уторак, 5. март 2024.

Dnevna doza Lune - Mart 5- Zaposli sebe


 U nedelji u koju smo ušli mašta, intuicija, vera, unutrašnji predosećaj, kreativnost, regeneracija izmedju tela i duše biće jako bitna. Danas nam je Mesec u Jarcu i tražiće veću odgovornost i ozbiljnost i prema sebi i prema drugima. Danas može biti sasvim korektan dan da pitate šefa za unapredjenje ili da se prijavite na nov posao. Danas je odlično da spojite maštu sa praktičnošću, ali da svemu pridjete malo ozbiljnije i koncentrisanije, što naravno ne znači da ceo dan ne možete da se smejete i opustite. Ali je bitan fokus na obaveze, posebno karijeru, posao i zdravlje.


Kada je Mesec u Jarcu, veoma je važno zbog dispozitora Saturna da promislite o svojim željama i ciljevima. Danas je odličan dan da nešto sprovedete u delo ili pripremite. Preuzimanje odgovornosti, ali pravljenja plana na duže staze je dobro. Briga o drugima, autoritet, mentorske veštine, pomešane sa saosećanjem i empatijom takodje. Oni koji čekaju neki sudski proces, odštete, nasledjivanje ili dogovore te vrste mogu računati na podršku neba.


Uticaj Meseca u Jarcu donosi mudre misli, odličan kontakt sa svojim ambicijama, ali opreznost i veću kontrolu emocija i reakcija.Slobodno, danas verujte sebi i koristite iskustvo, znanje koje imate.Možemo imati i potrebu da sve radimo na vreme i da ne kasnimo( tjs da ne volimo da kasnimo). Sa druge strane nećemo imati neku baš kolektivno vedru energiju, ali nebo poručuje da danas treba zaposliti sebe.

Današnji dan nije baš prigodan da donosite neke velike emotivne odluke posebno u smislu prekida ili rastanaka. Zašto, zato što to neće biti konačna odluka.Imaćemo potrebu da svoje obaveze odradjujemo na vreme, i da se orijentišemo na ono što nam je potrebno.

Mesec će danas imati stabilan aspekt sa svojim vladaocem Saturnom, i može doneti mir, poverenje, ozbiljnost i potrebu za perfekcionizmom i preciznošću. Trigon Meseca i Jupitera u večernjim satima može doneti osećanje nekog olakšanja, blagostanja, zaštite, povoljnosti preko materijalnih mogućnosti i okolnosti, putovanja ili projekata. 

Nedeljni pregled aspekata možete pročitati na mom zvaničnom sajtu: https://astroluna.rs/dnevna-doza-lune/nedeljni-astro-pregled-od-4-10-03-2024/

Srećnooo - Astro Luna

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski