Претражи овај блог

уторак, 3. мај 2022.

Dnevna doza Lune -3.05.

Jutro u mentalnom pokretu koje se može osećati od početka dana. Hiljadu ideja, misli, ali ceo dan u malom nesporazumu sa samim sobom. Venera pojačava neke lične želje, ali neko nestrpljenje iznutra. Osećaj zamišljenosti pri prelasku ulice ili puštanje omiljene playliste u kolima može da vas mislima odvede do svemira i natrag. Mnogi od vas mogu davati neke komplikovane odgovore na jednostavna pitanja.Za poliglote super dan, lakše će vas drugi razumeti na nekom drugom jeziku. Može inače danas da postoji osećaj da niste u dobroj konekciji sa drugima.

 Ipak, neki osećaj adrenalina u vazduhu se može osećati jer Sunce i Uran se približavaju konjukciji, pa uopšte neće biti neobično da baš u ovo vreme rešite da sve menjate i režete puno toga, samo će vam trebati mala pomoć ili potvrda drugih. Danas možete imati osećaj da ne možete da se prilagodite sa vremenom i da vam treba da vas niko ne pritiska ili "guši "obavezama. Malo sanjanja, malo konfuzije, dosta priče,  i osećaj da bi trebalo aktivirati dosta stvari odjednom. Ipak, malkice vodite računa da sačuvate koncentraciju, jer danas sve deluje stvarno malo haotično, iako dan treba da krene u sustini vedro, sa dosta dogovora, sms poruka, muzike, priče.


Od 8:18am Mesec će se naći na kraljevskoj zvezdi Aldebaran.Koliko god je ova zvezda srećna može napraviti nekakve nesporazume u dogovorima i nekakav osećaj neodlučnosti. Trebalo bi danas ipak poraditi malo na samopouzdanju i rečima, od toga da treba razmisliti šta treba reći, a šta ne, do toga da se ne treba povlačiti. Može biti i neke konfuzije ili prolazne lenjosti kroz učenje ili ostavljanje obaveza za sutra. Posebno bi trebalo pripaziti danas na papire, potpisivanja, odnos sa okruženjem jer možete reći nešto što može delovati površno i osetljivo za druge ili možete napraviti neke korake zbog kojih se možete pokajati.

Ipak, vibracije i energija danas imaju značaj. Trebalo bi se malko udaljiti od negativnog sveta jer možete imati neki prolazni napad " anksioznosti" od dužeg kontakta sa nekim koga ne smatrate bliskim. Danas bi trebalo i malo više držati privatnost i voditi računa o poverenju. I same želje mogu biti nerealne, a može postojati i povećanje emotivnog mazohizma i želje za nečim što vam prirodno ne stoji. 

Posebno vazan aspekt danas kao jedan od glavnih je kvadrat izmedju Meseca i tranzitnog Marsa od 16:45 koji može doneti psihološke krize, zablude, osećaj povredjenosti, loše organizacije i koncentracije koja se može osećati i u saobraćaju, rečima, medjuljudskim odnosima. 

S druge strane, biće i porasta genijalnih ideja i želje da se nešto nauči. Ipak trudite se da svoju autentičnost i stavove zadržite na boljem nivou i da danas ne koristite mnogo copy paste i da pronadjete nešto svoje. Večernji časovi mogu doneti iznenadjenja i neke neočekivane vesti. Ceo dan nosi emotivne nesporazume i osećaj neke krivice, pa bi bilo dobro da osvojite početak dana da se dobro regenerišete i ipak malo usmerite na ono što ste planirali.  Neće biti neobično da nešto vidite što vam se ne dopadne, ali je preporuka da kažete ono što vam je na srcu. Posebna preporuka pripaziti na disanje, imunitet i moguće prehlade, kao i novčane dogovore. Veoma je važno da danas sve pišete, jer neki bitan detalj može da vam promakne. 

Porast naglih vremenskih promenama neće pogodavati astmatičarima.

Budite dobro i držite se svojih stavova, ali i srca


Vaša Astro -Luna# currentmood# angelina carica# mesec u blizancima# dnevna doza luneНема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.