петак, 21. јун 2024.

Dnevna doza Lune -21.06.2024.


 Petak, 21.06, dan Venere, Svetski dan muzike.Bez muzike nema sreće, inspiracije. Jučerašnji dan konfuzan, ali pomešanih sportskih osećanja. Danas najavljen tropski dan. Negde bi trebalo da se priviknemo na drugačiju klimu i da se prilagodimo afrički na sve to. Leto je, pa bi negde kao trebalo da bude normalno da nam je toplo, zar ne...

Šta imamo danas?

Mesec u znaku Strelca. Dan pred Pun Mesec. Mesec u većem delu dana u kvadratu sa Saturnom u Ribama. Možda i psihološka činjenica ili opomene meterologa mogu na nas da utiču da u ovaj dan udjemo opreznije. Ovo je aspekt gde se blokira optimizam, gde dolazi do brige, udaljenosti, gde imamo osećaj da kasnimo sa nečim ili negde gde nemamo dovoljnu motivaciju da se usmerimo na ono što želimo. 

Otečene vene,variranje pritiska.Preporuka  i laganije ishrane. Ono što bi moglo negde da nas pokrene jeste aspekt izmedju Merkura u znaku Raka i Marsa iz znaka Bika. Mentalna brzina, okrenutost obavezama, brze i konkrentije odluke, pre svega emotivnost i hrabrost da radimo ono što osećamo i ono u šta verujemo da je ispravno. Može biti i pozitivnog patriotizma, negde nešto lakši dan za takmičenja, s obzirom da je jučerašnji dan bio pun grešaka i neke konfuzije. 

Na emotivnom nivou neka idealizacija pomešana sa maštom, ali i prolaznim oscilacijama potištenosti.Nekom ne prihvatanju trenutne situacije, ali osećanju da želimo da se izborimo sa trenutnim osećanjima ili osobom koju volimo.


Srecno - Astro Luna 




Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski