понедељак, 27. мај 2024.

Dnevna doza Lune -27.05.2024.


 Ulazimo u poslednje dane ovog meseca i nedelju početka novog meseca koji će najaviti omiljeno godišnje doba leto. Ova nedelja može početi malo sporije i tražiti mudrije odluke i rad, sa par turbulencija i naglih promena tokom sredine nedelje. Poslednja Četvrtina Meseca na 9 stepenu znaka Riba može pojačati neku tugu, prazninu, razočarenje ili umor.Ipak ulazak u Jun 2024 nosiće fantastičnu energiju dobrog starta pod uticajem Meseca u znaku Ovna, ali i prvi važan aspekt tranzitnog Jupitera u Blizancima sa retrogradnim Plutonom najavljujući bitne životne prekretnice.


Mesec danas na poslednjim stepenima znaka Jarca. Rani jutarnji časovi mogu nositi neku težinu, brigu, pesimizam, ali i neprijatna osećanja posebno zbog kvadrata Meseca i Marsa. Može biti opterećujućih snova, osetljivosti kostiju, osećanja prevelike odgovornosti za ono što dolazi. Podsećanja na nezavršene poslove može stvarati neki unutrašnji grč.Emocije na nekoj distanci.

Od podneva Mesec prima nešto brži aspekt sa Uranom pa to može biti vreme pokreta, pozitivnih promena manjih, preuzimanja stvari koje morate završiti, kao i obavljanja nekih sitnijih poslova koji su stajali. Prvi deo dana tražiće strpljenje, jer može biti nekih odlaganja, kašnjenja i biće potrebne mirnije odluke, ali upornost.

Sekstil Meseca i Neptuna od 22 može nositi ipak osećanje neke ispunjenosti, mašte, a ovo može biti i vreme romantičnosti, pomirenja, mirnijih razgovora ili planova.


Mesec menja znak i ulazi u znak Vodolije od 22:46 i pokreće potrebu za promenama, veću otvorenost, okrenutost prijateljima, socijalizaciji, modernoj tehnologiji ili želji za nečim novim.


Prvi važan aspekt Meseca i Jupitera koji je od juče krenuo u znak Blizance desiće se od 23:30 koji može doneti dobre vesti, sreću, opuštenost, zadovoljstvo, dobro vreme za putovanja, izlaske, slanje bitnhi papira, važne razgovore ili emotivna upoznavanja.


Srećan početak nove nedelje - Astro Luna

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski