среда, 22. мај 2024.

Dnevna doza Lune -22.05.2024.


 Sreda, 22.05. Na današnji dan rodjen je Novak Djoković, ali i velikan našeg glumišta  Petar Božović.

Mesec u Škorpiji kroz ceo dan. Čišćenje duše, regeneracija tako tražena kao sinoćna oluja i kiša koja je očistila grad. Tajanstveno skrivanje emocija i traženja kutka za sebe, da se malo razmisli o svemu do sad vidjenog. Upijanje svakog malog detalja koje je ostalo u memoriji. Izbacivanje kutija iz glave i potraga za staloženošću. Ipak, kada je Mesec u Škorpiji dolazi do kontraverzi, emotivnih nesuglasica, potrebe za čudnim fizičkim adrenalinom, i velikom borbom u sebi. Biti ili ne biti , pitanje je sad


Trigon Meseca i Saturna od podneva ipak može doneti smirivanje, bolju odgovornost, organizaciju, tačnost i dnevni pokret. Danas može da se završi nešto dugo ostavljano po strani. Možete preuzeti i neke teže obaveze. 



Sunce u znaku Blizanaca u trigonu sa retrogradnim Plutonom u Vodoliji od 17:11 može pokrenuti pozitivnu trasformaciju, snagu da rešite nešto što vas je mučilo, a može vam se vratiti samopouzdanje i možete ostaviti jak utisak na druge.Ovo može biti pozitivno vreme za bitne dogovore, putovanja, lični i profesionalni život, kontakt sa autoritetima. Posebno dobro vreme za istraživanja, otkrivanje tajni,dublja povezivanja sa stvarima koja vas interesuju, važan glas ili novost.

Mesec u Škorpiji u opoziciji sa Uranom  u kasnim večernjim časovima mogu doneti nemir, stres, nervozu, nagle prekide, emotivnu isključivost, ali nagle kolektivne dogadjaje. Treba brojati do 100. Može doći do neočekivanih problema ili potpunog ličnog disbalansa. Treba se čuvati ljubomore, rivaliteta ili kontakta sa osobama koje vrše pritisak na vas! U porastu oluje, problemi sa strujom, nesreće, osetljivost kroz internet, hirovitost, mogući prekidi i svadje. U porastu nesporazumi.

Ceo dan nosi energiju veće potrage za balansom, ali podrškom drugih, koju ako ne budete imali, možete se osećati zbunjeno.Koristite danas sklonost dobroj komunikaciji.


Srecno - Astro Luna

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski