što drugi očekuju od nas može se osetiti do srede, kada kroz opoziciju Merkura i retrogradnog Urana mnogi od vas se mogu potpuno mentalno probuditi i pokrenuti promene u sebi.Ipak, budite oprezni jer može biti većeg stresa, tenzije, naglih odluka, da kažete ono što ne mislite onako u ljutnji, pod većim emotivnim pritiscima.Misli se mogu smiriti zbog sekstila Merkura i Saturna kada možemo biti ipak malo mudriji, mirniji, bolje organizovaniji, ali zbog kvadrata Sunca i Plutona može dolaziti do velikih pritisaka u odnosu na okruženje, očekivanja, traženje istine i nekako svog zadovoljstva u petak.Mnogi će ove nedelje želeti da pobegnu od rutine, ali sa ulaskom Merkura u znaku Škorpije biće i onih od vas koji će želeti da se povuku u dubinu svoje duše kada će težiti većoj privatnosti i intimnosti.Radoznalost pojačana.Emocije mogu šizeti posebno tokom cele nedelje, organizacija traži pomoć drugih, jako važan osećaj prihvaćenosti i ljubavi.Vikend nešto umorniji, ali opet sa većom dozom idealizacije u subotu, kao i sa boljim planovima u nedelju.Nedelja koja je pred nama imaće poruku" imate tako puno vrata" u koja ćete želeti da udjete da vidite gde je vaša duša i gde ste zapravo trenutno vi, u kakvom stanju i fazi.


Ponedeljak u nešto osetljivijim emotivnim oscilacijama.Tačka.Napišite ono što vas muči i stavite na list da jesen razume vašu prirodu i želje. Može postojati jaka usmerenost na osećanja, ali i finansije.Povoljno vreme za ulepšavanje, promene na fizičkom i estetskom nivou baš pred Mlad Mesec, samo bez preterivanja zbog Rx Venere koja ne voli ništa veštačko i neumesno.Mesec od ponoći u fazi praznog hoda sve do 3:11am kada ulazi u znak Vage u kome će boraviti sve do srede, jutarnjih časova.Bračni i partnerski odnosi od veće važnosti.Javnost i reputacija.Jaka okrenutost pravnim poslovima i medijima.Jedna reč koja može promeniti sve u momentu.Sve će zapravo vrteti oko ljubavi, o kojoj toliko pričamo ovih dana.Srećna sam što možemo svakodnevno na mojoj viber grupi da podelimo neki delić sebe i da razumemo i planete, ali ono naše svoje kako osećamo kroz planete koje su nam date rodjenjem.U osetljivosti bubrezi, koža, ten sve u vezi sa davanjem i primanjem emocija.Luna od ponedeljka šašavo proba venčanice iako se ne udaje, čisto da vidi kako joj stoje.Stavljanje slušalica i obavezan Vog kao Madonin paradoks da je nedelja takva da se svi trebamo osećati kao iz časopisa.Ženama posebno mogu prijati kozmetika, moda, ali deljenje i posredovanje saveta i emocija.Ipak, danas pred Mlad Mesec neki strahovi mogu biti dobro sakriveni iza crvenog karmina.Nesigurnost nikad izraženija.Sve nešto može, ali ne mora, traženje idealne kilaže pod oblacima.Probajte da se prepustite i pratite svoje potrebe.Ono što posebno ne treba raditi danas, robovati onim što vam ne odgovara, ali isterivanju nepravde na pogrešnom mestu.




8:48am: Mesec u Vagi u kvadratu sa Saturnom u Jarcu na 3,21 stepenu: Saturn je prosao zvezdom Polis u sazvežđu Strelca, što je posebno povezano sa duhovnim radom na sebi.Jaka potraga za istinom, i teško prihvatanje odbijanje.Osećaj neispunjenih očekivanja ili teškog prilagodjavanja u odnosu na druge.Depresija, zabrinutost, kasnjenja.osećaj praznine posebno kroz komunikaciju, pojačana nerazumevanja.Ne tako najbolje vreme za putovanja.Može dolaziti do brige izmedju prošlosti i podsećanja na neki prethodni bol.Osetljivost na poniženja.Mogućnost brige oko roditelja, ali autoriteta.Period odlaganja i oscilacija u raspoloženju, nepotrebnoj okrenutosti prošlosti.Ranjivost.




10:45: Mesec na zvezdi Zania, u levoj ruci Device, na 4,31 stepenu: Period kada se može naći mir, povoljno za pomirenja, posredovanja.Dobro za obrazovanjePrijatni susreti.Ipak, u emotivnom smislu vreme prevara i zabluda.Pojačani politički konflikti, patriotizam.Porast emotivnih povreda.




18:36: Mesec u Vagi u trigonu sa Marsom u Vodoliji na 9,10 stepenu: Odlično vreme za pokret, kontakte sa inostranstvom.Iskrenost.Pozitivno vreme za upoznavanje, sport, sklonost da pokrenete nešto što vam može biti značajno za zdravlje.Jače emocije, sreća preko druženja, prijatelja.Mesec u blizini zvezde Vindemiatriks u sazvežđu Device može doneti nagle dobitke, poklone i prijatna iznenadjenja.Pod lošim ličnim aspektima ova zvezda može doneti sklonost svadjama i sarakazmu, pa bi bilo dobro da u ovo vreme posebno kardinalni znaci malko spuste loptu jer mogu biti osetljiviji.Sklonost većoj odgovornosti u odnosu na druge.Na polju istoka nervoza.Može biti političkih previranja i otkrivanja tajni.Odlično vreme za talente, posebno učenje stranih jezika, fakultete.Danas će nam trebati i malo više opuštenosti u radu, smeha da bi se posao zavrsio lakše, pa će timski rad ipak biti in.

Astro - Vremeplov





Na današnji 8.10.1970. rodjen je američki glumac i scenarista –Matt Damon u znaku Vage sa podznakom u Vodoliji i tradicionalnim Mesecom u Jarcu.Matt je ozbiljan glumac koji osim serijala o Bornu, ali i svežem Marsovcu ima i top hit film „ Dobri Vil Hanting“, dok privatno nosi poruku dobrog momka iz kraja, izuzetne intelegencije, veoma bračnog lojalnog i vernog porodici.Ipak, stvari nisu baš tako ni lake naizgled gledajuci njegovu opoziciju Saturna i Venere, ali pomalo usamljenog Meseca u 12 u kvadraturi sa Suncem koja nosi da je tu bilo ozbiljnih odricanja, čekanja iako sve deluje na prvi pogled pomalo idealno.Svakako mocna konjukcija Marsa i Plutona donosi da Matt drzi stvari pod kontrolom i da je izuzetni perfekcionista, ali i vladaoc Uran u vagi da je sklon transformaciji i da veoma teži nekom svom ličnom putu kroz film.Zato je serijal filmova o buntovnom Bornu bio i pravi izazov za njega.Deluje da mu slava bas ne prija i da u poslu voli neku vrstu izolovanosti.Ipak, prizeljkuje velike nagrade do kojih će i doci uz ogroman rad i trud do 2020.Matt je i prava Vaga koja je veoma mentalno harmonična, kulturna, veoma šarmatna i trudi se da bude korektan.Nije pristalica pritisaka ili uslova i sigurno zbog podznaka u Vodoliji tezi nezavisnosti iako uvek moze imati i tezi put.Veoma je praktično organizovan i neko ko dobro kontrolise svoje emocije.Pre Mattom je dobra i izazovna godina, ali i lično ispunjenje posebno od 2019.

8.10.1985. rodjen je američki pevač i muzički producent Bruno Mars u znaku Vage sa podznakom u umetničkom znaku Riba sa dominatnim i veoma prepoznatljivim Mesecom u Lavu.

Na današnji 8.10.1949. rodjena je sjajna Sigourney Weaver, nominovana za Oskara, glavna junakinja „ Osmog Putnika“, graciozna i talentovana u „ Zaposlenoj devojci“, rodjena u znaku Vage sa podznakom u čulnom, ali praktičnom znaku Bika sa Mesecom na ascedentu.

8.10.1980. rodjen je američki muzičar i glumac –Nick Cannon rodjen u vreme Mladog Meseca sa konjukcijom Sunca i Meseca u vagi i šarmatnim podznakom u Blizancima.
8.10.1997 rodjena je američka glumica, plesačica, model –Bella Thorne u znaku Vage sa Mesecom u Jarcu.
8.10.1939. rodjen je australijski glumac –Paul Hogan, nominovan za Oskara, u znaku Vage sa podznakom u Strelcu i Mesecu u znaku Lava.
8.10.1968. rodjena je američka glumica Emily Procter u znaku Vage sa Mesecom u Biku.
8.10.1979. rodjena je američka glumica i model Kristanna Loken u znaku Vage sa Mesecom u Biku.
8.10.1954. rodjen je američki glumac poznat po borilačkim veštinama –Michael Dudikoff u znaku Vage sa podznakom u Jarcu i Mesecu u Vodoliji.
8.10.1969. rodjen je američki glumac Jeremy Davies u znaku Vage sa Mesecom u Vagi.
8.10.1926. rodjena je fantastična Louse Hay –motivacioni govornik, pisac, u znaku Vage sa podznakom u Lavu i Mesecu u Škorpiji.

Ukoliko želite da pričamo o zvezdama, dnevnim prognozama, ali da se družite sa mnom, pozivam vas na moju viber grupu Astro Luna 

# currentmood#moon in libra#bruno#

Astrolog: Natasa Paunovski

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski