субота, 8. јун 2024.

Dnevna doza Lune 8/9.06.2024.


 Subota, 8.06.2024.

Mesec bez važnijih aspekata( vreme koje može delovati usporenije, senzibilnije, sa potrebom da se bavimo sobom, ili da budemo okrenutiji domu). Mesec u znaku Raka može nas više danas podsetiti na prošlost ali doneti i kontakt sa osobama koje su mogle nečemu da nas nauče.

Kvadrat Venere iz znaka Blizanaca i Saturna iz znaka Riba može povećavati emotivno - finansijska ograničenja, kašnjenja, brige i pesimizam.Može dolaziti do problema sa prošlošću, ali izvesnih nezadovoljstava na polju ljubavi i partnerskih odnosa. Veoma nepovoljan dan za kupovine ili davanje pozajmica. Treba se polako usmeriti ka polju karijere, doma i sve raditi umerenije. U povećanju reumatski problemi, a emocije mogu loše uticati na ten i zdravlje. Možete se opteretiti oko stvari koje vas se direktno ne tiču. Potrebno je malo više smeha,fleksibilnosti, laganih tema, ali da budete lagani ceo dan. Probajte da probleme ostavite po strani i potpuno se opustite i dišete.



Nedelja, 9.06.2024.

Mars će od 6:06am ući u zemljani znak Bik, znak svog izgona u kome će ostati do kraja sledećeg meseca. Mars će usmeriti energiju na trošenje ka materijalnim vrednostima, zaradi, ali kolektivno može doneti poskupljenja i finansijske izazove.

11.06. Mars i R Pluton ćese sukobiti i mogu povećavati destrukciju, ljutnju, zlobu, kolektivne probleme.
21.06. Mars i Merkur u sekstilu mogu doneti dobar raspon izmedju mentalne i fizičke motivacije.
29.06. Venera i Mars u sekstilu mogu povećavati ljubavne odnose, strast, plodnost, jaku privlačnost
5.07. Mars i R Saturn mogu doneti produktivnost, usmeravanje energije na stare poslove, veću odgovornost, pa je dobro pokrenuti i teže poslove.
Najizazovniji aspekt Mars će imati 15.07. kada će se naći u konjukciji sa Uranom što može pokrenuti neočekivane neprijatne dogadjaje, napetost i veliki stres, nagle nezgode, napete situacije, probleme sa ekološkim pitanjima, pozare ili zemljotrese.

Mars će boraviti u znaku Bika do 20.07. kada prelazi u vazdušni znak Blizance.

Od 12:37 Sunce u znaku Blizanaca biće u kvadratu sa Saturnom iz znaka Riba i može pokrenuti lične krize, testove,pesimizam, depresiju, brigu ili iskušenja. Možda ćete se osećati opterećenije ili ograničeno da postignete ciljeve.Odredjeni pritisci mogu se osetiti na polju posla, škole ili u odnosu na druge. Ovaj aspekt savetuje da se držite svog plana i pokušate da idete prema planiranim obavezama. Ovog dana ne treba ništa odugovlačiti već preuzeti i obaveze kojima se ne radujete.

Mesec će ostati u znaku Raka i od ponoći do podneva ipak u pozitivnom aspektu sa planetom Saturn i Uran. Nedelja može biti odličan dan za porodične proslave, čišćenje doma, završetak nekih sitnijih poslova po kući, majstorske poslove, kupovinu/ prodaju nekretnina i sl.

Mesec u znaku Raka u večernjim časovima može pokrenuti ipak intimna druženja, dobro vreme za bioskop, pozoriste i vreme kada se treba okrenuti veselijim temama.



Mesec prelazi u znak Lav od 21:30 - više samopouzdanja, ambicija, ponosa, toplijih emocija, udvaranja

22:25: Mesec u znaku Lava u kvadratu sa Marsom nose jednu napetu energiju koja može pokrenuti sukobe, svadje, probleme sa zakonom, ucene, probleme sa novcem, emotivnu posesivnost pa sukobe zbog toga, pa se ovo vreme savetuje ka mudrijim odlukama! Ovo vreme može biti osetljivije za hronične bolesnike, posebno osobe sa srčanim smetnjama. 

Srećan vikend- Astro Luna

 

 

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski