петак, 16. фебруар 2024.

Dnevna doza Lune - Februar 16


 Prva Četvrtina Meseca -faza pred Pun Mesec danas od 16:02 u blizini zvezde Algol u kvadratu sa Suncem može pojačati i želje i pobunu i potrebu za promenama i posesivnost i oscilacije, ali  fazu kada treba smiriti telo, napraviti plan za naredni period i negde se treba uzdržati od prekovremenih zahteva, pre svega preterivanja. Posebno obratite pažnju na finansije! Treba se distancirati od svega što vam ne prija, posebno pazite danas na energiju okruženja... Može dolaziti do osećanja " gušenja" emotivnog opterećenja, hormonskih promena, problema sa grlom, ali izvesnog nerazumevanja.

Dan možemo započeti sa jakim vizijama , idejama, ali nekim neobičnim predosećanjem. Mogućnost neočekivanih promena može biti pojačan posle ponoći, ali jakih i plodnih snova. Vreme do 15h može doneti i vreme odmora, kreativnosti, ili da nadjete napokon vreme za nešto što će vam doneti smirenje uma. Mašta, muzika, jaka čula, potreba za nekim čudnim budjenjem, ali i vreme kada se može spojiti lepo i korisno.

Venera od danas u znaku Vodolije sve do 11.03. O njoj sam malo detaljnije pričala u novom videu, ali ova Venera će nas sigurno probuditi iz zimskog sna i doneti vam mnoga emotivna iznenadjenja, pomeranja, ali vreme kada možemo razmisliti šta bi to želeli da promenimo kod sebe, a onda u svom bliskom okruženju?


Venera nudi strast, transformacije, ali pokreće lavinu promena posebno kod onih koji su živeli pomalo rutinski, uvodi uzbudjenje, nagle susrete, ali i nagle prekide i razvode s obzirom da će od 25.02.-9.03. biti u kvadratu sa tranzitnim Jupiterom i Uranom. Može tu biti i eksplozivnih situacija koje vas mogu zateći, ali i situacija koje vas mogu i pozitivno " šokirati".


Mesec prelazi u znak Blizance od 20:41. Večernji časovi mogu biti vedri, dinamični, odlični za putovanja, izlaske, proslave i akciju. Biće puno komunikacije, upoznavanja i neke nagle dobre energije.Iako u praznom hodu, ipak Mesec u odličnim aspektima sa Plutonom i Venerom može doneti strast, ljubav, jaka upoznavanja, ali da početak vikenda nosi i sreću preko hobija, rodjaka, plesa i unosi neko rasterećenje. Puno poruka i novih informacija. Odlično vreme za pisanje, učenje, planiranje. 

Srećno - Astro Luna



Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski