понедељак, 10. јун 2024.

Dnevna doza Lune -10.06.2024.


 Angelina Topic evropsko srebro- 18 godina,Lav u horoskopu, Bravo, Bravo, Bravo

U nedelji koja je pred nama Mars će naoštriti rogove kroz znak Bik i isprovocirati retrogradni Pluton. Tu može biti u najavi veće destrukcije, ljutnje, tenzijeu svetu, preterivanja i sukoba. Merkur i Saturn mogu doneti neko ograničenje ili teškoće u komunikaciji, ali se situacija popravlja od petka 14.06. kada će se Sunce spojiti sa Merkurom u kazimi. Ova nedelja donosi Prvu četvrtinu meseca, ali i završne testove Venere koja ćepred kraj nedelje imati kontakt sa Neptunom. 

Nedelju počinjemo sa uticajem Meseca u znaku Lava koji ipak može pokrenuti veći šarm i samopouzdanje, povećanu potrebu za dominacijom, šefovanjem, kontrolom, pomalo i dramatikom ili patetikom zbog i opozicije Meseca i retrogradnog Plutona oko 1 sat posle ponoći.

Današnji dan može biti pozitivan za decu, učenje, kreativne stvari, ali da preuzmete i više posla pa da krenete od nove nedelje energičnije.Potreba za pažnjom može biti povećana, ali može izazivati i prolazni bes u ranim jutarnjim časovima. Emocije tople, strastvene, a postojaće potreba da se iskaže i rečima šta osećate i koga volite. 


Danas pokušajte da ništa veliko ne menjate, već ostavite sve kako jeste, ali da je potrebna malo bolja kontrola emocija, više u vidu mudrosti, jer odredjeni problemi mogu delovati veći nego što jesu.Lav uvek može da pokrene i sklonost luksuzu i komforu, ali sticanju novih poznastva, kao i potrebu za izlascima. Ukoliko planirate kupovinu i promenu garderobe ili pripreme za leto, danas vam zvezde mogu biti naklonjene.Pravljenje poklona ili iznenadjenje drugima veoma pozitivno. Treba izlaziti posle posla, jer vam može prijati da se opustite.

Bilo koji stres može napadati srce, pokretati aritmije ili izazivati pad vitalnosti.

Danas možete i da blistate i da pokrenete najbolje iz svog posla.

Mesec u znaku Lava i Jupiter u znaku Blizanaca u sekstilu ipak mogu pokrenuti i neke dobre teme i vesti,podršku od strane rodjaka, više komunikacije,iako će emocije ići od drame do potpune razneženosti.


Više o nedeljnim aspektima na mom zvaničnom sajtu: https://astroluna.rs/dnevna-doza-lune/nedeljni-astro-pregled-od-10-17-06-2024/

Srećan početak nove nedelje - Astro Luna

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski