уторак, 22. новембар 2022.

Dnevna doza Lune - Srećan rodjendan Strelčevi


 Strelčevi danas preuzimaju palicu dalje i do 21.12 imamo period rodjendana Strelčeva, ali i period kada možemo imati jake vizije, nove planove, okrenutost duhovnim vrednostima, priči sa sobom, ali želji da nešto novo pokrenemo iz sebe, nešto što je u nama, i da se suočimo sa time. 

Ovo je odlično solarno vreme za Strelčeve jer mogu očekivati velike promene i transformacije u svom životu, kao i selidbe, promene emotivnog statusa. Mnogi Strelčevi mogu menjati naglo posao/ emotivni status posebno do kraja proleća sledeće godine. Preporuka je ove godine da se malo pazi na genitalije i grudi! Ipak, ova godina može biti veoma pozitivna kroz uspeh dece, dobijanje dece i ljubav, kao i pokretanje mnogih talenata kroz novu solarnu Strelčeva. Strelčevi ulaze u godinu kada će imati možda najača iskušenja u vezi sa prošlošću, ali će pokazati veliku hrabrost i emotivnost da seku, menjaju ili lakše prihvate stvari koje su ih naučile da budu jači. Svakako uz uticaj Merkura i Venere u njihovom znaku u ovom periodu Strelčevi mogu da pokrenu neki optimizam koji nam je svima potreban. Trebalo bi pripaziti na medjuljudske odnose, jer su Strelčevi poznati da nemaju " dlaku na jeziku". Njihov moto jeste sa verom u Boga, ali dobro misli - dobro me se nadaj. Ipak, neka karma može da ih u ovoj godini iznenadi svaki put kad se uspavaju i univerzum će ih često buditi da preduzmu veće korake. 

Srećno!!!!!!!

Mesec putuje kroz znak Škorpije. Sumnje, potreba da se nešto preseče, unutrašnji nemiri i jak intezitet emocija. Opozicija sa retrogradnim Uranom može pokrenuti kolektivne promene i neprijatna iznenadjenja, ali individualno i velike izazove na polju emocija. Posebno večernji časovi mogu doneti neprijatna iznenadjenja ili pojačan stres pa je potrebno smiriti i kontrolisati reakcije, jer može dolaziti do hirovitosti. Trebalo bi i pripaziti na medjuljudske odnose u povećanju veliki bezobrazluk, ali nepravda. Biće potrebno brojati do 100, ali iskreno, ovo nije baš period kada trebate pod svaku cenu praviti kompromise ili unositi diplomatiju, jer na nebu imamo sliku direktno, iskreno, pa gde stignemo...

Današnji dan može nositi jake snove, ali neko neobično iskustvo koje nas može probuditi iz jesenjeg sna. Bitno je samo ne žuriti i pokušato započeti dan uz disanje i smirenje. Ono što će biti zanimljivo je slušanje svog osećanja - možete biti u prilici da date šansu nekom i da zaključite da ste u pravu. Na emotivnom nivou nagle oscilacije i hormonske promene. Treba pronaći način smirenja uz ono što vam najviše prija. 

Budite dobro - Astro Luna

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski