понедељак, 21. новембар 2022.

Dnevna doza Lune - 21.11.2022. - " Bog čuva hrabre"


 Arandjelovdan - svima koji slave želim sve najlepše, puno zdravlja, blagostanja i napretka:-))

Ulazimo u jako zanimljivu nedelju: Merkur i Venera u zagrljaju, Sunce u zaštitničkom aspektu sa R Jupiterom, rodjendani Strelaca, Mlad Mesec u Strelcu, Jupiter koji kreće direktno:-))

Negde iza duge možemo pronaći sunce. Ali ove nedelje moramo pokazati dostojanstvo, čast i hrabrost. Negde treba da prepustimo iskrena osećanja i da pokrenemo najbolji deo sebe. Danas je odlično da napišemo porukice sebi šta bi to želeli da nam se ispuni. Negde danas treba da prepustimo stvar sudbini, ali spontanosti. Danas posebno može biti dobro kreativcima i onima koji ne gube veru. Možemo motivisati druge da se promene i postanu bolji. A negde nam se može otvoriti novi kanal našeg najboljeg dela sebe što nam može doneti zadovoljstvo....

Srećan trigon izmedju Sunca i R Jupitera idealan za slave i proslave, ali zaštitu neba, kao i vedrinu i dobre mogućnosti preko ličnog rasta i razvoja, proširenja dnevnih aktivnosti, ali i finansija.

Dan počinjemo sa uticajem Meseca u znaku Vage koji u odličnom aspektu sa retrogradnim Marsom stavlja akcenat na fizičkom izgledu, ali vraćanju energije i akcije. Neka jutarnja strast, žurba i pokretanje dobre energije može biti efikasna. 

Od podneva kvadrat Plutona i Meseca može pojačavati prolaznu nesigurnost, strahove, blokade ili ljutnju zbog postupaka drugih i osećanja nefer odnosa. Danas je dobro reći sve direktno i ne treba praviti kompromise koji vas na neki način poništavaju i nose gutanja besa. U povećanju manipulacije i ljubomora, ali negativan uticaj okruženja, pa se treba distancirati od svega što vas opterećuje.



Prelazak Meseca u znak Škorpije od 18:17 može doneti jači emotivni intezitet, emotivnu povezanost i zaljubljenost, slučajne susrete, dobre vesti i energiju jače prodornosti i ambicija. Mesec će u večernjim časovima biti u praznom hodu pa je preporuka smanjiti bitnije obaveze i malo se opustiti. Pronciljivost, povremena sklonost intrigama, zajedljivom humoru, intrigama, ali i jakoj požrtvanosti može nositi uticaj Meseca koji će biti na snazi do srede do večernjih časova. 

Merkur i Venera će se susresti u konjukciji na 7 stepenu znaka Strelca pred sam kraj dana( možete taj uticaj osećati i u toku dana), i možete imati mogućnost da nekog do koga vam je stalo da ga pozovete, odlično vreme za zabavu i druženje, sitnije poklone i prijatna iznenadjenja, ali posebno emotivne poruke, pozive i susrete. Ovo može biti odlično vreme za trgovinu, posredovanje, pregovore sa inostranstvom, kao i ortačke poslove. Možete se lakše izraziti i osećati se udobnije i opuštenije u bliskom okruženju. Odlično vreme za brak, ljubav i decu. Odlično vreme da otvorite srce i otvoreno kažete šta osećate.

Zbog kontakta sa zvezdom Antares ipak sa početka nedelje treba se čuvati pogrešnih optužbi, nepoverenja i sumnji.



Srećan početak dana - Astro Luna


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski