среда, 29. мај 2024.

Dnevna doza Lune -29.05.2024.


"  Ne mijenjaj se, molim te.

Radi drugih.
Radi svijeta.
Da ne presvisneš od neosjećanja.
Da ne umreš od kajanja.
Da ne otupiš od razuma.
I hladnoće.
Ne uklapaj se.
Nije to tvoje divno srce za uklapanje."
Nena Šahbazović

Danas Mesec u nekoj akciji, nepredvidjenim dogadjajima, ali sa dosta suprotnosti pokreće i odluke o tome da ne želimo da budemo deo kolektivnog trenda, već svoji. Negde tu leži crta osećanja dobrog upravljanja sobom.

Mesec će danas protutnjati na poslednjim stepenima znaka Vodolije, spremajući male izazove ili emotivne oluje, malo više stresa, ali otpora prema nečemu što se mora, ali i nekim odlukama koje možete shvatiti ili doneti u pokretu. Danas se treba spremiti i da može dolaziti do naglih vremenskih uslova, i promena čas sunce, čas nevreme.

Mesec i Merkur će se sresti u jutarnim časovima u prilično sukobu. Tu negde reči mogu pogoditi naša osećanja ili prosto možemo naići na priličnu svojeglavost i nerazumevanje od strane drugih, manju blokadu ili usporenost u odlukama, koncentraciji ili dnevnim aktivnostima. Možemo osećati da nas neko ubrzava a da nemamo dovoljnu istrajnost u mentalnom smislu ili da nam obaveze padaju malo teže, da treba da se okrenemo nekommanjem " hedonizmu" da bi počeli dan i svoje obaveze. Može biti manjih grešaka usled pritiska ili osetljivije komunikacije sa bliskim osobama.



Od nešto više od podneva Mesec i Mars mogu pokrenuti snažnije emocije, pokret u fizičko emotivnom smislu, ali vreme kada možemo dosta toga odraditi, pokrenuti ili negde pokazati svoje veštine, interesovanje za nešto novo, čak i dobre susrete sa osobama koje mogu da ostave pozitivan utisak na nas ili da nam daju veće samopouzdanje. Ovo može biti dobro vreme da odradite neke manje sitnice koje vam znače i prijaju, fizičke aktivnosti ili druženja sa prijateljima, neke brze sastanke ili dogovore.

Posebno se treba spremiti na iznenadjenja od 16h kada će se Mesec naći u kvadratu sa svojim dispozitorom Uranom koji može pokrenuti više stresa, napetosti, naglih promena raspoloženja, euforije pa besa, ali pojačane impulsivnosti i eksplozivnosti koju treba kontrolisati. Danas emocije i očekivanja mogu loše uticati na aritmije i nervni sistem, pa ne treba ništa uzimati zdravo za gotovo.

Koliko god da današnji dan traži istinu, slobodu izbora, ipak treba dobro izbalansirati šta je prioritet, a šta predstavlja i neki vid odgovornosti. U emotivnom smislu je posebno danas potrebna diplomatija, da ne bi doneli odluke zbog kojih možete zažaliti( zbog brzih reakcija ili nerazumevanja).

Ipak današnji dan traži bolju konekciju sa samim sobom, ali osećanje da ništa zapravo ne treba forsirati( samo u tom slučaju može doći do neplaniranih pozitivnih stvari).

Srećno - Astro Luna




Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski