петак, 26. април 2024.

Dnevna doza Lune -26.04.2024.


 Merkur je od  juče krenuo direktno sa 15 stepena znaka Ovna. Amin.Verujem da ste brojali dane kao i ja. Ipak Merkur miruje i kreće danas na 16 stepen. Danas već možete da odahnete i da planirate polako predstojeće praznike ili putovanja. Moram priznati da nikad teži izbor nisam imala za jedan od letnjih odmora. Cene su divlje, ponuda mala. Ipak, uvek me čeka Lutraki i moji kumovi da proslavimo moj rodjendan u julu.

Venera i Mars na 26 stepenu, Venera bi da pozuri strastveno ka ljubavi i brojnim planovima, a Mars je prilično umoran jer je osetljiv na konjukciju sa Neptunom.Negde danas u prvom delu dana treba se osloniti na intuiciju, maštu, možda malo iskulirati slušajući vesti ili negde pokrenuti svoje skrivene talente.

Velika konjukcija Jupitera i Urana otvara vrata promena, ili kroz nečiji glas razuma ili svoj osećaj. Mesec i Neptun mogu pojačavati jake snove ili možete sanjati nešto što će vas i dovesti do neke željeili potrebe za transformacijom u vama. Danas je petak, ali izrazito duhovan dan.  Dobrodošli u svoj mali univerzum.!




Petak može doneti više energije i optimizma,kako i zbog prelaska Meseca u znak Strelac od 3:38am.Njegov sekstil sa Plutonom može vas ojačati i vratiti vam samopouzdanje. Može biti lakši za planirana putovanja, ispite, hobije, veridbi, planiranih organizacija za venčanja, takmičenja, sudske procese,ili razgovore za novo radno mesto ili uvodjenje nekih promena. Idealizam i potreba za oslobadjanjem biće važna.

Danas bi bilo dobro pažljivije vežbati ili obavljati teže fizike aktivnosti jer može dolaziti do povreda. Bilo bi dobro izbegavati operacije zglobova,kukova, jetre. Namirnice koje su dobro za bolju krvnu sliku treba koristiti. Danas možemo osećati i potrebu da nešto novo naučimo ili spoznamo novo iskustvo.Venera je jos uvek strasna, nestrpljiva, pa bi trebalo malkice kontrolisati impulsivnost i žurbu.

Srećno - Astro Luna




Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski