четвртак, 22. август 2024.

Dnevna doza Lune -22.08.2024.


 Mesec danas od 1 sat posle ponoći prelazi u prvi zodijački znak - znak Ovan. Tu negde može da pokrene neko budjenje, mada i brzopletost i impulsivnost. Ipak, danas možemo biti raspoloženi da započnemo nešto novo, da okrenemo novi list ili da se negde okrenemo i sebi. Povoljan dan za učenje jezika, stvaranje u svom svetu ili negde osluškivanje prioriteta. 


Danas može biti idealno vreme za sportske aktivnosti, masaze, negde da nadjete neko vreme i za sebe. Ipak, komunikacija može biti snažnija, a reči upadljivije, jače. Misli još uvek konfuznije, jer srce želi jedno, a razum drugo. 

Dok je Mesec u Ovnu do subote, može biti pojačanja migrena, alergijskih reakcija na očima, osetljivosti desnih. Možemo biti spontaniji, otvoreniji, konkretniji, ambiciozniji. Vladaće neki polet, ali ipak nerviranje oko sitnica. Pokušajte da danas ništa ne forsirate, ne radite na silu i izbegavate sukobe, jer možete nepotrebno upasti u problem. 


Danas nam kreću i Device i njihovi rodjendani  i to menjanjem Sunca u drugi zemljani, promenjiv, ženski znak, znak Device od 16:56. Merkur retrogradan u Lavu kao vladaoc. Devicama će trebati strpljenja da smire ambicije i strasti u njima, ali da negde organizuju godinu kako žele. Ipak ovo vreme prelaska Sunca u znak Device do 22.09. može da nas odvede mada više sledećeg meseca u razumnija rešenja, posvećenost telu, zdravlju, ipak jednoj analitičnoj, ali mudrijoj emotivnoj energiji i reakcijama. Sada kao da se žuri, greši, misli su spetljane, sve deluje tako vrlo maglovito. 

Mesec će danas imati i jak sekstil sa R Plutonom i može da pojačava rivalitet, takmičarski duh, rad na sebi, okrenutost fizičkom izgledu, karijeri. Treba posebno kontrolisati sve što se kaže, potpisuje i šalje. Pokušati donositi trezvenije odluke i izbegavati uticaje sa strane. 

Srecno - Astro Luna


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski