среда, 26. децембар 2018.

DNEVNA DOZA LUNE -26.12.2018.

 "I u svakom početku nalazi se neka čarolija,
ona nas štiti i pomaže da živimo.
E pa hajde srce,oprosti se i ozdravi ! "
Hese

Ukrasi su spremni, a priprema poklona za drage ljude koji su obeležili ovu godinu.Neka unutrasnja svetlost koja rasplamsava prethodnu lošu energiju.Akcija konstatno-Tačka. Gledanje na sat i malo vremena za sve one dobre ljude/sitnice koje život znače.Mir u duši noću u Lunino vreme i dnevna teskoba u saobraćaju.Ipak neka fina energija oko srca i osmeh koji je tako najvredniji u toku dana.Juče me je jedna mlada i predivna duša posetila čak iz Italije da mi pokloni najlepši poklon  -svoj osmeh i šolju za koju zna da tako volim uz jutarnju kafu.Volim svoje klijente jer oni su divni ljudi, a vibracija i energija su nepreocenjive.Još uvek nemam vremena da razmišljam dal ću kao Pepeljuga trčati u ponoć poželeći najveću želju, ali sam sigurna da dobijam na snazi da se radujem ukrasima, svetlu grada i novogodišnjoj atmosferi iako ne volim uopšte gužvu.Valjda to dolazi s godinama.Neki mir i dobar san su uvek na prvom mestu.Ali spavaćemo za praznike, daj da damo krajnje rezultate ove nedelje.Cmok, srećan dan:-))

Merkur je stigao do srećnog 15 stepena koji donosi sreću preko polja religije, filozofije, istraživanja, obrazovanja, ali jedan krajnje pozitivan optimizam.Reči nadahnute praćene otkucajima srca.Velikodušnost koja se vraća kao bumerang u prepoznavanju sličnih.Ljubav na daljinu i glas i vibracije koje spajaju one koji nisu blizu.Sunce danas izmedju 4/5 stepena Jarca može doneti opterećenja na polju doma, porodice, završne popravke i pojačane brige oko starijih.Mesec će uz dosta pažnje privlačiti energijom sve do 18:51 kada će preći u nešto skromniji ženski znak Devicu.Venera duboko i pod crevnom bojom šeta znakom Škorpije komplikujuću srca na sve strane.Sve ono što može biti jednostavno ide nekako otežanije i uz neku rečenicu" nemam pojma šta da mislim".Nemojte ni da mislite, pustite srca da vodi gde strast želi trenutno...


4:08am: Mesec na 21 stepenu Lava na stepenu pada Neptuna može doneti zablude, neobične snove, osećaj neke tuge, potištenosti,ali povećanje laganja, neiskrenih poteza, povrede od životinja kao i osetljivost kroz inostranstvo.Neki vid pronalaženja sebe i sastavljanja duše može biti i poruka današnjeg dana.

9:03am: Mesec na osetljivom 24 stepenu Lava može doneti uspavanost, neorganizaciju, sklonost nekim dramatičnim vestima, uspavanost i osećaj emotivne udaljenosti.

16:38: Mesec u Lavu u trigonu sa Rx Uranom u Ovnu na 28 stepenu donosi puno uzbudjenja, adrenalina, brzine, nestrpljenja, naglih dešavanja, upoznavanja, odluka, jaku afirmaciju, potrebu za dokazivanjem, neobične ideje, ali lični napredak.Povoljno za promenu ličnog izgleda i stila, decu, zabavu, proslave, društvena dešavanja, izjave ljubavi.Može biti uzbudjenja i malo dramatike na porodičnom nivou i jurnjave oko oabveza, ali generalno period koji donosi naglu sreću i napredak.Povoljan period za ceremonije.Pozitivno za hobije.

Mesec na zvezdi Regulus veličanstvenoj zvezdi koja donosi nagli uspeh i moc.


18:51: Mesec prelazi u zemljani, ženski, promenjiv znak Devicu.Vladaoc Merkur u veselom znaku Strelca može doneti jaku inicijativu za učenjem, radoholičarstvo, jaku važnost kroz sitnice, putovanja, kontakte sa strancima, dobro vreme za trgovinu, pisanje.Period manje melanholičnosti, ali jake samoanalize i samokritike.Ipak, period naglog optimizma i plodnih ideja.Dobro za zaposlenje i poslovne razgovore.Okrenutost veća zdravlju, higijeni, kozmetici.Vreme emotivnog preispitivanja i opreznosti.Mesec će boraviti u znaku Device do Petka, do 21:24.U osetljivosti creva, psiha, krvna slika.Potreba za detaljisanjem.U porastu uslužni poslovi.

22:45-23:20 Mesec u fazi praznog hoda može doneti usporenost, depresije, zdrastvenu osetljivost, emotivne oscilacije.

Astro -Vremeplov


Na današnji 26.12.1971. rodjen je američki muzičar, muzički režiser, i pevač alternativnog rok benda „ 30 seconds to Mars“- Jared Leto, u kardinalnom znaku Jarac sa podznakom na nultom stepenu znaka Vage i Mesecom u znaku Ovna.


26.12.1891. rodjen je američki pisac i slikar –Henry Miller koji se uz Hemingveja ubraja u pisce koji su ostavili izuzetan književni trag.Rodjen u znaku Jarca sa podznakom u ambicioznom i energičnom znaku Ovna sa Mesecom u Škorpiji.
26.12.1893. rodjen je bivši Presednik Kine, politički lider i filozof Mao Zedong u kombinaciji duplog Jarca( vladao Republikom Kinom od 1949 do svoje smrti što jeste simbolika njegove kombinacije trajnost, strogost i poverenje), sa dominatnim liderskim Mesecom u Lavu.

26.12.1986. rodjen je engleski filmski i pozorišni glumac ( „ Igra Prestola“) –Kit Harington u znaku Jarca sa Mesecom u Škorpiji.
26.12.1963. rodjen je jedan od osnivača hevi metal benda „ Metallica“ –Lars Urlich , bubnjar, rodjen u znaku Jarca sa Mesecom u Biku.
26.12.1979. rodjen je rok gitarista, tekstopisac i pevač grupe „ Daughtry“ –Chris Daughtry u znaku Jarca sa podznakom u Strelcu i Mesecom u Ovnu.
26.12.1975. rodjen je bivši teniski broj 1, čileanski teniser Marcelo Rios u znaku Jarca sa Mesecom u Vagi.
26.12.1989. rodjen je Yohan Blake jamajkanski sprinter, osvajač srebrne Olimpijske medalje u znaku Jarca sa Mesecom u Strelcu.

#currentmood#moon in leo/virgo#

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski