уторак, 20. август 2024.

Dnevna doza Lune -20.08.2024.


 Pod uticajem smo Super Full Meseca u Vodoliji. Aspekti na nebu pojačani nekom uznemirenošću, stresom, tugom, nostalgijom, apatijom, usporenošću, telepatijom da nešto trebamo očistiti, ponoviti, pokrenuti. Ali ništa ne može da ide na silu, samo polakooooo. Negde nam univerzum i daje terete koje možemo da podnesemo. Jučerašnje vesti nisu iznenadjujuće pojačanjem nesreća i mislim da je hitna pomoć i policija imala gomilu posla. Danas se polako smiruju emocije, čisti se energija iako ovaj ciklus može biti pojačan do sledeće faze. On je i priprema pred drugo Pomračenje Meseca 18.09.


O detaljnijem pogledu na ovu nedelju pisala sam na mom sajtu, gde svakog ponedeljka imate prikaz:

Link: https://astroluna.rs/dnevna-doza-lune/nedeljni-astro-pregled-od-19-26-08-2024/



Mesec 50 minuta posle ponoći u znaku Riba. Negde pojačava nežniju, ali smireniju energiju, iako može doneti i osećanje neke usamljenosti, ali idealizacije, pojačane snove i duboke misli. Mesec danas neće imati neke značajnije aspekte sa ostalim planetama. Iako smo pod retrogradnim Merkur, ipak danas može biti pozitivno vreme za putovanja, upoznavanja, kreativne stvari, meditaciju i molitvu, mirne šetnje, gde će nam trebati da malo saberemo misli.Bilo bi dobro danas kontrolisati uzimanje lekova, alkohola jer može neprijati organizmu. U pojačanju anemičnost, pospanost, konfuzija, alergije.

Onima koji su na odmoru, današnji dan može prijati, posebno ako su na moru. U povećanju poetičnost, čišćenje i meditacija preko vode, usmerenost na psihoterapiju.

U centru pažnje nam je danas energija nežnosti, pažnje, predosećanja, ali i dalje promena raspoloženja koja mogu zavisiti od ljubavi ili podsvesnih strahova od nesigurnosti. Treba reagovati instiktivno. Odlično vreme za pisanje, vodjenje dnevnika ili jačanje svoje psihe, kao i sve vidove alternativne medicine. 

Ukoliko sumnjate u nešto, nemojte se prepustiti tome, već pokušajte da uključite svoj osećaj iznutra. 

Srećno - Astro Luna


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski