четвртак, 11. јануар 2024.

Dnevna doza Lune - Januar 11 - Mlad Mesec u Jarcu


 Prvi Mlad Mesec ove godine i to na 20 stepenu znaka Jarca, naše vreme 12:59. Veoma zanimljiva pozicija Mesec/ Sunce trigon R Uran pojačava odlično vreme za nov početak, nezavisnosti, uvodjenje prvih većih promena ove godine, pre svega ovog meseca, kao i mogućnost rasterećenja, oslobadjanja, obnove nečeg bitnog. 

Posebno srećni aspekti Marsa, Jupitera, Saturna donose oslonac i poverenje koje možete imati u sebe, ali veru, ali da ovo može biti vreme kada možete započeti, ali pre svega uraditi sve ono što niste mogli/ ili za šta niste bili spremni. 

Upravo zbog pozitivnog kontakta/ trigona sa R Uranom može biti dinamike, budjenja, pojačane euforije, adrenalina, dubokih vizija, snova i razmišljanja o transformaciji s obzirom da je ostalo samo 10 dana do ponovnog važnog prelaska i Plutona u znak Vodolije. 

Fiksna zvezda Deneb posebno daje šmek ovom Mladom mesecu , da dobijete na hrabrosti i smelosti da uradite nešto što niste mogli do sad. Ovaj Mlad Mesec može biti povoljan za odličan put ka samospoznaji, samopouzdanju dijete, pokretanje sporih, ali sigurnih koraka ka boljim navikama. 


Ovo može biti i period obnove, vraćanja dobrih stvari iz prošlosti, pozitivnih podsećanja na neko lepše vreme koje ste ostavili iza sebe, ali i motivacije kroz prethodna iskustva i mudrost koju ste već stekli. Možete prepoznati i neke situacije gde ste puno naučili. 

Ovo je dobar Mlad Mesec da se pokrenu brze promene, ali i rezovi i da se ništa ne ostavlja za kasnije. Pozitivno vreme za odbacivanja starih modela i modernizaciju nečega, kao i pravljenja od starog nečeg novog. Generalno, dobro vreme za sklapanje novih prijateljstava, kao i upoznavanje osoba potpuno različite životne filozofije koji vas mogu zainteresovati svojom životnom pričom. 

Pratite intuiciju! Oslobodite se robovanja i unutrašnjeg pritiska ili osećanja griže savesti! Pokrenite najbolje iz sebe, pokrenite i teže poslove! Podsetite sebe koliko vredite, ili nadjite makar i 15 minuta da se posvetite onom što jako volite. 

Ovo je odlično vreme za neku eksperimentlanu kreativnost, originalne talente, razbijanje dosadnih navika ili veza, i izlazak iz rutine. Iako ovaj Mlad Mesec će biti u sazvežđu Strelca na 20 stepenu znaka Jarca, biće najbliži sazvežđu Akvila na severu. 

Mlad Mesec do Punog Meseca 25.01. je odlično vreme za radnu etiku, pokretanje većih poslova dok je Mesec u rastu.S obzirom da je u znaku Jarca on može biti odličan za dugotrajne planove ili ciljeve. Osetiće ga posebno Jarčevi, Bikovi, Strelčevi, ali po koja Riba. 

Pokušajte da uključite kreativnost, intuiciju, slobodu izbora, predosećanja, produktivnost jer ovo može biti dobro vreme. Pokušajte da se ne vraćate na ono što je bilo, već na ono što dolazi.

Ovo može biti odlično vreme i za tišinu, mir, odmor gde ćete uz neku regeneraciju dobro razmisliti šta želite dalje. Jarac je hladan zimski znak, pa svakako možemo i dalje očekivati niske temperature, koje jesu normalne za ovo doba godine. 

Može biti i iznenadjenja, ali nekih neočekivanih šokatnih i brzih informacija.

U emotivnom smislu može biti mešavine nostalgije, prošlosti, ali i mogućnosti da se ipak dese promene. 

Srećno - Astro Luna



 


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski