среда, 19. јун 2024.

Dnevna doza Lune -19.06.2024.


 Dok doživljavamo srećne momente čak i u odnosima koji ne traju, rado se sećamo razočarenja, a zaboravljamo da su ti momenti upravo doneli nadu,ali i lekciju da vredi živeti....


Mesec od ranih jutarnjih časova u opoziciji ( izazovu sa Uranom) može pokrenuti nestrpljenje i brzinu, napetost koja se još uvek oseća u vazduhu uz toplotne udare koji kucaju na prozore i najavljuju Leto. Nagla uznemirenost,promene planova, malo ljutnja, malo strast, više akcija, i potrebe da se nešto preseče, promeni, startuje. Možda i neki inat proradi pa pokrene spontane reakcije. Ovo je kontradiktorna energija, protivrečna i principijalna, ali buntovnička. Ona se može osećati do 18h kada negde moramo biti pripremljeni i na rezervne planove. Oni koji putuju posebno trebaju biti strpljivi i polako i sa optimizmom pokrenuti svoj odmor. Uprvom delu dana može biti nekog osećanja panike, histerije ili nervoze. Treba brojati do 100.

Mesec će praviti i trigon sa Neptunom u poslepodnevnim časovima i može pokrenuti ipak jednu čarobnu, mističnu, kreativnu energiju , ali osećanje zaljubljenosti, kao i jake intuicije. Ovo vreme možete iskoristiti za odmor, sitnije kupovine i hobije. Možete se naći na pravom mestu u pravo vreme ili možete imati susrete sa sličnim dušama koje će vam prijati. Ovo može biti vreme humane, saosećajne energije, ali dobro za lični duhovni rast,muziku,molitvu i neki vid regeneracije. 


Mesec prelazi u vatreni znak Strelac od 18:33. Ovaj prelazak nosi i jednu optimističniju energiju, energiju nade, okrenutu istraživanjima, novom,sa dosta komunikacije, okrenutosti daljinama, slobodi,i želji za posebnim iskustvima.Mesec će boraviti u znaku Strelca sve do ulaska u svoju Full fazu prelaskom u znak Jarac 22.06.

Strast prema bojama, fotografiji, muzici, otkrivanju novih mesta, kontaktima sa inostranstvom, planiranjem odmora, završecima škole, ili pripremom ispita može biti u prvom planu. Na emotivnom nivou ovaj uticaj može doneti potrebu za neobičnim iskustvima i naglim upoznavanjem. Rodjaci mogu biti značajni.

Mesec će praviti i snažan sekstil sa R Plutonom u večernjim časovima i može pokrenuti super snagu i vitalnost, pozitivno vreme za takmičenja, ali mogućnost da ostavite jak utisak ili realizujete neke teže zadatke.

Prvi deo dana neće pogodovati senzibilnim, ali temperametnim osobama, ali osobama koje mogu imati problema sa pritiskom, srcem i genitalijama. Drugi deo dana može biti osetljiv za osobe koje se muče sa alergijama ili problemi sa disajnim organima. 

Poslednji dan zvaničnog proleća može se završiti uz jednu napetu, ali ipak optimističnu i vedru energiju. 

Srećno - Astro Luna


my mood# dnevna doza lune# moon in scorpio# 





Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski