петак, 5. јануар 2024.

Dnevna doza Lune - Januar 5


 Petak, 5. januar. Tucindan. Dan Venere. Dan jakih emocija, ali nekog prazničnog budjenja. Nebo se smeši kad znaš da dosta toga sačuvaš u sebi, dok se ne ostvari. Kad se iskreno moliš i obraćaš punog srca. Kad razumeš, da svet uopšte nije savršen.Kada dodaš i koji januarski začin praktičnosti. I kada pratiš i osećaš znake...

Mesec od podneva pod jakim uticajem kvadrata sa Plutonom. Kao da u ovoj fazi opadanja traži izbacivanje svega lošeg napolje. Može doći i do krakotrajne ljutnje, ali danas kao da je ona delotvorna, da se izbaci sve što ne valja i startuje iz početka. Pokušajte u prvom delu dana da ipak učestvujete/ osluškujete svoje reakcije/ odluke i da misli malo lakše balansirate sa srcem. Uticaj drugih neće biti najbolji.... Ipak danas dodajte svoj lični pečat....



Od 13:41 Mesec prelazi u znak Škorpije. Strast, akcija, budjenje, unutrašnji impulsi, privlačnost, ali i povremeni nemiri. Tu može da pomogne Mars koji je u mnogo strpljivijem i umerenijem znaku Jarca. Možda imate i situaciju da vam se nešto ponovi, ali da reagujete smirenije na odredjenu situaciju. Ambicije danas u pojačanju, pa bi bilo pozitivno da pokrenete poslove, dnevne aktivnosti, sport, malo više i flerta u emotivnim odnosima. 

Danas treba isključiti ljubomoru koja može pokvariti i neki vid dobrog pravda u ljubavi. Danas je posebno važno da slušate svoja čula, intuiciju, da pratite svoj osećaj. To će biti bitno i u ljubavi. Dan nepovoljan za operacije: genitalija, slepog creva, hemeroida.

Danas možete pokrenuti neke veće dnevne aktivnosti. Post može imati pozitivnu ulogu u ishrani, posebno u kombinciji sa zelenim povrćem / voćem. Mesec u sekstilu sa Marsom može vam doneti bolju fizičku energiju, dobar fokus na karijeru, ali ako imate u planu i neke veće fizičke poslove, dobru energiju. 

Večernji časovi nose trigon Meseca i Saturna pa vas mogu vratiti podsvesno na nešto duboko proživljeno ili nešto što ste naučili. Možete biti telepatski povezani sa onima koje volite, a nisu pored vas. Možete osećati da vam mir, punjenje baterija na svoj način, ali i duboka razmišljanja o daljem životu mogu prijati. 

Povoljno za susrete sa starim prijateljima. Merkur se pomera na 23 stepen Strelca pa može pokrenuti lakše aspekte kroz učenje, papirologiju, planirana putovanja ili sl. Sunce na 14 stepenu Jarca u blizini zvezde Wega može doneti neočekivane povoljne lične mogućnosti, ali dobre nove poslovne mogućnosti, kao i moguća iznenadjenja. 

Srećno - Astro Luna


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski