уторак, 23. април 2024.

Dnevna doza Lune -23.04.2024.


 

„Zatvorite vrata, promenite ploču, pometite kuću, obrišite prašinu.

Prestanite biti ono što ste bili, i postanite ono što jeste.”

Paulo Coelho


Mesec u znaku Vage pojačava nesigurnosti,ali jaku želju za emocijama posebno sa prelaskom Meseca u znak Škorpije danas od 17:21.  Opozicija Meseca i Venere može u prvom delu dana da pojačava emotivne strahove,strah od nesavršenosti i nekako mali problem da se nadje taj balans koji vam je potreban ili bioritam koji imate.

Negde danas u prvom delu dana treba pokušati kroz lepotu, harmoniju, smirenje naći taj lični balans, iako izazov može dolaziti spolja. Najmanje sitnice, kritike  mogu uticati na raspoloženje koje može  biti pojačano i ljutnjom i nepotrebnom destrukcijom u popodnevnim satima.

Vreme pred Pun Mesec može nositi i niz pojačanosti potrebe za većom pažnjom ili nekim intimnim razočarenjima, posebno povećanjem problema u braku posebno kod Vaga, Ovnova, Vodolija i Lavova.

Prvi deo dana neće pogodovati i finansijskim planovima, pa neće biti neobično da novac samo odlazi. Ako možete, kontrolišete želje i apetite!



Mesec prelazi u popodnevnim časovima u znak Škorpiona. Pojačava strast, gubitak kontrole, ali neki čudan rivalitet, ljubomoru,sumnje, paranoju, strahove i blokade, jer i dolazi u kvadrat sa Plutonom. Emocije od nekog skrivanja, prelaze u stanje čišćenja i veće agresivnosti, pa se u svadji može reći i šta ste želeli, a šta nikad ne bi rekli.

Mesec  kroz veći deo dana biće u praznom hodu, pa može doneti odlaganja, zakašnjenja ili neki vid neispunjenja. Današnji dan nije najbolji za započinjanje novog posla ili važnog projekta. Treba slušati svoj osećaj i po njemu danas korigovati sva osećanja i obaveze. U osetljivosti kičma, bešika i genitalije. Trebalo bi izbegavati tešku hranu, posebno za osobe koje imaju problema sa crevima. 

Ukoliko prolazite kroz neki emotivni teži period, šetnja, muzika, kontakt sa prirodom može pomoći. Danas može biti kontakta sa osobama kojemogu biti veoma bezobzirne ili sa kojima možete imati lošu konekciju. Treba se uzdržati od vraćanja na prošlost i svadja. Ambicije i emocije mogu biti eksplozivne, pa je potrebno sve raditi sa dozom mere.

Ono što danas može pomoći je aspekt tranzitne Venere koja ćese naći u polusekstilu sa Jupiterom i koja može  doneti neki vid podrške ili zaštite u delu koji vas muči. Možda ćete dobiti dobar savet ili imati glas razuma. 

Srećno - Astro Luna


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski