понедељак, 20. мај 2024.

Dnevna doza Lune -20.05.2024.


 Vrlo zanimljiva nedelja je pred nama. Rodjendan Blizancima, a uz nju Blizanci dobijaju pojačanje Venere od 23.05. i Jupitera od 26.05. Pun Mesec u Strelcu idealan da izbacite loše navike i očistite svoju dušu inspiracijom, a pre toga imamo i odlične aspekte Sunca i Venere. Pun Mesec može uticati na pojavu klimatskih i prirodnih katastrofa, pojavu zemljotresa ili poplava gde posebno ugrožena područja mogu biti: Bosna i Hercegovina, Turska, Španija, posebno Italija, Belgija, Nemačka, južni deo Azije, Australije i Sad. Ipak imaćemo nedelju u kojoj nam se i može vratiti snaga, a u kojoj su izuzetno pojačane emocije, istina. 


Više o detaljnom nedeljnom pregledu aspekata i položaja planeta pisala sam na mom zvaničnom sajtu pa možete pročitati: Link: https://astroluna.rs/dnevna-doza-lune/nedeljni-astro-pregled-od-20-26-05-2024/


Ponedeljak je dan Meseca. Ako ste se pitali, zašto mnogim ljudima ponedeljak teže pada, razlog je što tog dana imamo emotivniju, zaštićeniju energiju koja se malo kosi sa obavezama i odgovornošću. Frizeri su pametni, koliko vodim ovaj dan uzimaju kao free. Danas nam je sličan dan, Mesec u praznom hodu, što znači da ne prima nijednu značajan aspekt sa nijednom planetom. Šta to znači? To je vreme odredjenog vakuma, kada se treba izolovati od važnih odluka, potpisivanja, susreta, popravki, mišljenja drugih,  pokretanja novih aktivnosti, poslovnih razgovora jer može dolaziti do odlaganja, zakašnjenja ili poteškoća. Mesec kroz ceo dan putuje znakom Vage.


Ono što danas može da nam pomogne je susret Sunca i Neptuna posle ponoći koji ipak može pokrenuti jake snove, intuiciju, predosećaj, kreativne talente, dobrotu, smirenje, potrebu za harmonijom i balansom, molitvu, vreme kada možemo sami pokrenuti ipak nešto dobro za sebe. Odlično vreme za modu, film, pozorište, ulepšavanje i da dan okrenete prema svojim potrebama i ljudima koje volite. 

Najzanimljivija promena ovog dana je da Sunce prelazi od 15:01 u znak Blizance, pa Blizancima možemo čestitati rodjendan. Ovo može biti vreme prepuno informacija, mentalnog pokreta, vedrine, razigranosti, interesovanja, učenja, radoznalosti.

Srecno - Astro Luna

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski