петак, 31. мај 2024.

Dnevna doza Lune -31.05.2024.


 Poslednji dan ovog meseca. Ne znam za vas, ali ovaj mesec je bio izuzetno naporan. Šta bi bilo da Mars nije terao na borbu svaki dan, ih...


Današnji aspekti:

Poslednji dan ovog maja meseca nosiće intezivnu konjukciju izmedju Merkura i Urana u znaku Bika od 7:55am: Sa jedne strane ova konjukcija može doneti brze i nagle odluke, otvorenost, nagle poslovne ponude, može biti dobra za brze i spontane kupovine, selidbe, a posebno zanimljiva za originalne projekte, nove ideje, mentalno - kreativni rad. Ova konjukcija može pokrenuti nova interesovanja, ali i neočekivane novosti. Ipak, može pokrenuti i stanje šoka, neprijatnih iznenadjenja, ali i sklonost donošenju prebrzih zaključaka.     Ovaj aspekt može aktivirati jače stanje stresa ili osećanja pritiska. 

Ovaj aspekt može kod mnogih od vas pokrenuti upoznavanje vrlo zanimljivih osoba kroz oblast posla, obrazovanja i emocija. Preporuka zvezda je bez žurbe, ali pratite svoj osećaj i možete neke super ideje da stavite u prvi plan... Može biti kolektivnih kontraverznih dogadjaja, ali da lično želite da probate nešto sasvim novo.


Mesec u Ribama u poslednjoj četvrtini Meseca u konjukciji sa Saturnom susrešće se u jutarnjim časovima,i može pojačavati odgovornost, emotivnu prazninu ili brigu, osećanje neke prolazne apatičnost, iscrpljenosti, umora ili zamišljenosti.


Večernji časovi lakši jer mogu doneti lakša rešenje, bolje lične opcije, dobro vreme za izlaske, upoznavanja, hobije, rešavanje nekih sitnijih pitanja, bitne sastanke ili druženja sa prijateljima zbog sekstila Mesec, Uran, Merkur. Vreme od 21h dobro za putovanja, dogovore, komunikaciju ili važne sastanke. 


Srećan kraj meseca - Astro Luna


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski