четвртак, 23. мај 2024.

Dnevna doza Lune -23.05.2024. - Pun Mesec u znaku Strelca


 Danas imamo dan prepun dešavanja. Venera pri izlasku iz znaka Bika u intezivnoj konjukciji sa Jupiterom i sekstilu sa Neptunom na 29 stepenu. Full Moon u Strelcu, a i prelazak u večernjim časovima Venere u znak Blizance. Kao začin imamo i sekstil Jupitera i Neptuna koji nosi poruku" Pazi šta želiš, možda ti se i ostvari". 


Negde univerzum danas sedi strpljivo da sasluša naše želje, da upije naše strahove i da nam pomogne u rešenjima. Danas je posebno važan duhovan dan i dan za molitvu. Četvrtak je i dan Jupitera, pa donosi duplu zaštitu. 



Mesec u Škorpiji i Venera u znaku Bika u  opoziciji mogu doneti emotivnu ranjivost, nervozu kroz odnose sa ženama, emotivne probleme, osetljivost predela grudi, genitalija, bešike. Opozicija Meseca i Jupitera povećava napetost i sklonost preterivanjima, nemudrim odlukama, lakom trošenju novca, ali i lošim procenama. Može dolaziti do razočarenja, senzibilnosti ili preterivanju na polju hrane, emocija, finansija.

Trigon Meseca i Neptuna savetuju da verujete svom osećaju i da pokrenete dobrotu, duhovnost, i nežnost u ranim jutarnjim časovima. Šta god da vam se dešava, verujte da će se sve završiti dobro. Pratite intuiciju i koristite svoje snažne instikte.

Od 10:25 - Mesec prelazi u vatreni optimističan znak Strelac- pojačan hedonizam, okrenutost daljinama, filozofiji, obrazovanju, idealizaciji emocija

Od 10:30 - Venera će biti u snažnoj konjukciji sa Jupiterom na 29 stepenu znaka Bika - Ovaj aspekt može doneti zaštitu na polju ljubavi, novca, sreću i blagostanje, pojačan hedonizam i odlično vreme za zabavu, emotivna pomirenja, investicije, kupovine. Dobro za ulazak u veće poslovne projekte. Treba izlaziti napolje,družiti se, aktivirati hobije, jer to može pozitivno uticati na rast ovog aspekta. Ukoliko želite da nabavite kućnog ljubimca, kupite stan ili prodate nešto, ovo može biti povoljno vreme. Dobro vreme za uzimanje kredita. Ovaj aspekt će se osećati do 25.05.



12:52: Venera u znaku Bika u sekstilu sa Neptunom takodje na 29 stepenu znaka Riba - Ovo je divan romantičan aspekt koji može pokrenuti ozdravljenje, dobar emotivni početak, jake i neobične ljubavne susrete, uspeh kroz umetnost, zdravlje, odlične talente koje možete staviti u prvi plan, molitve.Veoma pozitivno vreme za film, pozorište i film. Pozitivno vreme za putovanja, i upoznavanje brižnih i emotivnih osoba. Možete dobiti i pomoć koju ne očekujete ili imati mogućnost da nekom pomognete.

14:11 Mesec u Strelcu u sekstilu sa R Plutonom u znaku Vodolije  nosi dobro vreme ravnoteže a posebno dobro za druženja, potpisivanja, dnevne aktivnosti, učenje, ispite. Ovaj aspekt pred Full lunarnu fazu može doneti vreme strasne i jake emotivne energije.

15:54: Majski Pun Mesec u Strelcu - na 2,55 znaka Strelca - Ovo može biti odlična lunarna faza za eliminisanje loših navika i dolazak do istine. Možete imati iprave odgovore ko prema vama šta oseća ili u čemu ste zapravo dobri.

O Punom Mesecu sam detaljnije pričala u mom novom videu: Link: 

Od 22:31 - Venera prelazi u Merkurov dom - znak Blizance sve do 17.06. kada će pokrenuti mnogo emotivnih ponuda, upoznavanja, flerta, dopisivanja, zajedničkih putovanja, emotivnih posredovanja i zarade u pokretu.


O Tranzitnoj Veneri u znaku Blizanaca takodje imate nov video: Link: 


Od 23:48: Tranzitni Jupiter u znaku Bika u sekstilu sa Neptunom na 29 stepenu Riba - nosi vreme dobrog unutrašnjeg i duhovnog uskladjivanja. Pazite šta želite, može da vam se ostvari! Jak kontakt sa Bogom i univerzumom, jaki snovi, jaki predosećaji, jaka zaštita.Odlično vreme za poslovni napredak, pravne poslove, rešavanje bitnih finansijskih pitanja.Ovaj aspekt je na snazi do 31.05.


Srećno - Astro Luna

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski