четвртак, 3. јануар 2019.

DNEVNA DOZA LUNE -3.01.2019.

" Zdrav razum i smisao za humor su iste stvari, samo što se kreću različitom brzinom. Smisao za humor je, zapravo, zdrav razum, samo pleše."
 Vilijam Džejms


2019 i njen radni početak, vracanje iz " lenjosti i mrtvih" i spremna za novi početak.Tačka.Kako ste vi? Nadam se da jos slavite i jedete preostale kolače iz frizidera i razmišljate o novom ali jos vaznijem prazniku Bozicu. Sneg od jutros nije iznenadio, prava zimska čarolija..Mesec kroz ceo dan u veselom i krajnje optimističnom znaku Strelca.Nada, vera, nadahnuće i pozitivne misli.Mesec  od 3am na zvezdi Antares zvezdi zapada, koja posebno donosi srećne okolnosti, dobro samopouzdanje.Danas je dobro uzeti malo više iskrenosti na sebe i dati svoje mišljenje.I Merkur na 26 stepenu Strelca-stepenu centra galaksije , nekako čuvaju energiju i donose andjele koje nebo šalje.Zato nije loše razoružati se pozitivnom energijom i željama, ali danas i osloboditi od predrasuda i zaposliti sebe.Odličan dan za putovanja, ispite, učenje, kontakte sa inostranstvom, ali i kupovinu poklona.Mars je usao u svoj dom -znak Ovan i donosi vise unutrašnje motivacije i energije, ali mu treba jos malo zagrevanje.


9:24am: Mesec i Jupiter u konjukciji na 12 stepenu: Posebno srećno vreme zastite, blagostanja i pozitivnih okolnosti.Idealno vreme za dom, porodicu, ljubav, porodična okupljanja, nekretnine, posebno putovanja prema drugim kontinentima.Pojačana zaljubljenost, idealizam, sklonost opraštanju.Sklonost filozofiranju i skretanju sa teme.Vreme dobrog elana i plemenitih poduhvata.Potreba za slobodom u svim okvirima.Srecno vreme za učenje, posete, vazne proslave.




13:01: Mesec u Strelcu u kvadratu sa Neptunom u Ribama na 14,08 stepenu: U povećanju letargija, umor, nagle promene raspoloženja, zbunjenost, loša organizacija, nagle vremenske prilike, usporenost, melanholičnost i preosetljivost.Pojačana sklonost porocima, preosetljivost na lekove.Sklonost nespretnosti i problemima sa privatnošću.U porastu moguće izdaje i osetljivost kroz rukovodjenje i dogovore u vezi sa novcem.Potrebno je pokrenuti nešto strpljivije odluke na poslovno-finansijskom planu! Na polju emocija može dolaziti do pada.




15:01 Mesec na srećnom 15 stepenu može doneti povoljne vesti, dobre planove, odlično vreme za obilaske, ali i upoznavanja.Odlično vreme za druženja, kraća putovanja, kao i otvorenost.Sreća može doći kroz veću okrenutost rodjacima, posebno bratu/sestri.Dobro vreme za selidbe.Oko 21h Mesec će doći na nešto osetljiviji 18 stepen koji može doneti osećaj malog pada i brige, prevelikog analiziranja, preopterećenosti poslom i emocijama, ali će veče doneti i period novih ideja i pozitivnih priprema, ali moguće zanimljive ponude.

Sunce na zvezdi Wega, moćnoj zvezdi čeka Saturn da zajedno nauče nove lekcije i pokažu autoritet i istrajnost tamo gde je potrebno.Konjukcija ove dve planete posebno nosi hladan talas.Lep dan:-))

Astro -Vremeplov


 foto: New York Post


Na današnji 3.01.1956 rodjen je sjajni glumac, režiser i producent -Mel gibson u znaku Jarca sa emotivnim, porodičnim podznakom u znaku Raka sa vladaocem Mesecom u znaku Vage.Melu sledi posebno plodna poslovna godina kada će mnogo snimati i posebno imati želju da uradi nešto interesatno kao režiser.


Natasa Paunovski -Astro Luna




Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski