субота, 20. април 2024.

Dnevna doza Lune 20/21.04.2024.


 Ovaj vikend može biti veoma interesantan kako zbog snažnog sekstila Marsa i Urana u subotu, kako zbog dugo najavljivane velike konjukcije Jupitera i Urana u nedelju. To može biti i vreme naglih promena na ekonomskog,ali kolektivnom nivou.


Subota, 20.04.2024

Vrlo interesantan sekstil Marsa i Urana može da pokrene pozitivne rizike i hrabrost u vašim talentima i poslovnim mogućnostima, da pokrene neki adrenalin ili da vam donese želju za nekom transformacijom. Neko će sa ovim aspektom ponovno startovati ili imati osećanje nekog entuzijazma. Možete osetiti potrebu da se oslobodite nečeg što vas dugo tišti, ali ida rizikujete i imate potrebu da probate nešto novo. U porastu emotivni odnosi na osnovu veće fizičke privlačnosti.


 Odličan aspekt Meseca, Jupitera i Urana donosi do 13h odlično vreme za poslovne aktivnosti, ali obične poslove( pijaca, plaćanje računa, kuvanje, čišćenje).Oni koji rade danas mogu biti produktivniji ili zaposleniji, više nego obično. Ovaj aspekt pokreće bolje samopouzdanje za rizikom ili nečim novim. Subota  može biti i pozitivan dan za odlaganje i čišćenje odmara, ulepšavanje i potrebu da budete i vizelno drugačiji. Mesec u Devici pokreće želju za korisnim radom,odaklemože doći i zadovoljstvo, ali planiranjem. 


Ipak, malo pažnje obratite na opoziciju Mesec Mars koji može doneti prolazne neprijatne situacije, sumnje, emotivni nemir, greške, ali i nezgodne situacije( povrede, upale, osetljivost stomaka, psihološke probleme). Vreme oko ponoći veoma senzitivno za zavisnike, osobe koje imaju psihološke probleme, ali može nositi i razočarenja i tugu. Aspekt Meseca i Mars može povećaati nezgodne situacije, ali kolektivne dogadjaje koji mogu biti neprijatni. Može uticati na nagle zdrastvene probleme.Na snazi je od 13h do ponoći.


Nedelja, 21.04.2024

Mogući važni dogadjaji u svetu.Velike kolektivne promene i dešavanja na verskom, ali ekonomskom nivou.Velika konjukcija Jupitera i Urana na 21 stepenu znaka Bika može pokrenuti neočekivane materijalne prihode,romanse,poslovne ponude,putovanja ili nešto potpuno novo u vašem životu.Možete osećati potrebu da budete nezavisniji, ili da pokrenete neki svoj biznis.Možete doći do rešenja u nečemu štoje dugo stajalo kao problem ili prepreka. Uran može pokrenuti izazove, ali pozitivne rizike, a Jupiter zaštitu i potrebu za novim navikama.Neće biti neobično da donesete odluke o kojima nikad ne bi razmišljali. U zavisnosti gde vam tranzitove konjukcije prolazi, možedoneti neku bitnu prekretnicu u vašem životu.

Mesec prelazi u znak Vage od 5:09 a trigon Meseca i Plutona može uticati da ovaj dan može biti pozitivna za venčanja, razne zabavne ili vesele dogadjaje, emotivne susrete i pomirenja, društvene dogadjaje i politička dešavanja.

Ipak, trebalo bi obratiti pažnju jer Sunce ovog dana dolazi u težu kvadraturu sa Plutonom i može doneti tragične kolektivne dogadjaje, rat,sukob velikih sila, dok na ličnom nivou potrebu za kontrolom i  ljubomorom, prevelike ambicije, sebičnost.U porastu zemljotresi. Na emotivnom nivou krize mogu biti vezane za prethodna loša iskustva. Nedelja trazi opuštenost, spontanost, druženje, deljenje emocija i da budete ono što jeste.


Srećan vikend - AstroLuna


# mesec u devici/ vagi# mars iuran zavode# jupiter i uran traže promenu# mood




Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski