среда, 10. јул 2024.

Dnevna doza Lune -10.07.2024.


 Julske visoke temperature napominju da je leto u jeku, ali da se osećamo kao mediteranske zemlje u pravom sunčanom jeku. Vitamin D je pojačan, a raspoloženje pomalo praćeno i pojačanim migrenama, oscilacijama jer negde ne valja da je previše hladno, kišovito, ali ni vrelo.

Mesec kroz ceo dan u znaku Device. Danas treba usmereno zaposliti sebe, ali paziti malo na ishranu posebno zbog vremenskih uslova.  Čajevi, dobar san, meditacije u kombinaciji sa okrenutošču radu mogu biti korisne. Danas može biti dobro vreme za nabavku namirnica,s tim da idete po planu i ne preterujete sa kupovinama. Može dolaziti do manje nesigurnosti, ali i nesporazuma na polju komunikacije, posebno obrazovanja gde može do većeg napora, ili pojačanog nezadovoljstva u inostranstvu. Oni koji danas planiraju neke trgovačke poslove, trebaju izbegavati nagle odluke! U porastu veći troškovi oko automobila ili kazne kojih se treba čuvati. Može dolaziti do briga oko bliskih rodjaka. 

Danas bez obzira na vremenske uslove, dobru energiju možete usmeriti na dom, ali i za ulepšavanje i brigu o svom telu. S obzirom da može dolaziti do nesporazuma, pokušajte da danas budete jasniji, glasniji, direktniji, ali i konkretni. S obzirom na aspekt Meseca i Jupitera može dolaziti do pormene planova, ali očekivanja ali i preterivanja na emotivnom, moralnom nivou ili slabijeg opuštanja u nepoznatom okruženju.

Mesec može podsticati i stidljivost, ali akcenat je na jakoj detaljnosti i posvećenosti. 

Danas treba praktikovati hladne čajeve, posebno laganiju ishranu. Nervoza stomaka, ali i osetljivost kostiju može biti povećana pred prvu četvrtinu Meseca krajem nedelje.
Može dolaziti do povećanog trošenja na sitnice, ali i sklonosti brzom umaranju. Nekakav dnevni plan bi bilo dobro da ga se držite.

Poseban akcenat je na emotivnoj komunikaciji i razumevanju. Može dolaziti upravo do pucanja na nivou mentalnog razumevanja. Može dolaziti do manjih razočarenja ili malo većih poteškoća u učenju. Ipak, uz dozu čuvanja energije i bolju koncentraciju na osnovne stvari, dan može biti produktivan i koristan. 

Srećno - Astro Luna



Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski