четвртак, 20. јун 2024.

Dnevna doza Lune - 20.06.2024.

 

Danas nam dolazi, napokon i zvanično leto, moje omiljeno doba godine i imamo punih 93 dana da uživamo u ovom godišnjem dobu.. Obdanica će biti najduža( najduži dan u godini), a noć najkraća.Sunce će se naći na tački letnjeg solisticijuma.

 Temperature su usijane, i afrički vazduh kako tvrde meterolozi nagoveštavaju punih 40 stepeni. Ja imam običaj da kažem samo nek je toplo, samo da nije hladno...

Leto nam zvanično dolazi u 22:50, a Sunce menja znak i ulazi u prvi vodeni, kardinalni znak Rak, pa moji Rakovi nek nam je Srećnoo:-))

Danas na snazi imamo   izuzetno senzitivan aspekt izmedju Sunca i Neptuna i to u kvadratu na 29 stepenu od 20:14.Ovaj aspekt može doneti izuzetnu preosetljivost, umor,slabu volju, unutrašnju uznemirenost, psihološke probleme, razočarenja ili loše procene osoba koje ste idealizovali,obmane, ali i veliku paranoju. Možete izgubiti veru i izgubiti se u trenutnim problemima, pokušajte da se smirite i koristite alternativne metode,jer ovaj aspekt može uticati na zdravlje i psihu.Pokušajte da budete realniji i objektivniji! Ovaj aspekt pokreće i neki idealizam i nadu za nešto bolje. 



Opozicija Meseca iz znaka Strelca i Jupitera može dodatno loše uticati da vam problemi deluju veći,da se trošite oko nebitnih sitnica,ljudi,ali da dolazi do hormonalnih problema, nesanica,preterivanja na polju hrane,pica. Preporuka je da ovog dana izbegavate novčane pozajmice ili rizike! Može biti i malo većeg napora ili stresa ko planira putovanja, ali i na granicama. I zbog predvidjenih visokih temperatura preporuka je da budete strpljiviji, posebno na granicama. Vozačima preporuka bolje koncentracije u vožnji, posebno izbegavanju veće brzine! Može biti i velike nervoze oko sporta, takmičenja i dešavanja u svetu. 

Toplotni talas koji osećamo danas može da se osećamo zdrastveno u smislu naglih promena raspoloženja, većih očekivanja, ali i brzopletih procena i optimizma, pa je potrebno malo danas umiriti telo, psihu i okrenuti se realnim željama, ali i zacrtanim planovima. 

Srećno i želim vam odlično leto sa puno ljubavi, putovanja i radosti - Astro Luna 






Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski