субота, 25. мај 2024.

Dnevna doza Lune -25/26.05.2024.


 Jak trigon izmedju tranzitne Venere u znaku Blizanaca i retrogradnog Plutona iz znaka Vodolije može doneti snažne strasti, ulazak novih prijatelja, važnu emotivnu transformaciju i promenu. U povećanju jače ambicije i potreba za sigurnošću. Treba izbegavati preveliku kontrolu, pritiske ili opsesivnost u odnosima! Ovo je aspekt bitnih kupovina ili rešavanja dnevnih pitanja. Aspekt je na snazi od 13h

Subota neće pogodovati meteropatama i zbog vremenskih prilika, pa možete ovaj dan pokrenuti u vidu odmora, gledanja filmova, čišćenja doma, umetničkih stvari ili da se dobro naspavate zbog kvadrata Meseca i Neptuna. Može biti mogućnosti za promenom plana ili da neka očekivanja ne budu ispunjena. Kvadrat Meseca i Neptuna može stvoriti i prolaznu apatičnost, konfuznost, zaboravljanje stvari ili loše procene. 

Od 17:37 - Mesec prelazi u zemljani znak Jarac i pokreće manje nežnosti, više rada, kontrole ili odgovornosti prema drugima. Sklonost i ozbiljnosti u emotivno - profesionalnim odlukama. U poslu i učenju trebaće više strpljenja, rada i odricanja. Kada je Mesec u Jarcu trebaće više mudrosti, opreznosti, ali uglavnom se može i realizovati planirano zbog praktičnog pristupa ciljevima. U vreme ovog tranzita treba izbegavati neku emotivnu dramu, patetiku, ili drastične odluke u vezi sa emocijama! 

Uticaj Meseca u Jarcu imaćemo u većem delu ovog vikenda a on može da postiče: 

Potrebu da se unapredjujete ili razvijate talente, ali da se prijavljujete na novo radno mesto

Više brinete o deci, starijim osobama

Više razvijate odgovornost i ambicioznost


Nedelja, 26.05.2024

Jupiter posle godinu dana prelazi u vazdušni znak Blizance u kome će boraviti do 9.06.2025. Njegov uticaj može biti pozitivan na medjuljudske odnose, komunikaciju, saobraćaj, društvene mreze, bliske rodjake, učenje i obrazovanje, putovanja, hobije, upoznavanja. Ne treba zaboraviti da je Jupiter u znaku Blizancima u svom izgonu i da njegov negativan uticajmože povećavati medijske manipulacije, laži, dvostruke igre, površnost, dvoličnost.Ipak, u zavisnosti kakve aspekte on pravi sa vašim natalnim horoskopom, može pokrenuti više vrckave, dinamične energije u odnosu na prethodni tranzit Jupitera u Biku.

Mesec i Merkur danas mogu doneti i odličan dan za završetak nekih bitnih poslova, selidbe, majstorske poslove, važne poslovne razgovore, dobre vesti, posebno putovanja i trgovačke poslove. Nedelja može biti odličan dan da vidite drage prijatelje/ rodjake koje niste duo videli, ili primite vest koju ste dugo čekali. 

 

Srećno - Astro Luna


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski