уторак, 21. мај 2024.

Dnevna doza Lune -21.05.2024


 Kad god pomislite da nepravda vlada svetom, karma odradi sve bolove za vas i donese vam nekad sa zakašnjenjem pravu istinu i poravnjanje računa.


Mesec nešto malo više od ponoći u znaku Škorpije. Emocije dublje, strastvenije, skrivene, mračnije, mističnije, tajanstvenije, uz veću dozu jakih instikta. Najvažnija parola Meseca u Škorpiji je snalažljivost koju danas treba koristiti na max... Škorpionska energija pred Pun Mesec može da vas podseti na sve bolove i memoriju u vidu malih kutijica koje ste prošli i kojih se trebate osloboditi. Može da vam pokrene surovu realnost, predosećaj iznutra, ali i veći vid rivaliteta, ljubomore kojom Mesec može povući neke manipulativne stvari na koje možete reagovati i praktično ironično ili sa izvesnim sarkazmom...

Ambicije danas jake, a što osećate da su teže okolnosti, imaćete veću potrebu da se više borite. Samodisciplina i samokontrola jesu pod uticajem ovog meseca.Možete imati prilike da osećate da vam je potrebna sloboda ili svetlo iz prethodnog kriznog i osetljivog perioda.  Posebno pozitivan dan za samousavršavanje i suočavanje sa bolnim tačkama ili nekim delovima podsvesne prošlosti.


Danas je dobro: 

Da probate ili suočite sa nečim što vas je plašilo

Da probate nešto novo

Da pojačate i neki vid adrenalina

Da istražujete nove oblasti ili nešto što vas privlači

Da prikrijete ili otkrijete tajne

Da doživite novo emotivno iskustvo

Da vežbate svoje psihološke sposobnosti

Mesec danas neće primati baš najbolje aspekte i njegov kvadrat sa Rx Plutonom može da vas odveste u destrukciju, pritiske, strahove, fobije, posesivne epizode, sukobe. Zato je danas jako bitno da spontano idete i donosite odluke po osećaju, ali uz veću dozu discipline.

Opozicija Meseca i Merkura u popodnevnim časovima može nositi problem u komunikaciji i razumevanju, osetljivost kroz donošenje odluka, preveliku subjektivnost ili prolazne loše epizode na polju ljubavi/ okruženja. Dobro treba razmisliti o započinjanju nečeg novog, priprema može, ali bolje pod ovim aspektima sačekati mudro do narednih povoljnijih aspekata. Može dolaziti do nesuglasica na polju finansija, a popodnevni časovi mogu doneti veći napor za ispite, putovanja i koncentraciju.

Danas je dobro isprazniti negativne emocije, a ako osećate da vam se plače, plačite...U povećanju jaka fizička privlačnost, ali se najviše treba čuvati ljubomore ili posesivnih epizoda u odnosima.

Kada je Mesec u Škorpiji u osetljivosti su: bešika, polni organi, slepo crevo i kičma. 


Srećno - Astro Luna



Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski