петак, 26. јануар 2024.

Dnevna doza Lune -26 Januar


 Mesec u Full fazi. Neka energija izbacivanja svega nakupljenog u kombinaciji sa hiljadu misli/ ideja. Na današnji dan rodjen je legendarni Paul Newman, fenomenalna Anita Baker ali osnovan Sidney 1788 u znaku Vodolije sa podznakom u Raku i Mesecom( narod) u znaku Device.


Mesec u znaku Lava. Emocije jake, izražajne, intezivne.Potreba za uživanjem i slobodom posebno bitna, pa će biti i sukoba sa pravilima, ali autoritetima.S obzirom da će Mesec danas imati glavni aspekt sa R Uranom može dolaziti do povremene uznemirenosti, nestrpljenja, eksplozivnosti. Treba se čuvati žučnih situacija koje mogu voditi prekidima. Može dolaziti do prolaznih napada besa ali i stanja panike. Posebno je bitno disati i razmišljati pozitivno....

U povećanju problemi sa kičmom, dok današnji dan može biti senzitivniji srčanim bolesnicima. Osetljiv dan za operacije srca, kičme i očiju.

Ipak, danas je povoljan dan da započnete nešto novo ili krenete ili uvedete neke manje promene. Bolji dna za prodaju/ kupovinu nečeg što vam može biti važno. Dobro za promene radnog mesta ili dodatne edukacije. 

U kolektivnom smislu nebo može doneti neprijatna iznenadjenja, ali neoekivano budjenje prirode i prirodnih promena je otvoreno. 

U pojačanju veći stres, žurba, pa pokušajte da sve radite polako, umereno. Danas bi bilo dobro smanjiti fizičke aktivnosti i u svemu težiti biti umeren. 

Srećno - Astro Luna


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski