понедељак, 17. децембар 2018.

DNEVNA DOZA LUNE - 17.12.2018.



" Nikada se ne javlja želja koju ne možemo da ispunimo."
Ricard Bax

Dobro jutro/dan i početak nove nedelje.Brojimo dane do isteka 2018 i ulaska u Novu Godinu.Nalazimo se u Prvoj Četvrtini Meseca, 5 dana pred Pun Mesec koji nas čeka u subotu.Mesec kroz ceo dan kroz borben znak Ovan pokreće nešto iznutra/spolja.Brzopletost i nagle želje izjedaju nestrpljenjem ono malo mira u duši.Ljubav i njena potraga dok traju svi ratovi oko nas.Ljubav u nekoj opoziciji, pomalo usamljena, ali danas i pod intezivnim osećanjima spremna za velika budjenja.Pred nama je nedelja velikih želja ali stavljanja i spiska sa čime možemo polako/sigurno završiti ovu godinu.U četvrtak nas očekuje krajnje neočekivan i srećan aspekt Sunca i Rx Urana koji može doneti da iznenadimo i sebe i okolinu, a očekujemo neke poklone od Deda Mraza, a u petak će i emocije, misli, nade biti na najvisem nivou bas pred zvaničan početak zime kada možemo Jarčevima čestitati rodjendan.Vikend može biti dramatičniji i osećajniji zbog opozicije Meseca u Raku/Sunca u Jarcu, ali nedelja popodnevni časovi može doneti da osećamo svoj put optimizma i da idemo pod stazom svoje dobre duše.Malo ćemo se ove nedelje očistiti suzama, ali i pokrenuti optimizmom, ali imati mogućnost završiti poslednje pripreme pred Novu 2019.

" Nemoj da ti je svejedno. Od toga se čovek nikad ne oporavi."
Jesenjin

Danas možemo malo više voditi rat sa samim sobom.Emocije jake i zapaljive.Biće uticaja energije Sve ili Ništa, crno/belo, možemo iako pod pritiskom može biti malo veće lične frustracije.Treba pripaziti na migrene, preosetljivost, kao i prejaku ambiciju.Dobro za samostalne/brze/odlučne akcije.Može nas iznutra pokrenuti saosećanje/humanost/ljubav koju možemo deliti i zbog koje se možemo bolje osećati.Ipak Mesec može dati generalne provokacije gde se reaguje na " prvu loptu", kao i tenzije na političkom nivou/skrivene manipulacije.Na emocionalnom nivou želja da se nešto preokrene/pomeri, i možete osetiti danas da ste baš živi i da imate drugačije želje za sebe.Danas nas može nervirati usporenost i čekanje.Možemo rešavati najteže zadatke.Ljubav može biti na nekakvom velikom testu u partnerskim odnosima, ali možemo dobiti višak energije da ono što zacrtamo i uradimo.Iskušenja mogu ići u naglosti/čitaj eksplozivnosti kojoj možemo danas biti skloni.Biće i viška sebičnosti i prevelike opterećenosti sobom.Okrenite se širim krugovima/ciljevima/ljubavi.Lična prepoznavanja, izgled danas veoma važno, najbitnije je da se prvo svidimo sebi i nabacimo osmeh pre stavljanja najbolje kape i rukavica bez koje danas ne izlaziti.Kada je Mesec u Ovnu u povećanju su problemi sa glavom, sinusima, kostima i zubima.Probajte da obaveze idu polako i koliko su moguće ništa preko, bićete besni ako ne završite na vreme.Radujte se nedelji koja dolazi, jer nebo je namestilo stolicu u kojoj ste vi ove nedelje pobednik.

Luna se vratila na izgled od pre3/citaj 30 godina.Češlja šiškice i kuka na zimu.Ipak je ona letnje dete.Razmišljanja o limunu koji je pao i trazi zaštitu da bi bio lep u proleće.Novi poslovi/projekti/stalna kasnjenja ali sreća kroz druge/.Potvrda drugih može biti veoma važna i Luna se raduje.Saturne lepi čikice pusti Lunu da diše, besni po ceo dan, previse je mucis.Daj tu Veneru da ti Luna pokaže koliko ima srce.Cmok, cmok.... Tačka.Idemo dalje...

7:54am: Mars u znaku Riba u sekstilu sa Plutonom u znaku Jarca na 20,07 stepenu: Snazna istrajnost i volja koja dolazi iznutra.Jaka prepoznavanja onog što može biti profesionalni izazov treba pokrenuti danas.Istrajnost i strast danas mogu čuda napraviti.Snažna radna etika i optimizam mogu dati dobru rezultate i neka ispunjenja koja dugo stoje.Odlični aspekti za sport/takmičenja.Jaki instikti i potreba da spasavamo druge.Jaka emotivna prepoznavanja, intuicija je čudo:-))Jaka psihička spremnost pomešana sa ambicijama i jakim željama i upornost koja danas može mnogo značiti.Ubedljivost i jak uticaj na druge.Danas možete rešiti nemoguće ili pokrenuti nešto što ste dugo želeli.Možete sebe projektovati u nešto novo, što podsvesno osećate da trebate biti vi.Na emocionalnim nivou jaka fizička privlačnost.

Mesec na zvezdi Alphheratz sazvežđa Andromede donosi jaka zaljubljivanja na prvi pogled i važan lični napredak.Dobro za ulepšavanje, pokretanje ličnih želja.U porastu spasavanja i osećaj regeneracije i potpuno nove drugacije energije.

12:50 u povećanju dosta destrukcije, pretnje, nasilja, povreda, opreznost na polju uredjaja, u povećanju požari i nesrece.14:00 Mesec na 19 stepenu Ovna u ezgaltaciji Sunca.Donosi osećaj sreće preko vodjenja drugih, produktivnosti, jakih emocija, odličnih svežih ideja, jak takmičarski duh.

16:21: Mesec u Ovnu u kvadratu sa Plutonom u Jarcu na 20,07 - Mesec na 20 stepenu, stepenu pada Saturna.Vreme nepravde, agresije, bezakonja, samovolje, sebicnosti, pojačanih povreda, sramote, loših pravnih prilika.Može biti ozbiljne " tenzije" na emocionalnom nivou, ali i neke bruke, nesporazuma, brzopletih zaključaka.

Astro -Vremeplov

Na današnji 17.12.1975. rodjena je prelepa i multitalentovana –Mila Jovović u znaku Strelca( svoje karakterne osobine znaka posebno je pokazala u filmu“ Jovanka Orleanka“), ali i legendarnom „ Petom elementu“ gde je počela da niže uspehe.U šou biznis je ušla kao devojčica, kada je počela da se modelingom.Ona se bavi muzikom, ali i ima svoju modnu liniju.Naravno uticaj Marsa u blizancima tera Milu da samo radi i stvara i da je ne drži mesto.Rodjena uoči Punog Meseca, gde se ascedent nasao na 1 stepenu Raka što joj donosi istovremenu senzibilnost, ali i svestranost i talenat zahvaljujući snazi njenog veselog Meseca u Blizancima.Mila je veliki borac, ima izuzetnu moć transformaciju, prilagodjena je za svaku ulogu od horora, akcije i trilera( zahvaljujući Jupiteru i Pllutonu u opoziciji), ali i filmovima koji ostavljaju duboki trag na gledala zahvaljujući i njenog harizmatičnoj i privlačnoj Veneri u Škorpiji.Mili sledi tek veliki rad i puno projekata u narednim godinama, a sigurna sam da će iako je izuzetno normalna imati često neočekivane nagrade.Iako su ambicije dosta uticale na emotivne promene( trenutno je u trećem braku) njena Venera u nesto udaljenoj kvadraturi sa Saturnom nosi da su godine bile potrebne da nadje emotivni mir, ali da joj treba partner koji će razumeti njenu emotivnu, ali nadasve ambicioznu prirodu.Po ovome kao da ga je nasla.Milu je materinstvo izuzetno promenilo, 


Na današnji 17.12.1965 rodjena je Jasna Šekarić –sportski strelac, evropska i svetska šampionka u znaku Strelac sa podznakom u Vodoliji i Mesecu u znaku Vage.
17.12.1946. rodjen je i pozorišni i filmski glumac –Aljoša Vučković u znaku Strelac sa Mesecom u Vagi na zvezdi Spika.
17.12.1936. rodjen je Papa Franja –poglavar Katoličke crkve, 266 biskup Rima, rodjen u duhovnom, religioznom znaku Strelca sa podznakom u nešto senzibilnijem znaku Raka koji salje poruku mira, ali nešto neobičnim i krajnje kontradiktornim Mesecom u znaku Vodolije.
17.12.1974. rodjen je američki glumac Giovanni Ribisi u znaku Strelca sa podznakom u znaku Lava i Mesecom u znaku Vodolije
17.12.1974. rodjena je i američka glumica, dobitnica mnogih nagrada –Sarah Paulson u znaku Strelca sa podznakom u Devici i Mesecu u znaku Vodolije.
17.12.1953. rodjen je američki glumac poznatiji iz filma „ Dan nezavisnosti“ sjajni Bill Pullman u znaku Strelac sa Mesecom u Biku.
17.12.1958. rodjen je basista, multiistrumentalista –Mike Mills, član grupe R.E.M. u znaku Strelac sa podznakom u Vodoliji i umetničkim Mesecom u Ribama.
17.12.1975. rodjena je Gia Ventola –američki dizajner veoma talentovana i poznata u Usa, oblači često poznate ličnosti, rodjena u znaku Strelca sa podznakom u Blizancima i maštovitim Mesecom u Blizancima.
17.12.1945. rodjen je američki glumac Ernie Hudson u znaku Strelca sa Mesecom u Blizancima.
17.12.1970. rodjen je američki glumac Sean Patrick Thomas u znaku Strelca sa Mesecom u Lavu.
17.12.1920. osnovana je Namibija –država u južnom delu Afrike u znaku Strelac sa podznakom u Devici i Mesecu u znaku Riba.

Otkrila sam travku u šipražju Otkrila sam sebe u metežu Otkrila sam lice i suzicu Otkrila sam ljubav i guzicu Slušala sam uobičajene pizdarije Pa radije znam pobrojati zvijezde Koje se gnijezde gore iznad oblaka Što hitro nailaze

#currentmood#moon in aries" #frka#

Astrolog: Natasa Paunovski Astro Luna

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski