уторак, 30. јануар 2024.

Dnevna doza Lune -30 Januar


 Na samom kraju januara meseca smo. Praznici, vraćanje u balans, relax, mnogo spavanja sa oscilirajućim nesanicama, Pun Mesec u znaku Lava, ali i Uran koji je krenuo direktno. Na nebu nemamo nijednu retrogradnu planetu, što znači da imamo i otvoren put ka svojim odlukama i ciljevima. 

Za neke ljude je bitan vremenski tajming. Za neke vera i ljubav. Za neke samoća kao mesto regeneracije od prošlosti i jačanja psihe. Za neke jednostavnost. A sve zajedno je dobro ako razumete sebe i dajete svoje znanje  i emocije drugima. Na taj način jačate svoj imuni sistem i jačate sebe. Koji god nivo kolektivne svesti ruši predrasude vera, ljubav, molitva i regeneracija mogu biti kolektivni zid negativnosti uništenja sveta. 

Utorak dan Marsa. Dan zaštite, ali potrebe za slobodnim mišljenjem i znanjem. Mesec polako izlazi iz znaka Device Ulazak u 30 januar može biti senzitivan, praćen čudnim snovima, preosetljivošću, potrebom za razumevanjem ili brigom za sitnicama. Mesec u praznom hodu do 9:45am može usporovati obaveze i može biti preporučen da se ne donose veće odluke. 

Od 9:05am Mesec prelazi u znak Vage. 

Potreba za emotivnom ravnotežom, ali bežanjem od sukoba biće pojačana. Šarm, gracioznost, ali i nesigurnost i neodlučnost mogu biti izraženi do samog kraja ovog meseca. Imaćemo potrebu da se vratimo u svoju ravnotežu, navike ili prilagodimo različitostima. Potreba za mirom, ali istinom , lepotom veoma važna. Neki čudan unutrašnji idealizam može pokrenuti i nove potrebe. Pred nama je nežna, sentimentalnija energija, ali energija čvrstog povezivanja u postojećim odnosima i lojalnosti. Razmišljanja o propuštenom mogu nas oslabiti pa je preporuka da budete okrenuti sadašnjem vremenu. Može biti dosta laskanja ali izbegavanja direktnih odgovora. 

Kada je Mesec u Vagi dobro je: 

zajednički život, veridbe

opraštanje i pomirenja

ulepšavanje i uredjenje

postojaće težnja ka pravdi i objektivnosti

novim trendovima i modi


Mesec danas u intezivnom trigonu sa Plutonom u znaku Vodolije, pa može nositi strast, ljubav, jaku duhovnu povezanost, ubedljivost, regeneraciju ili jačinu.

Bitan aspekt ovog dana je trigon Marsa i Urana koji je na snazi do 1.02.Potreba za nezavisnošću, slobodom, oslobadjanjem od svega što vas je dugo tištilo i opterećivalo, ali potreba za samostalnošću može biti važna kao nagli elan i optimizam. Hrabrost, jaka inticija, borbenost može da vam pomogne da pokrenete nešto što vam je delovalo nemoguće ili da budete veoma ponosni na sebe. U porastu novi važni susreti, poruke, mogućnosti, pa je bitno to prepoznati i iskoristiti.

Srećno - Astro Luna




Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski