четвртак, 28. септембар 2023.

Dnevna doza Lune - Septembar 28


 „Život nema nikakvog smisla bez međusobne povezanosti. Jedni drugima smo potrebni, i što pre to prihvatimo - pre će nam svima biti bolje. “

Erik Erikson

Mesec u Ribama kroz ceo dan. Baš neko vreme od ponoći do 10 ujutru pojačano je hroničnim jesenjim umorom, zevanjem na svakih pola sata, zbunjenošću gledajući vesti i kome uopšte možemo verovati, ali nekim intezitetom jačih emocija kroz ceo dan. Danas je odličan dan za uspostavljanje bliskosti, humanosti, saosećanja, podrške drugima, a posebno bliskosti. Odlična dan za psihoterapiju ili da nekom otvorite srce i kažete šta vam je na duši. Jutarnji časovi konfuzni, i okrenuti težem ustajanju, ali problemima u komunikaciji. Iako će Mesec imati podršku retrogradnog Jupitera pa nosi poruku: dobro misli, dobro će ti se vratiti, ipak opozicija sa Merkurom može doneti sukob emocija i misli, nesigurnost, strahove, vaganja, strah od promena ili osećanje nerazumevanja od strane bliskih osoba. Ipak, nemojte danas trošiti toliko energije na reči, vi se usmerite na mir i ono što vam prija.

Vreme do 10h posebno donosi problem sa povezivanjem ili koncentracijom. Vozači malo više budjenja jer ovo vreme može zbog grešaka napraviti i veći problem. Jutarnji časovi osetljivi za ispite, učenje generalno, papirologiju i doovore, kao i majstorske poslove. 

Popodnevni časovi nešto lakši jer kontakt Meseca, retrogradnog Urana i Neptuna može doneti bolju ličnu akciju, menjanje stvari, dobar unutrašnji osećaj, kreativnost, dobro povezivanje sa drugima, kao i jak intezitet emocija. Iako je pred nama mirnija, i nešto pasivnija energija, treba pratiti i danas svoj predosećaj, jer nećete pogrešiti. Povedite računa kome možete verovati, da ne dodje do razočarenja! Puno mašte, idealizacije, dobar dan za molitvu. Dan pred Super Full moon može doneti i jalu senzitivnost, ali nagle promene raspoloženja, čak i suze. Ali danas je dobro čistiti se, jer regeneracija i snaga stiže. Kasni večernji časovi mogu povećavati poplave. Večernji časovi neće pogodovati psihološki osetljivim, ali poročnim osobama. Nemojte danas prepuštati stvari da prolaze pored vas, uhvatite ih i pokrenite uz svoj osećaj. 

Na zdrastvenom nivou imunitet, bol u nogama, loša cirkulacija, i osetljivost disajnih organa mogu biti u porastu. Ipak nežnost, ljubav i podrška drugih mogu pozitivno uticati. Danas posebno pripazite na lične ili vredne stvari. Može biti manjih šteta ili gubitaka. Snovi i dalje povezani sa dogadjajima koji dolaze. Kolektivno vreme tišine pred veće oluje. 

Srećno - Astro Luna

Na današnji 28.09. rodjeni su: američka glumica, dizajner, tv lice –Hilary Duff( rodjena 1987, u znaku Vage sa podznakom u Vodoliji i optimističnom Mesecu u znaku Strelca), Oskarovka izuzetno talentovana glumica Naomi Watts( rodjena 1968 u znaku Vage sa podznakom u Škorpiji i Mesecu u Strelcu),Dita Von Teese –burleska glumica, model i model( rodjena 1972 u znaku Vage sa Mesecom u Blizancima),italijanski glumac Marčelo Mastrojani( rodjen 1924, u znaku Vage sa podznakom u Jarcu i Mesecu u Vagi), američka glumica Mira Sorvino( rodjena 1967, u znaku Vage sa podznakom u mladolikom znaku Blizanaca sa dominatnim Mesecom u Lavu), američka glumica i model Carre Otis( rodjena 1968, u znaku Vage sa Mesecom u Jarcu), američka pop/rok pevačica Jennifer Rush( rodjena 1960 u znaku Vage sa podznakom u Vagi i Mesecu u Jarcu),28.09.1824. osnovan je Brisbane(glavni grad i najnaseljeniji u australijskoj državi Kvinslend, rodjen u znaku Vage sa podznakom i Mesecu u Strelcu), hrvatski profesionalni teniser Marin Čilić( rodjen 1988 u znaku Vage sa Mesecom u Biku).

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski