субота, 26. новембар 2022.

Dnevna doza Lune -26/27.11.2022.


 Poslednji vikend u Novembru. Pod uticajem smo Meseca u znaku Jarca, pa neki osećaj usporenja, veće kontrole i razmišljanja šta bi to mogli da uradimo što smo ovog meseca/ nedelje propustili. Razmišljanja o nekim nedostacima i onome što možemo pripremiti kao osećaj motivacije za buduće dane. Negde u nekom osećaju preskakanja, od razmišljanja tri koraka nazad ili tri koraka napred, manje u osećanju trenutnog datuma i meseca. Vreme kada naša duša traži neku osamu da bi pokrenula i stare rane i regeneraciju istovremeno. U osetljivosti kosti, ali mnogi problemi na koje nailazite trenutno mogu biti posledica neke emotivne epizode od pre. Danas će nam prijati podrška ili neki adrenalin da nas naglo pokrene. Manja flegmatičnost ili ignorisanje autoriteta ili svih onih koji bi nam sami dali savet. Ipak, danas nije tako loše čuti šta drugi imaju da kažu, jer dan donosi mudre misli koje mogu kod vas lično pokrenuti nešto dobro. 

Subota 26.11. neće nositi nijedan aspekt Meseca i ovo je dan bez aspekata sa drugim planetama, medjutim to ne znači da će danas biti jako dosadno, čak naprotiv možemo aktivirati sve što smo propustili negde. ... Negde nebo želi da se odmori i prepusti vama da sami kreirate svoj dan. U povećanju sklonost vraćanju na prošlost, ali obnovi starih poslova i kontakta. Ipak, vikend deluje sklon ozbiljnijim mislima, opterećenjima i sklonosti usamljenosti. Vremenske prilike mogu uticati da se ljudi osame.

Nedelja, 27.11 - nosi realtivno budjenje, kao i sklonost završetku svega što je stajalo u protekla dva dana. Ovo može biti čak produktivan dan za one koji rade, ali dan koji nosi jače ambicije i samodisciplinu. Mesec od ponoći u trigonu sa R Uranom može doneti prijatna iznenadjenja, nagle susrete, neke neobične i neočekivane emotivne situacije ali ideje za posao, ali osećanje veće slobode. 

Sekstil Meseca i R Neptuna od 11:10 nosi vreme inspiracije, mašte, završetka starih poslova, podrške ili pomoći starijih, ali odlične intuicije i dobro vreme za sportske i kreativne aktivnosti. Konjukcija Meseca i Plutona od 17:44 nosi ubedljivu, snažnu energiju, ali vreme podsećanja i razmišljanja o mesecima unazad ili gledanju slika od ranije, i analiziranja gde se napravila greška i da li je nebo raspoloženo za neki primirje. Od 21:12 Mesec u sekstilu sa Jupiterom može posebno doneti vreme zabave, dobre zarade, povoljnih vesti i vreme neke veselije energije, ali dobrog planiranja za narednu nedelju.

 Mesec od 23:08 menja znak i ulazi u znak Vodolije gde se pokreće jedna slobodoljubiva, otvorenija, prijateljska energija.Mesec će boraviti u znaku Vodolije do 30.11. Potreba da se nešto menja, uvodi kao novo, ili da se pokrenu neki izazovi može biti značajna. 

Inkonjukcija Merkura iz znaka Strelca i retrogradnog Urana može loše uticati na koncentraciju, pamćenje i doneti jednu konfuznost. Neće biti neobično da tokom vikenda neke stvari odlažemo ili obnavljamo koje su stajale. Pratite svoj osećaj jer vam može ukazivati na rešenje problema, posebno ukoliko se budete suočavali sa problemima vezanim za papire, komunikaciju i dogovore. U povećanju jaka napetost, pa je preporuka bez žustrine i nestrpljenja. Posebno treba voditi računa koje odluke donosite!


Lp i produktivan vikend - Astro Luna


 


петак, 25. новембар 2022.

Dnevna doza Lune -25.11.2022.


 Petak, 25.11. u većem delu dana nosi uticaj Meseca u znaku Strelca, ali malo haotičniju energiju. Verujem da ste navikli na gradske gužve, čim stigne lošije vreme da sve ide sa kašnjenjem, ali danas je potrebno malo više strpljenja za sve. Ako možete, ostavite veći deo obaveza za početak sledeće nedelje, ako ne možete razoružajte se strpljenjem. 

Iako dan počinjemo sa nešto mirnijim aspektom izmedju Meseca i Saturna koji može uticati na samodisciplinu, mirnije poglede na život i objektivnost, Ipak,  što jeste neprijatnije je opozicija Meseca i retrogradnog Marsa na snazi od 7:30am koja može nositi osećanje veće uznemirenosti, pojačane svadje, sukobe, nezgodne situacije, neprijatnosti kroz saobraćaj, brze i negativne reakcije, probleme sa okruženjem i ljutnju. Iz tog razloga ako to znamo, potrebno je da dan započnemo energičnije, ali smirenije sa izvesnim i brojanjem do 100 i sa konkretizacijom naših planova. Posebna preporuka je distanca od negativnijeg okruženja ili osoba koje vam mentalno ne prijaju. Može dolaziti do roditeljskog ili emotivnog nerazumevanja koje može preći u veće sukobe. 

Iako smo u fazi Mladog Meseca, Mesec  do njegovog prelaska u znak Jarac prima i nešto osetljiviji aspekt sa planetom Neptun koja je retrogradna( vreme od 10:25am) i može iz jedne brze, ljute energije doneti vreme osećanja umora, konfuzije, preosetljivosti na sitnice, ali da lične stvari mogu uticati na promenjivo raspoloženje. Ovo vreme traži mir, koncentrisanje na ono što je bitno i čuvanje sebe. Vremenske prilike neće pogodovati baš mnogo senzitivnijim osobama, ali mogu uticati na promenu planova i izvesnu crtu uspavanosti. Osećanje idealizma i mašte možete pretočiti u samostalni rad ili pratiti osećaj šta vam je danas potrebno. Najvažnija stavka je izbegavati uticaj drugih, i danas ipak ispratiti svoj bioritam. Dobro vreme da sebe  nahranite dobrom muzikom, pokrenete unutrašnje ideje, malo ispratite svoja osećanja i proverite šta to na vas utiče? 

Od 20:22 Mesec u Strelcu će se naći u kvadratu sa svojim vladaocem znaka Strelca Jupiterom gde se povećavaju nesporazumi, apatičnost, nagle oscilacije u raspoloženju, i znate ono kad ustanete i osećate se drugačije, ali ne znate tačno da objasnite šta vam fali. Ovo može biti i vreme nekih očekivanja, maštanja, ali stajanju u mestu ili trošenja novca na nešto što vam uopšte nije potrebno. Danas može biti neprijatnih vesti vezanih za svetska dešavanja, ali i nekih  neobičnih dešavanja na polju sporta. Možemo biti umorniji od čekanja u redu, kupovina, gužvi u saobraćaju i trebaće nam jedan mirniji vikend da se regenerišemo, svako na svoj način. U povećanju nemoral, loši postupci, ali opravdanja na tu temu. 

Danas je na snazi Black Friday. Juče sam baš pričala sa jednom poznanicom kako smo mi došli do toga da nam je to nešto bitno i važno, ali da ne budem stroga i nerealna imala sam momente kad sam našla i bila privučena nekim sniženjima tog praznika. Meni iskreno da vam kažem uopšte današnji dan ne deluje idealan za neku kupovinu i sniženja, ali ne morate da me slušate. Ako prosto želite nešto da kupite i pronadjete, poslušajte sebe. Samo je preporuka nemojte da se " zalećete".


Mesec menja znak i prelazi u znak Jarac od 22.19 u kome će boraviti do kraja vikenda. Vreme neke mirnije energije, podsećanja, ušuškanosti i manje nostalgije, po principu " Znaš kako je to nekad bilo". Veče i nije tako loše da prokomentarišemo jučerašnju utakmicu ili da započnemo neku političku temu, i da malkice izadjemo iz kuće, iako je sva naznaka da sve miriše na ranu zimu i prvi sneg. 

Budite danas kreativni i verni sebi :-))Astro Luna
четвртак, 24. новембар 2022.

Dnevna doza Lune -24.11.2022.


 Četvrtak, 24.11. dan Jupitera nosi blagoslovenu energiju praćenu i uticajem Mladog Meseca, ali glavna vest danas je i svakako da Jupiter koji je od 28.07. ove godine retrogradan kreće direktno od ponoći od 28 stepena znaka Riba. Prelazak Jupitera u znak Ovan po drugi put očekuje se od 20.12. Energija danas i vladaoca Meseca ide u smeru plemenitih poduhvata, prihvatanju vrlina i mana, ali nekom unutrašnjem budjenju i prepoznavanju prioriteta i emotivnoj zrelosti u odnosu na svoje odluke. 

Ovo može biti vreme rasta, ali i Božijih poklona. Univerzum nudi bolja rešenja, ali traži od vas da uložite energiju u ono što verujete. I sam mlad mesec ima poruku iako stvari deluju pozitivno, nema opuštanja, u sve se mora uložiti ozbiljniji trud. Jupiter je baš pred Mlad Mesec bio u mirovanju, ali i još uvek malo konfuznoj energiji gde postavljamo pitanje čemu treba da se priklonimo, kad život tera na materijalno, a mi želimo emotivno duhovno? Svakako da direktan uticaj Jupitera u vrlo dobrom položaju poslednjem znaku Riba može do kraja godine da nas donese period mira, ali nekakvog optimizma koji ćemo sami osetiti svako na svoj način, i tako u miru i odluka i želja za koje smo svesni da nisu bile dobre i da su nam potrebne. Nikako pod uticajem drugih, već kroz spontani nivo.Po principu:  Želim da omršam, počnem da vežbam..

Ja želim da se aktiviram na socijalnom ili profesionalnom nivou, jer osećam da sada sam potpuno spreman za nove izazove i ono što mogu da dam. 

Ja želim da radim ono što volim, i da imam ponovo osećaj zadovoljstva. 

Pri tome ovi primeri su individualni, i nemaju veze sa kolektivnom slikom. Jupiter jeste srećna planeta, ali trenutno postoji sukob izmedju uticaja drugih i njihovih problema koje se prenose, kao i osećanja hroničnog generalnog umora medju ljudima. Medjutim, budite strpljivi i vaše vizije, želje se mogu otvoriti spontano i videćete kako stvari mogu biti drugačije. Svakako, ovo je dobra vest jer pokreće naše unutrašnje želje i intezivnu podvesnu stranu, maštu koja nije nemoguća, kreativne i skrivene sposobnosti za koje možemo biti spremni da ih stavimo u prvi plan. Jupiter u Ribama donosi i odlično vreme za meditacije, molitve, psihologiju, razne vrste seansi koje traže intimnost i pomoć.

Ovaj uticaj neće prijati onima koji su mentalno i duhovno ograničeni ili onima koji traže instant i laka rešenja, onima koji nemaju veru i previše su okrenuti globalnoj kritici, ali i materijalizmu i sebičnosti. Četvrtak inače nosi jednu srećnu energiju jer će Mesec biti u pozitivnoj konjukciji sa tranzitnom Venerom i Merkurom i nosi puno vesti, poklona, kupovina, odlično vreme za trgovinu, uvoz, učenje, ali i ljubavne ponude.

Mesec i Venera u konjukciji u jakom zagrljaju od 14:27 nose jednu sjajnu energiju sreće, zadovoljstva, poklona, ulepšavanja, zanimljivih upoznavanja, susreta, zaljubljivanja, i estetsku energiju. Ako danas planirate neku vizuelnu promenu - odlično vreme. Pozitivno vreme za kupovine, ali posredovanja, obrazovanje, ali naglasak je najviše na ljubavi. U povećanju veze i druženja.

Mesec od 15:50 u konjukciji sa Merkurom nose otvorenu, iskrenu mentalnu stranu pomešanu sa emocijama. Odlično vreme za emotivne razgovore, važne vesti u vezi sa dnevnim aktivnostima, decu, hobije, pisanje, učenje, potpsivanje važnih papira, nekretnine, kontakte sa državnim institucijama ili lakom dolasku do istine, ali popodnevni časovi nose i dosta komunikacije, sms poruka i pozitivnog radoznalog pokreta u nešto novo.

Danas navijamo i za naše momke na Svetskom prvenstvu u fudbalu, pa nek je srećno:-))Astro -Luna
среда, 23. новембар 2022.

Dnevna doza Lune - Mlad Mesec u Strelcu


 Ulazimo u novu lunarnu fazu, prvu značajniju posle oba Pomračenja, koja kroz prelazak važnijih planeta kroz vatreni promenjivi muški znak Strelac daje jednu sasvim novu dimenziju. Duhovnost, vera, pokretanje i vraćanje motivacije u fizičkom smislu, istraživanje i jaku potrebu za istinom, idealizam u širokim granicama, okrenutost daljinama i mašti, ali izvesnoj rasterećenju posle ciklusa koji je bio poprilično mračan u prethodnom periodu. 

Pre toga imamo zanimljive aspekte Meseca koji će ići kroz zadnji ciklus znaka Škorpije do večernjih časova: 

Rani jutarnji časovi poprilično nose psihološka kriziranja, čudne i teške snove, usamljenost i crne misli, loše vremenske prilike koji mogu smetati reumatskim bolesnicima i senzitivnim osobama zbog teškog kvadrata Meseca i Saturna koji može biti veoma težak za porodjaje i zdrastvene probleme posebno u periodu od 3-9h ujutru. U povećanju nasilje, agresija, gubici.

Period od 9:05 pokreće romantičan i krajnje emotivno intezivan aspekt izmedju Meseca iz znaka Škorpije i retrogradnog Neptuna pa početak dana donosi prejak osećaj povezanosti, bliskosti, telepatije, ali je izuzetno srećan da otvorite dušu ili da deo sebe date u ono što verujete. U emotivnom smislu jaka osećanja, slučajni susreti, zaljubljenost i osećanje povezanosti. Dan možete započeti sa laganim vežbama, ukusnim doručkom, molitvom ili kontaktom sa vodom koji može pozitivno uticati na organizam. Period inspiracije.

Od 15:39 Mesec će doći u sekstil sa Plutonom pa možete biti jaki, snažni, ubedljivi, ali čvrsti u svojim uverenjima, ali skloni da neku komplikovanu situaciju promenite na pozitivnom nivou. Ovo je vreme lične harizme, ali emotivne privlačnosti. Kada Mesec boravi u znaku Škorpije, postoji potreba za tabu temama i nečim što nije dostupno, ali jakom fizičkom privlačnošću. Možete danas ostaviti jak utisak na druge ili dobiti neku poruku univerzuma kao primer šta je potrebno da vas motiviše da napravite ono što vam nedostaje...

Od 19: 17: Mesec u Škorpiji u vrlo srećnom trigonu sa R Jupiterom iz znaka Riba - ovaj aspekt može uticati na prosperitet, zaštitu, blagostanje koje je povezano sa vašim podsvesnim, potrebama ili onim što vas može učiniti srećnim. Posebno srećno vreme za studije, daleka putovanja, kontakte sa dragim ljudima koji su udaljeni od vas, ali i period proširene kreativnosti, smisla za psihologiju, saosećajne, ali opet i energije vere i optimizma. Zatvorite oči i prepustite emocije prema daljini. Šta vidite? Koji deo sebe želi da pokrene sreću koja vam nedostaje? Danas je posebno srećan dan za zapisivanje ličnih želja u kutiju sreće o kojoj smo pričali kroz ovaj blog, napišite šta želite, ostavite želju u kutiju svoje sreće i sačekajte... Ovaj aspekt može doneti dobrobit, ali pozitivno uticati na novac. Poslovno možete se konektovati sa osobama kojima ste potrebni ili kojima možete doneti sreću i obratno. 

Od 21:17 Mesec prelazi u znak Strelac. Religija, obrazovanje, socijalna pitanja, inostranstvo, sport, avanturizam, jaka mašta i idealizacija situacija, otvorenost, sanjanje, meditacija,filozofiranje, potreba za novim i interesatnim. 23.58 Mlad Mesec u znaku Strelca, donosi i lunarnu fazu posle Pomračenja Meseca kao kraj ciklusu pomračenja ovog meseca, na  1 stepenu znaka Strelca gde će Sunce i Mesec biti u konjukciji. Ovaj Mlad Mesec podstiče širenje, lični i duhovni rast, sreću preko inostranstva i putovanja, kao i odlične šanse preko obrazovanja, nauke i poslovnog unapredjenja. Odlično vreme da započnete nešto novo ili pokrenete važne projekte ili obaveze. Osećanje veće vedrine i samopouzdanja. Ukoliko želite da pokrenete nešto pravno, zakonski dobro vreme. Posebno pozitivno vreme za sticanje novih prijatelja ili ljubavi, ali zaposlenje ili povećanje materijalnih sredstava. Ipak, ne treba zaboraviti da vladar Jupiter je još uvek retrogradan pa može uticati na rasipnistvo, nemoral, sebičnost, poročnost.Ovaj Mlad Mesec koliko individualno može doneti više radosti i mogućnosti za uspeh, može biti posebno neprijatan za ekonomsku krizu koja je u jeku i povećanje inflacije posebno što se vladaoc Jupiter poravanava sa fiksnom zvezdom Šit koja može doneti i ekstremne neprijatnosti na polju berzi i ekonomije u svetu.

Kvadrat retrogradnog Jupitera prema retrogradnom Marsu i Neptunu posebno povećava sebičnost, manipulaciju, lenjost, aroganciju i sklonost hvaljenju na pogrešan način.Može posebno delovati na osobe zavisne od kocke, narkotika ili osobama koje žive na tudji način ili žive iznad svojih mogućnosti koristeći sredstva drugih. U porastu iako ovaj Mlad Mesec utiče na obilje, ipak na opasnost od izdaja, kradja, ozbiljnih pretnji od prevaranata. U porastu skriveni neprijatelji i opasnost od lakovernosti i padanja na slatkorečivost. Treba se okrenuti veri, ali svom osećanju. Jupiter je stacionar ali jos uvek u oblasti retrogradnosti i iz tog razloga ne treba imati preterana očekivanja i da će se nešto rešavati brzo, već od ovog Mladog Meseca pokrenite spore, ali sigurne korake ka promenama i transformacijama koje želite. 

Svakako stelijum Sunca, Meseca, Merkura i Venere u znaku Strelca donose osećanje olakšanja, ali želje moraju biti objektivnije i realnije. Razmaženo ponašanje zaboravite, već pokušajte da se uključite u sadašnje vreme i šta je to važno što bi mogli sada sve do 7.12. da pokrenete. 

Posebno osobe koje se bore sa nezadovoljstvom preko posla, trebalo bi da budu strpljivije jer odredjene promene mogu biti praćene spontanom srećom od kraja ovog meseca.Jako dobro vreme za proslave, uredjenje doma, selidbe. Ipak, oni koji osećaju ograničenja na emotivno - poslovnom planu, moraju krenuti od sitnijih promena ka većim kao pripremu od početka 2023. 

Srećno - vaša Astro Luna

# mlad mesec u strelcu# vreme je za pokret i oslobadjanje od loših navika# vreme je da se vrati vera# billie ellish - strelac

уторак, 22. новембар 2022.

Dnevna doza Lune - Srećan rodjendan Strelčevi


 Strelčevi danas preuzimaju palicu dalje i do 21.12 imamo period rodjendana Strelčeva, ali i period kada možemo imati jake vizije, nove planove, okrenutost duhovnim vrednostima, priči sa sobom, ali želji da nešto novo pokrenemo iz sebe, nešto što je u nama, i da se suočimo sa time. 

Ovo je odlično solarno vreme za Strelčeve jer mogu očekivati velike promene i transformacije u svom životu, kao i selidbe, promene emotivnog statusa. Mnogi Strelčevi mogu menjati naglo posao/ emotivni status posebno do kraja proleća sledeće godine. Preporuka je ove godine da se malo pazi na genitalije i grudi! Ipak, ova godina može biti veoma pozitivna kroz uspeh dece, dobijanje dece i ljubav, kao i pokretanje mnogih talenata kroz novu solarnu Strelčeva. Strelčevi ulaze u godinu kada će imati možda najača iskušenja u vezi sa prošlošću, ali će pokazati veliku hrabrost i emotivnost da seku, menjaju ili lakše prihvate stvari koje su ih naučile da budu jači. Svakako uz uticaj Merkura i Venere u njihovom znaku u ovom periodu Strelčevi mogu da pokrenu neki optimizam koji nam je svima potreban. Trebalo bi pripaziti na medjuljudske odnose, jer su Strelčevi poznati da nemaju " dlaku na jeziku". Njihov moto jeste sa verom u Boga, ali dobro misli - dobro me se nadaj. Ipak, neka karma može da ih u ovoj godini iznenadi svaki put kad se uspavaju i univerzum će ih često buditi da preduzmu veće korake. 

Srećno!!!!!!!

Mesec putuje kroz znak Škorpije. Sumnje, potreba da se nešto preseče, unutrašnji nemiri i jak intezitet emocija. Opozicija sa retrogradnim Uranom može pokrenuti kolektivne promene i neprijatna iznenadjenja, ali individualno i velike izazove na polju emocija. Posebno večernji časovi mogu doneti neprijatna iznenadjenja ili pojačan stres pa je potrebno smiriti i kontrolisati reakcije, jer može dolaziti do hirovitosti. Trebalo bi i pripaziti na medjuljudske odnose u povećanju veliki bezobrazluk, ali nepravda. Biće potrebno brojati do 100, ali iskreno, ovo nije baš period kada trebate pod svaku cenu praviti kompromise ili unositi diplomatiju, jer na nebu imamo sliku direktno, iskreno, pa gde stignemo...

Današnji dan može nositi jake snove, ali neko neobično iskustvo koje nas može probuditi iz jesenjeg sna. Bitno je samo ne žuriti i pokušato započeti dan uz disanje i smirenje. Ono što će biti zanimljivo je slušanje svog osećanja - možete biti u prilici da date šansu nekom i da zaključite da ste u pravu. Na emotivnom nivou nagle oscilacije i hormonske promene. Treba pronaći način smirenja uz ono što vam najviše prija. 

Budite dobro - Astro Luna

понедељак, 21. новембар 2022.

Dnevna doza Lune - 21.11.2022. - " Bog čuva hrabre"


 Arandjelovdan - svima koji slave želim sve najlepše, puno zdravlja, blagostanja i napretka:-))

Ulazimo u jako zanimljivu nedelju: Merkur i Venera u zagrljaju, Sunce u zaštitničkom aspektu sa R Jupiterom, rodjendani Strelaca, Mlad Mesec u Strelcu, Jupiter koji kreće direktno:-))

Negde iza duge možemo pronaći sunce. Ali ove nedelje moramo pokazati dostojanstvo, čast i hrabrost. Negde treba da prepustimo iskrena osećanja i da pokrenemo najbolji deo sebe. Danas je odlično da napišemo porukice sebi šta bi to želeli da nam se ispuni. Negde danas treba da prepustimo stvar sudbini, ali spontanosti. Danas posebno može biti dobro kreativcima i onima koji ne gube veru. Možemo motivisati druge da se promene i postanu bolji. A negde nam se može otvoriti novi kanal našeg najboljeg dela sebe što nam može doneti zadovoljstvo....

Srećan trigon izmedju Sunca i R Jupitera idealan za slave i proslave, ali zaštitu neba, kao i vedrinu i dobre mogućnosti preko ličnog rasta i razvoja, proširenja dnevnih aktivnosti, ali i finansija.

Dan počinjemo sa uticajem Meseca u znaku Vage koji u odličnom aspektu sa retrogradnim Marsom stavlja akcenat na fizičkom izgledu, ali vraćanju energije i akcije. Neka jutarnja strast, žurba i pokretanje dobre energije može biti efikasna. 

Od podneva kvadrat Plutona i Meseca može pojačavati prolaznu nesigurnost, strahove, blokade ili ljutnju zbog postupaka drugih i osećanja nefer odnosa. Danas je dobro reći sve direktno i ne treba praviti kompromise koji vas na neki način poništavaju i nose gutanja besa. U povećanju manipulacije i ljubomora, ali negativan uticaj okruženja, pa se treba distancirati od svega što vas opterećuje.Prelazak Meseca u znak Škorpije od 18:17 može doneti jači emotivni intezitet, emotivnu povezanost i zaljubljenost, slučajne susrete, dobre vesti i energiju jače prodornosti i ambicija. Mesec će u večernjim časovima biti u praznom hodu pa je preporuka smanjiti bitnije obaveze i malo se opustiti. Pronciljivost, povremena sklonost intrigama, zajedljivom humoru, intrigama, ali i jakoj požrtvanosti može nositi uticaj Meseca koji će biti na snazi do srede do večernjih časova. 

Merkur i Venera će se susresti u konjukciji na 7 stepenu znaka Strelca pred sam kraj dana( možete taj uticaj osećati i u toku dana), i možete imati mogućnost da nekog do koga vam je stalo da ga pozovete, odlično vreme za zabavu i druženje, sitnije poklone i prijatna iznenadjenja, ali posebno emotivne poruke, pozive i susrete. Ovo može biti odlično vreme za trgovinu, posredovanje, pregovore sa inostranstvom, kao i ortačke poslove. Možete se lakše izraziti i osećati se udobnije i opuštenije u bliskom okruženju. Odlično vreme za brak, ljubav i decu. Odlično vreme da otvorite srce i otvoreno kažete šta osećate.

Zbog kontakta sa zvezdom Antares ipak sa početka nedelje treba se čuvati pogrešnih optužbi, nepoverenja i sumnji.Srećan početak dana - Astro Luna


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski